OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
jj, vždy měl právě vlasy jen na 4% hlavy
V tej dobe to bolo dosť sklamanie po debute a minicku. Ale u mňa boli vtedy najvyššie lebo som ich počul až od keeperov. Milda to je ten čo ho označovali ešte na metalmanii 4%?
Podle mě je Keepers hodně dobrý album, kytarový sóla, vokály. Všechno to k sobě ladí. Za mě jejich nejhorší album je Chameleon a Pink Bubbles. To byl totální odklon od jejich původního stylu takže nechápu proč tady nějakej pleštaj kokůtek Milda kritizuje album Keepers. Když se ti to nelíbí tak se sem neser plešatče
Mama a tata se vracijó dom
Hansen s blondýnou bez Hetfielda?
a chodí tam taky do nonstopů?
tak to maj s Grapowem společný, ne?
Hej, však Karči je na Slovensku už ako doma - odkedy preťahuje tú "hudobníčku" z RC. :D
Hansena dnes odfotili v Košiciach v obchode na sídlisku KVP :-)
žádný nadšení, že weeni pojedou turné s Kiskem a Hansenem?
Okolo mě leží Matka Měst, ale já jsem úplně jinde...
na Žižkově.
tip
FOREVER STORM - Soul Revolution
Na Bělehrááád!! ! !
Jasne bracho, a ty kde dnes mas drink? Svatek?
Chlapy, vy už probíráte i tohle, vy jdete do hloubky. Tady se ještě budou dít velký věci, cejtím to ve svých kostech... samozřejmě ocelových, kalených, legovaných, popouštěných za tepla a za studena...
A tento typek z Brasil jak dal We got The Right, pomaly lepsie jak Kiskac:)
http://www.youtube.com/watch?v=INQddNF20cU
Sorry, za to nadsenie, to ten Tokajik:))
Tak tu sedim prijemne priprity z Tokajskeho vinka a nejak nebolo co, tak som si tak zapol Youtube. Kurva, len tak nahodou som sa dostal k Helloweenu a ich najlepsej skladbicke Halloween. Ani nechapem, ale toto ma fakt chyta aj teraz jak za mlada. Prve tri Helloweeny fakt za 10 a to bez rozpakov:)). Toto jak Deris dal, respekt
http://www.youtube.com/watch?v=qkc9eJWtmh8
a já už myslel, že to nepřijde :)
Ale nicméně byť jsem neznalec modernější (tj. skoro celé) dráhy Dýní, jestli se nemýlím, Deris je tam dýl, než půlku jejich existence? No pak bych si docela troufal tvrdit, že právě ON je tím pravým hlasem, no ne? S ním se kapela prostě našla. Bez ohledu na to, jestli se nám stýská po tom či onom.
Mne osobne je jedno, ze tam Kiskeho nechcu alebo ze to nechce Kiske alebo co uz... kazdopadne Deris urcite nie je hrad rockovy spevak a porovnavat ho s Landem je tragikomicke, technicky asi tak jeho 10tina, farbou asi tak jedna miliontina, keby Deris tym kohutim skreklakom spieval hard rock tak zbohom dolina... Rodgers, Coverdale, Hughes, Dio.... to su hlasy rockove ci hardrockove hlasy nie nemecky kakas, je mi luto.
deris je,kiske byl
to téma zpěváci:
to michal:
Andi má hard rockový hlas a kiske zase famozní výšky.I vynikající jorn lande by věci i want out, nebo halloween nezazpíval lépe než kiske.Hlas je jinak položený,v písních od master o f the rings- jsou písně helloween psané na andiho hlas.Andi je výborný zpěvák, ale kisů je málo!!
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek