OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
ooohhh - [2.8.2012 16:42]
Trapné gesto. Stejně trapné, jako celá trve HC scéna.
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/20655149.jpg
a je to tady!!!
http://www.facebook.com/groups/340980005984485/#!/groups/340980005984485/?notif_t=group_r2j
Bojkot Terror
Rezi - [2.8.2012 09:42
Daj tipy!
Subeer/Onanym-ano,souhlasím...Mě nasrali v 91.Měl jsem zvací dopis(rodinný člen-emigrant- žije v Oregonu/west coast),tak jsem se těšil jak si během tří týdnů prohlídnu západ USA-aspoň velká města a něco z té přírody a hovno-nedostal jsem víza ačkoli jsem musel zaplatit za to,aby se tím vůbec zabývali-neudání důvodů,arogance atd.Okay-když se to pak opakovalo v 98,tak jsem řekl srát na ně...a po průseru v roce 2001 se mi tam už tak nějak ani nechtělo...paradoxem toho všeho je,že by mě nikdy nenapadlo tam pracovat načerno a podobně a víza jsem nedostal a znám lidi co tam byli a makali celý roky-takže to s tím bordelem a byrokracií v USA vidím zcela v jasnejch barvách...Ale jinak proti nim nic nemám,ať si dělaj co chtěj,ale ten jejich egocentrismus mě často zaráží:-)nehorázný sebevědomí maj...:-)
celá ta kauza je skrz naskrz debilní a moc se nedivím, že to ve světě nechápou. že kluk zemřel, to je samozřejmě tragédie, ale Blythe by za to podle mě jít sedět neměl. Nejspíš ho při koncertě shodil, ale ten kluk prokazatelně lezl na podium vícekrát a je tedy těžko prokázat, že to smrtelné zranění, bylo konkrétně z toho pádu, kdy ho strčil on.
"...protože kdo tam kdy byl, tak už jenom na letišti mu je jasné..."
Podpisujem sa a vobec sa mi nechce sem chrstnut zazitky po kazdom prilete do USA. Co cesta, to nove ocarenie pred border control. Doprial by som ten luxus aj amikom, ked cestuju do EU.
Ano celá situace s tim jak zdvojnásobili kauci na (převedeno na CZK) 8 milionů působí trapně a vypadá to že si chce jenom vláda namastit, ale zase se nebere v potaz 8 melounů je pro vládu nic.
oprava
Já musím říct, že mě na této kauze dost zaujal náš imbecilní systém kauce.
Tak chlapci se ukázali být myšlenkově poněkud nedostateční..........
Já musím říct, že mě na této dost zaujal náš imbecilní systém kauce. Ten systém je opravdu uhozenej. Nic proti odvolání, ale aby následovalo až po zaplacení........dopr... to nemůže být systém nastaven tak aby na peníze došlo až po "opravných" prostředcích. Z tohohle si amíci opravdu musej ukroutit hlavu a nebo mít pocit, že je to zlodějina.
Dle mě trošku jalový vyjádření podpory.
Sám Blythe v tisku přiznal, že k zatčení v tomto stylu došlo kvůli tomu, že U.S. strana nechtěla z CZE stranou na tohle téma spolupracovat - pokud by to bylo naopak, tak by možná byl vyslýchán v USA na svobobě.
Dle mě TERRORU a jiným z USA spíše sluší zpívat o bordelu v USA, protože kdo tam kdy byl, tak už jenom na letišti mu je jasné, že se zdejší ignorantcíí to taky není zad takový bájo a to mám amínky jinak moc rád.
Osobně si myslím, že sám Blythe si uvědomuje závažnost toho co se stalo. Škoda toho kluka, ať už příčina jeho smrti byla jakákoliv.
podle mě tohle vyšumí, až mu dají podmínku nebo něco podobného... teď je v USA hysterie a některé méně chápavé kapely se snaží stavět do role obránců spravedlnosti, aniž by tušily, jak hloupě pak vypadají
Panteraj
Tak, tak. Přijde mi, že jinak poměrně vyčerpávající a až na pár výjimek (zejm. kritika orgánů činných v trestním řízení bez bližší znalosti úskalí mezinárodní justiční spolupráce) kvalitní materiál, který vyšel v aktuálním Sparku, tento moment jaksi "vypouští". Přitom se jedná o opravdu velkou tragédii (pokud je Randy normální chlap, pochopitelně i jeho). Mladý kluk jede na koncert své oblíbené kapely, jejíž zpěvák ...??!!, on později každopádně umřel ...
mozno by bolo dobre urobit tam nejake spomienkove miesto na pamiatku mrtveho Dana - fotka a flaska slivky, nech sa da pripit si na jeho pamiatku.. umrel clovek kurzwa, ale hlavne ze free randy blythe
To je jistý, Municipal Waste už se vyjádřili na koncertě v Americe, pak Machine Head jsou kamarádi s Lamb of God (viděl jsme snad i fotku jak jsou spolu Robb a Randy na silvestrovský ještě s nějakýmá známýma lidma z jiných skupin, ale ty už jsme zapomněl), beztak i Darkest Hour...no jsem zvědavej.
jsem zvědavý jestli toto téma vytáhne někdo z účinkujících na Brutálu...
su to ubohi sraci, ked uz chcu vyjadrit podporu, nech odohraju koncert a vyjadria sa na mieste..
To,že Terror odmítli hrát v ČR jen kvůli kauze Blythe,ukazuje,že sice zahraniční hudebníci držej spolu,ale je to na druhou stranu plivanec do tváří českých fanoušků a můžou si v tom prohlášení žvanit co chtěj...To je to samý,jako kdybych se měl coby jedinec nasrat kvůli teroristickejm útokům vedenejch pošuky z muslimskýho světa a namířených proti západní civilizaci a začít bojkotovat kapely,který z tohodle regionu pocházej...a pár docela dobrejch jich znám...Ačkoli s tímhle různým atentátním bordelem nemaj třebas nic společnýho...Podle mě Terror jen machrujou-je to stupidní postoj-je vidět,že kluci prostě nedospěli...Hey,zůstaňte si klidně za hranicema,po "One With The Underdogs" ty desky už stejně omílaj jednou vymyšlený...
:)
kurnik, normalne zavidim nasim susedom tu kauzu, ku nam Terror bohuzial pridu, ak budu mat moznost. Ledaze by im niekto dal echo, ze sme kedysi boli jeden stat a nase jazyky sa velmi podobaju. To by im mohlo stacit na vytvorenie si true HC punk komunity nazoru...
vynikající deska. Hlavně úvodní song mě totálně nakopl
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek