PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Docela zajímavý, chudák Oli:
http://www.theprp.com/2011/10/04/news/bring-me-the-horizon-frontman-attacked-onstage-in-salt-lake-city-ut-footage-available/
Tak sem zkusil ty Misery Signals a musim říct že se mi to vyloženě NELÍBÍ...
Misery Signals je výborná kapela. Bohužel bez místní recenze...
zkuste Misery Signals a desku controller
Dillinger: jo je to věc názoru... Osobně metalcore zas tak moc neposlouchám, ale právě jediná kapela co se mi neoposlouchala sou Underoath. August Burns Red znám taky a taky mě to bohužel nebaví. Jestli máš rád tenhle styl tak mrkni na The Arusha Accord
to cherubian ...... jedina kapela co to umi Underoath ma na koncerte vcelku dost nudili ze som isiel si radsej ku baru sadnut .... to sa mi pri BMTH nestane urcite:)
vec nazoru.. len zrovna davat underoath ako jedinych co to vedia je trosku...cudne:D:D
u mna je to napriklad August Burns Red ..lebo ti to skurvene vedia aj nazivo !!
a ku tomu nahravaniu ...ktory riff neni otrepany?:D ak nepocitam tie od meshuggah a dillingeru:D
ak to funguje ako celok tak nemam co proti!
IT NEVER ENDS!!!
...vokal na "Fox and the wolf" mi pripomenul Martina van Drunena z cias "Consuming impulse" od Pestilence...
inac album je podla mna o nieco menej chytlavy nez "Suicide season"... hlavne dostat sa do druhej polovice mi trvalo dost dlho. Stale ale plati, ze BMTH ma bavi viac nez hociktora ina extremna metalova/core kapela za poslednych 10 rokov...
dobra produkcia trochu zatienila fakt ze ide o tisickrat pocute riffy a kompozicne postupy. Keby sa netrapili s Nordstromom 6 tyzdnov v studiu stalo by to asi za velke hovno.
Na každym ne ale na každym druhym jo :-)
BMTH sú v rámci možností originálny, toto a predošlý album nie je taká tuctovka ktorá sa počuje na každom rohu
Já mám všechny alba a teda nevim...
Myslím, že BMTH jsou docela originální.
Jako bych to už slyšel od milionu jinejch kapel. Jediná kapela z metalcoru co TO umí sou Underoath.
Hmm, BMTH společně s Devil wears...Tak to bude parádní koncert, škoda že to je tak daleko. Tyto kapely mám v současné době z metalcoru asi nejraději.
:) vynikajuci album , jednoznacne najlepsi song It never ends! zmena oproti starsiemu a hlavne oproti count your blessings(ktory mam najradsej) ale viacmenej som spokojny aspon nestoja na mieste a zase je to o niecom inom:) vidime sa 16.1.2011 vo Viedni aj s the Devil Wears Prada !! (Ak by niekto o tom nevedel:D)
Tiež som nadával na BMTH vďaka ich imidžu :-) Ale presvedčili ma s predošlými nahrávkami, že hrať a tvoriť hudbu rozhodne vedia, ale tento album je na mňa až príliš prekombinovaný, ťažko to lezie do hlavy a zdá sa mi že je to menej priamočiarejšie ako bolo Suicide Season... ale tak či tak dobrá muzička :-)
Co ides na protialkoholicke liecenie? :-D
oukej
tak si to vyskusam dnes na ceste do lednickych rovni... :) dufam, ze mi nebude trhat volantom z cesty :-DD
seci na to picuju, ale zda sa mi jak keby to ani nik nepocul len videl fotky niekde v casaku :D podla mna jeden z naj rockovych albumov, idealna hudba do auta :D
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Trochu prog rock/metalová exhibice. Toho tydlikání a hračičkování je místy opravdu hodně. Ale tito Švédové umí i příjemné melodie a přirozeně plynoucí pasáže, takže jim to předvádění odpustím. Ostatně, když na to mají, tak proč se trochu nepředvést, že?
Žijeme ve zlatých časech českého thrash metalu! Takové období hojnosti prostě nepamatujeme. Kapely na nás chrlí v horším případě dobré, v tom lepším (i v tomto) desky výborné a my si čvachtáme jako ten pověstný manža. Více v recenzi, teď si třepu palicí.
Švédské duo se na svém dalším albu ještě více vzdálilo postrockovým kořenům a dá se tedy tvrdit, že jejich hudba odplavala do specifické formy indie rocku, který se opírá o robustní kostru shoegaze. Opět slušné album.
Další švédský power metal, kterému vlastně nelze nic vytknout. Dobří zkušení muzikanti, kvalitní produkce a chytlavé melodie. Komponování dle osvědčeného mustru, přesto to dokáže zabavit. Dám tomu ještě pár poslechů a poté zapomenu, že to kdy existovalo.
Nepřístupná a temná blackmetalová deska, která spolu s disonantní nervozitou nabízí i death/doomové nálady. Dostat se tomu pod kůži není snadné, ale odměnou je lavina emocí. Střídmá stopáž navíc ukončí ta "muka" dříve, než by to člověku urvalo hlavu.
Sofistikovaně maluje, točí vtipné filmy, v MORTAL CABINET zanechal výraznou stopu, ze Slavíka ho vyhodili, páč jeho světem je hardcore rap. A je z Rumburku, což leccos vysvětluje! Když šel pro talent, Marty si nabral hrstě. Zase ho ukázal, zpíčenec jeden.
Vložit diskusní příspěvek