OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
*Hating sa vola ta skladba, holt som to uz dost dlho nepocul:)
Mne sedi viac prave Take a look... ako Untouchables. Povodne som Korn odpisal uz po Issues aj ked par veci z UT (Here To Stay, Thoughtless a hlavne fakt husta Hate) sa dalo. Inac Korn je snad jedina kapela kde mi ten uplakany vokal nevadi a to ani dnes:) Inac podobny 4% prejav v speve nemusim
AMEN :-) Akorát bych to u KoRn posunul ještě o desku dopředu.
S Kornom po Take A Look In The Mirror je to podobne ako so Slipknotom po Iowe, obe stoja za uplne hovno.
pamatuj kdo jsi
ja nevim co si mam myslet ale album remember who you are je dost dobre,nechapu co tu vsichni resite,oni se neopakuji ani nepouzivaji stejny koncept,vzdy se snazi posouvat dal,taky se mi nektere alba nebo skladby nelibi ale vetsinou jo,no ale to posledni jestli tomu rikate experiment a posun vpred?to nechapu vzdyt to uz vubec neni korn!ale nejaky mix elektroniky a dance music,uplny bullshit.oproti tomu je zminovane remember who you are na svatost to je nu metal to je korn!!!
V kalendáři se píše že recenze bude 13ýho.
Kedy recenzia? :) U mna je to zatial tiež nad 8 :)
Clovece dobre je to album ! je živé a nakopáva !
Paradni album, hodne me to bavi, pro me urcite minimalne 8 z 10ti.
Kdo si album ještě nestahl, tak zde je volně k poslechu: http://soundcloud.com/roadrunnerrecords/sets/korn_pot-with-full-tracklist/s-WPb7J
Jako elektro je to dost což zas moc nemusím, ale přesně jak zde už bylo níže psáno, taky se mi to při dalším poslechu líbí víc a víc :) no nevadilo by mi kdyby to vydali pak celý bez elektroniky, nebo i nějaký demo, než to šli dát do tohoto hávu. Těšim se na recenzi :) za jak dlouho tak bude?
Tak nejsem moc velkej fanda Kornů (všeho všudy od nich znam 4,5 songů) a dubstep nesnášim. Ale dohromady to je docela dobrý, hodnotim jenom podle singlů Get up a Narcissistic Cannibal
metal+ dubstep...
...vynikajuci napad... (dubstep mna osobne chytil)
len mna mrzi, ze ja osobne som si to, nepredstavoval tak, ako to korn podal..chytilo ma fakt malo pesniciek..ten album u mna ztial vychadza na 4/10 ..ale mozno casom mat o chyti... mozno.
alebo metal of the future ?
To je future metal :D
Gitara ziadna,basa ziadna,bicie naprogramovane.. WTF ?!
Pripajam sa. Prvotne pocity boli strašne ale čim viac to počuvam, tym viac som zažraty. Sice by som uvital trocha menej elektroniky na ukor gitary,bassy a bicich, ale tie skladby su tak vyborne, ze si ich človek nemoze prestat pospevovat :)
Priznám sa,že ja som sám bol jeden s tých,čo spočiatku nebol moc nadšený z toho dubstepu a tak pred vydaním album,ale teraz som mierne nadšený :)zatial mi to vychádza na 8/10.Top Favoriti:Chaos Lives In Everything,Narcistic Cannibal,Illuminati,Get Up,Bleeding Out a Tension!KoRn si minimálne zaslúžia uznanie za to,že udávajú trendy v alternatívnom metale,vždy sa snažili nejako oddlíšit a príst s niečím novým,či sa nám to páči alebo nie.
Gitara ziadna,basa ziadna,bicie naprogramovane, akurat spievajuci Jonathan. Nemam nič proti tomuto štylu, ale ked kvoli nemu Korn nezneju ako Korn, tak sa mi to proste nemoze pačit a vyhovovat mi. Je to priserne šablonovité, stale to iste tempo a rytmus. Ani sa nedivim, ze to ma 38minut, dlhsie sa to totiz ani neda počuvať...
TOP:zatial Way Too Far a singlovky.
Ale aj tak sa nemožem zbavit dojmu,že tento album vznikol viac na laptope ako v reálnom štúdiu :-D
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek