OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
nemyslíš, že se už trochu opakuješ?
hele, nemyslis, ze od cloveka, ktory na tento server vletel pred par rokmi nadavkami na cloveka, ktory si robil srandu z nightwish je podobny prispevok minimalne trochu alibisticky? ;-)
Slipknot, God Hates..., no, jdu blejt... :)
yossarian by si mal zase uvedomit, ze vytrhavat z kontextu (clanku i rebricku) je neslusne :)
Tak třeba King Crimson mi tak nějak pořád unikali. A teď jsem si uvědomil, že bych si je měl sehnat.
Apu> nevim jesli od zebricku, ktery je uveden jako "... návraty legendárnych kapiel, ktoré výnimočne prekvapili a na rozdiel od mnohých svojich kolegov dokázali aj v 21. storočí konkurovať celej kope svojich o generácie mladších nástupcov...", muzes ocekavat, ze objevis neco co ti uniklo. Priklad. I kdyby mi uniklo posledni Slayer album, hovno se stane.
To jsou ale kecy. Když se žebříčky někomu nelíbí, nemusí se jimi přeci vůbec řídit. Já to beru tak, že třeba objevím něco, co mi uniklo. Jen by mě zajímalo, jestli něco podobného (i když ne přímo stovka) bude i za jednotlivé členy. Někteří redaktoři mají podobný vkus jako já (Marigold, Darkmoor) a s jinými se naprosto míjím.
Co sa ma stat stane sa a kvoli nejakemu "ban-u" by som si to rozhodne nehodil..
Ale k veci...Celkom ma "redakcia" prekvapila....Cakal som, ze kapely, ktore tu su, tu naopak nebudu.... Toť vsio...
Každý ďalší offtopic a blbé kecy pri tomto, alebo akomkoľvek ďalšom článku VD berte ako vyplnenie a podpísanie žiadosti o okamžitý ban. Záujemcov následne prosíme o chvíľu strpenia pri vybavovaní žiadosti.
Za pochopenie ďakujeme.
Vaša patejdla.
napr.:)))
Alebo rovno hansopolis.net, to by nám to tak zhrnulo.
Co tak tento web premenovat na: agropolis.net :))))
.
len tak dalej
co som dokazal, ze kritizujem??
ban nie
ban?
chcel by som redakcii zdoraznit, ze nejde o rebricek najlepsich nahravok, ale o zoznam dosiek, ktore povazuje najhluchsia cast redakcie za dobre, zasadne, spomenutiahodne. to, ze nieco skoncilo 85. a nieco 75. neznamena, ze to druhe je "lepsie", ale ze ho viac hluchych redaktorov povazuje za zasadnejsie.
Hodně vysoko tam podle mě bude Anthrax-We've Come For You All.Pak ještě něco od System of A down,Iron Maiden,Mastodon a pak co bych tam rád viděl,Endgame od Megadeth a něco od Blaze Bayleyho.
a tomu máme věřit jo..pche!
chcel by som diskuterom zdoraznit, ze nejde o rebricek najlepsich nahravok, ale o zoznam dosiek, ktore povazuje najvacsia cast redakcie za dobre, zasadne, spomenutiahodne. to, ze nieco skoncilo 85. a nieco 75. neznamena, ze to druhe je "lepsie", ale ze ho viac redaktorov povazuje za zasadnejsie.
poslední slayer?
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek