OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
tak
cd je doma. Return from the other side (2011) - Blackie opět vládne a musím říci že to album je prostě vynikající !!!
Recenzi, recenzi, recenzi !!!:)))
O,o
Jop, nemyslel jsem to ve zlém, prostě se těším. Tečka. Kdybych chtěl bejt zlej, napíšu, že jste nebyli schopní od srpna nové Cales poslechnout :) Což jsem nenapsal.
hele
nechte ho, vždyť se prostě jen těší:))) a já mimochodem taky !!:))
Správně, neuspěchej to.
No a? Klídek, človeče. Iní vedia pustiť aj recenzie albumov, ktoré ešte oficiálne nevyšli resp. mali release date predvčerom. Aký to má zmysel? Byť prvý? Akú to má výpovednú hodnotu, keď si to buď pustím desaťkrát denne alebo o tom napíšem po jednom/dvoch vypočutiach, lebo istý Sepulcore už od 16.8. nevie zaspať z toho, kedy si to tu prečíta? Až bude, tak bude :) Hlavne si chcem za tým stáť ;)
určitě..., ale pokud recenzent desku nemá, tak recenzi těžko z něčeho vypotí :) ... ale prý se na obstarání nosiče pracuje, takže by všechno mělo klapnout...
já
se taky za recenzi přimlouvám. Nové album je totiž parádní a určitě stojí za poslech i recenzi. Takovýmto nahrávkám se rpstě musí dělat reklama, kde to jde:))
O,o
Klypso: Ano, já vidím, ale to bylo před 14 dny... A to je nejvyšší čas na urgování dotazu. Všechny konkurenční stránky recenzi a rozhovovry mají a tak nějak jsem se těšil na recku zde, na Metalopoli. Cales rules!
odpoved mas hned pod sebou
O,o
Recenze na novou fošnu bude? Těším se!
Keď sa k albumu dostanem, mám to v pláne.
Sepulcore
Máš sa na čo. Je to jednoducho povedané pokračovanie Krf s tým, že celé je to ešte viac dotiahnuté, pestrejšie, s lepším zvukom a Blackyho vokálny výkon je prirodzenejší a ešte lepší.
O,o
To Dagon: Tak to se věru těším!
Vynikajúca doska ten nový Cales. V porovnaní s ňou dostáva nový Root tvrdo na frak.
Bude recenze?
Nové Cales už jsou venku... CD / CD Digipack / LP verze. Nádhernej obal má především digipack. Více info + náhled na http://bandzone.cz/cales
Jinak konkurenční stránky o muzice už mají recenze nějaký ten pátek na webu, tak snad se ujme nové desky 'Return From The Other Side' i Metalopolis. Co takhle Subeer?!
Ta nová deska je fakt dobrá, rád ji poslouchám. Sklízí samé pochvalné recenze. Doporučuji.
Cales - Return From The Other Side (2011)
Už někdo máte naposloucháno Cales - Return From The Other Side (2011)? Zatím jsem slyšel nějaké ty úryvky na bandzone a zní to moc pěkně.....
Musím si poslechnout,Blackie totiž umí...
Až dnes, po létech oceňuji jak důležitý byl Blackie v Root. Tahle deska je....krásná!
Blackie je maestro
Tvorbu Cales potažmo tvorbu mistra Blackie vynáším do nebes. Snad žádná kapela nemá tak blízko k legendárním Bathory. Ať už v RooT či pod hlavičkou Cales, Blackieho "kytarové náladovky" okamžitě chytí za hudební srdce...
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek