Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
judášsky pomstiteľ
23.9.2015 13:57tusim to spievala lucka bila. len zavist nenavist - chlapci podajte si ruky a pustite si painkiller - teda metalovy zakon
RS2
23.9.2015 13:48Podobné buznosracky patria do ohňa a do hlbokej jamy, ne na MP. Ja tu dostávam bany a takýto "ľudia" sem píšu svoje "supervtipne" výrony. Dalas, dobrý chliev si tu z MP spravil
nuda
23.9.2015 13:42nuda!
neurorydlo
23.9.2015 13:34som akysi nafukly po tem obede aj ritnej jebacke aj sa teraz pekne odvzdusnujem riadne prdy mi slahaju z diery kurva. sak hej frr na tem cosi je. dnes mi moj biznis otrok co su tu so mnu ty dvaja z prahy mi telefonoval na moj zlaty telefon ze nasli jedneho otroka z kluba obeseneho doma ze vraj visel na lustri obeseny aj mal cierne pancuchy a na kokotu mal napchate vraj akesi zariadenie na robenie kokota a v riti mal akusi dildovu palicu vrazenu. setko mi tu z riti ostriekal aj na koberec nastriekal smrdutu vodu z riti z neho striekala ked som mu rit otvorel mal hadam riadnu vodnatu sracku.mozno zral cosi kdesi u cinanov akesi kari. napokon som aj vracanie co vyvracal na lyzicu nabral a napchal som mu lyzicu do huby.ihned sa zasa povracal. desat ihiel mal pichlych v hlave kokota a flasu v riti. som teho otroka dal fri ako zadarmo dvom starsim kurvam co maju taky malucky budoar dolu skor taky hajzel velkostou. sak srat na nich. musim si chladne pivo slahnut uz sa jazyciskom oblizujem ako chcem jedno slahnut.idem.
Radalf
23.9.2015 13:29jj :D
ten pomstitel to detsky kolbiste super doplnuje :D (a ne, nevylucuju sam sebe ze smesnosti tyhle debaty)
panteraj
23.9.2015 13:20Tato diskusia je bozska;)
judášsky pomstiteľ
23.9.2015 13:04prestante deti, radsej citajte prispevky a zväcsite si obzor o heavy metale.
Stray
23.9.2015 12:56Aha. Tak tu jsi nepsal ty. Tak to sorry. :-) K takovému pochybení dojde max. Dvakrát za deset let.
Stray
23.9.2015 12:54Radalf: psal. Otázkou vsak zůstává... jak? :-) Třeba recku na Countdown to Extinction povazuji za jednu z nejslabších. :-)
Radalf
23.9.2015 12:11RS2, nj, ja psal pro MP v dobe, kdy tys jeste nevedel, ze metal existuje. Ale to to tak nejak podtrhuje obecnej obrazek o pomeru tvych vedomosti a dementnich kecu.
RS2
23.9.2015 11:25Cundus, sa zamyslí či sú toto české stránky ty trotl. Koľko je tu slovenských redaktorov. Ja mám čechov rád, dúfam, že takí jak ty chodia v kanáloch a nie medzi slusnymi lydmi
Corvus
23.9.2015 10:57Zapomněl jsi rudé trencle, rádiovku a objímání stromů na Vysočině, drnohryze. Tak zduř místní borci! Stálo to tady za hovno a stát bude vždycky.
vike
23.9.2015 10:55Nez zezlo a jablko vidim spise igelitku, teplaky a crocsy...
Corvus
23.9.2015 10:50Klidně přidám i žezlo. Stačí se podívat na ty fekální výjevy, kterými to tady oplývá.
A jablko: Ty jsi tady vrchní žvanil a glosátor úplně všeho čili typický český brouk pytlík, ale ikonku sis do dnešního dne ještě nezprovoznil.
vike
23.9.2015 10:48No tys tomu nasadil korunu...
