THE CURE - Songs Of A Lost World
Návrat po šestnácti letech. Navíc víceméně autorská deska Roberta Smitha. Navazují na nejlepší kousky své diskografie a současně se zbytečně neopakují. Poslouchám to poslední dva týdny a moje dojmy stále rostou.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
中 號的身體 2 - [5.6
Jáchym už to hodil do editorského stroje, takže snad tento týden.
Jinak Jáchym nechtěl být rychlokvašky viz. nový KREATOR a tvůj postřech :-).
A v ktorom roku konkretne ? Chcel by som slavnostne udelit prvu 9 tohto roku.
neboj, bude
bude recenze na MMXII?? docela bych dal v hodnocení vysoký počet bodů :) fakt super deska, pěkně se pomalu zažírá do hlawy
MMXII
No nový album je hodně zajímavý, ale takový neuchopitelný.......prolítne to hlavou, všechno to šlape, ale když by se mě na tu nahrávku někdo zeptal, tak bych ani nevěděl, jak mu tu hudbu popsat.......chce to asi holt čas
Velmi prijemna a navykova nahravka ta nova MMXII.
výborná nahrávka, čím déle ji člověk poslouchá, tím více se pak líbí..chtělo by to recenzi, každopádně se mi líbí víc něž absolute dissent
Zabudol som na novy Asphyx - za co si samozrejme sypem popol na hlavu.
2012 - pecka, zacinam mat obavu, ze tento rok vladnu fotri - novi ouvrkil, napalmdet, kilinkdzouk. Mladasi by sa mali rozhybat:-)
Teda novinka Absolut dissent poriadne valcuje,u Dissentu mi nesedi ten metalovy zvuk s vytiahnutou basou,asi preto to tu metalisti vynasaju do nebies,tie hodnotenia si zasluzi 2012,omnoho vyzretejsie album.
Cim dalej to pocuvam tak sa tie poklady pomalicky odkryvaju v jednu nadhernu farebnu duhu
Niektore poklady zostanu istym ludom navzdy uzamknute pod siedmym zamkami :)
Zatím jsem se ani na třetí pokus nedokázal prokousat první táááhlooouuu skladbou.:-)
Cim dalej tym lepsie,Coleman a spol su fakt borci!
novinka je velmi kvalitna,uz viem odkial brali inspiraciu Morgoth na Feel sorry ci Alchemist na Tripsis,neostava nic ine ako preskumat celu horu albumov tychto zasluzilych dinosaurov
Pocuvam novy album MMXII a mozem povedat ,ze zase na vybornu !
Kurva teším sa na nové veci ,potesili ste ma !
chybí jednotná linka, sevřenost a nasranost desky 2003, jinak ale docela dobré!
teda kromě in excelsis, tu nemůžu vystát, na druhym pólu je pro mě osobně depthcharge, superstate a fresh fever
doporučuju ještě Kali Yuga z EP
slysel jsem to zatim jen jednou a prislo mi to urcite lepsi nez Hosannas, ale taky mnohem horsi nez neuveritelnej comeback z 2003.
nejvic me chytli depthcharge a ghost of ladbroke grove :)
deska mi přijde docela monotónní....uvidim s odstupem času
Návrat po šestnácti letech. Navíc víceméně autorská deska Roberta Smitha. Navazují na nejlepší kousky své diskografie a současně se zbytečně neopakují. Poslouchám to poslední dva týdny a moje dojmy stále rostou.
Bilanční a v rámci možností i moderní album zároveň. Typičtí BODY COUNT místy výrazně oživení působením hostů. Album sotva překvapí něčím neotřelým, ale dá se mu odolávat jen do prvního výkřiku "madafaká". Pak už je to zase všechno zpátky v 90's.
Faust a spol. tentokrát více přitlačili na pilu a natočili o poznání méně přátelskou desku. Více black metalu a méně zjemňujících prvků. I tak je materiál pěkně diversifikovaný, jen je méně přístupný a chybí mu ona zpěvnost, vzletnost a naléhavost.
Čistý death/doom. Špinavý, jeskynním marastem až po krk nasáklý. Ale také spíše jednoduchý, držící se jako klíště žánrových standardů bez nejmenší ochoty alespoň základně experimentovat. Co mu však nechybí, je tolik potřebná neotesanost a hrubozrnnost.
Nejvíce přístupná deska GAEREA. Portugalci sice stále preferují rychlá tempa, ale materiál zároveň různě zahlazují, kudrnatí a zjemňují. A vesele do něj integrují jeden post-metalový prvek za druhým. Black metal pro masy, nicméně velmi pěkně složený.
(Raw) blackmetalový projekt z pokojíčku se vším všudy. Tentokrát za materiálem stojí osoba pohlaví něžného. Slyším za tím trochu SATANIC WARMASTER, SARGEIST, ORDER OF NOSFERAT a nebo také WINTER LANTERN. Jednoduchá, leč dobře poslouchatelná deska.
Debutové album hardcore kapely, která je složena ze členů ve svém žánru vyhlášených švédských skupin OUTLAST a VICTIMS. Dvacet minut nekompromisního nátěru brousícího až do oblasti crustu.
Vložit diskusní příspěvek