Corvus
23.9.2015 10:45Kdybych byl "tedlecten rasista a xenofób", tak bych napsal, že to skoro vypadá, že na Slovensku je to samej debil. Ale jsem gentleman a tak jen napíšu, že jsem MOC rád, že nemusím považovat Slováky za své bratry (jako třeba ještě můj otec a děd). Zcela upřímně. I když je VÁS v naší televizi a na našich stránkách moře. Což je otázka, která mě vždycky zajímala. Neznám kolem sebe NIKOHO, kdo by chodil na slovenské internetové stránky a Slováků je v "našem" prostoru a na "našich" diskuzích nepočítaně...
pepaZdepa
23.9.2015 09:25RS2 je z Finska
Slyšel jsem, že RS2 je z Finska a jmenuje se Kusko Kota.
panteraj
23.9.2015 07:58Neurorydlo: bomba, chlape:))))
666mart
23.9.2015 06:36Ja si myslim, ze cele tohle album je proste popicovi.
neurorydlo
23.9.2015 00:30som sa riadne nazral kurva tri piva zalial prdim teraz ako olympisky majster sveta v buchaniu vzducha z diery. vies co jerklover tu je naozaj velke mnozstvo debilov. kurva jeden otrok prisiel na ritnu rypacku no taky cudny vysuseny aj mu smrdelo z riti aj dieru mal taku suchu ako konar. jeden otrok padol na styri do riti som mu napchal ritne roztahovadlo japonskeho inziniera mal riadne dierisko roztiahle aj druhy otrok sa mu do diery vysral. stisli zme mu kokota pomedzi dve zahlicky. aj vodu varim polejem mu horucu vodu hlavu kokota aj mu do nej pichnem ihlou. aj sa zadusel aj ostal vo vani tri tyzne. riadny sloniskovy kurvos toto. dolezite je ze novy krakatit bol vyzkusany aj robi co ma.pali pekne riadny satanas.
SHOUTBOX
DJEVEL - Natt Til Ende
Faust a spol. tentokrát více přitlačili na pilu a natočili o poznání méně přátelskou desku. Více black metalu a méně zjemňujících prvků. I tak je materiál pěkně diversifikovaný, jen je méně přístupný a chybí mu ona zpěvnost, vzletnost a naléhavost.
NEKUS - Death Apophenia
Čistý death/doom. Špinavý, jeskynním marastem až po krk nasáklý. Ale také spíše jednoduchý, držící se jako klíště žánrových standardů bez nejmenší ochoty alespoň základně experimentovat. Co mu však nechybí, je tolik potřebná neotesanost a hrubozrnnost.
GAEREA - Coma
Nejvíce přístupná deska GAEREA. Portugalci sice stále preferují rychlá tempa, ale materiál zároveň různě zahlazují, kudrnatí a zjemňují. A vesele do něj integrují jeden post-metalový prvek za druhým. Black metal pro masy, nicméně velmi pěkně složený.
VAMPIRSKA - A Liminal Heart Paints The Deepest Shade Of Serenity
(Raw) blackmetalový projekt z pokojíčku se vším všudy. Tentokrát za materiálem stojí osoba pohlaví něžného. Slyším za tím trochu SATANIC WARMASTER, SARGEIST, ORDER OF NOSFERAT a nebo také WINTER LANTERN. Jednoduchá, leč dobře poslouchatelná deska.
ALARM! - Alarm!
Debutové album hardcore kapely, která je složena ze členů ve svém žánru vyhlášených švédských skupin OUTLAST a VICTIMS. Dvacet minut nekompromisního nátěru brousícího až do oblasti crustu.
OPETH - The Last Will And Testament
Koncepčný album, zaujímaví hostia (Ian Anderson z JETHRO TULL, Joey Tempest z... EUROPE?!), návrat growlingu(!), orchester, hammondy, moogy a mellotron, obal od Travisa Smitha a veľa paragrafov. Čo sa môže pokaziť? Podľa prvých posluchov sa zdá, že nič!
LINKIN PARK - From Zero
Veľmi zmysluplný a silný návrat. Umné nadviazanie na to najlepšie z ich tvorby (prvé tri albumy) a skvelý výber speváčky. Zaslúžený obrovský úspech.
DISKUSE A HODNOCENÍ
LINKIN PARK - From Zero
VOLA - Friend Of A Phantom
REBEL SOULS - Leviathan
PINK PARADOX - Broken Dolls
OBEYER - Chemical Well
NUKORE - The Blackout
MUGGER - Luck Forever
NEJČTENĚJŠÍ
1.
PSYCHLONA - Warped Vision
2.