OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Co se vam na blistech nelibi? Nahodou jsou docela fajn, maji svou fazonu, davaji prostor opravdovym exotum, obcas vydaji nejaky velmi zajimavy clanek, jiste Culik a jeho trapne moralizovani a porovnavani s GB je ubohe....
Jezisi to byly doby kdy jsem psal rekace skoro na kazdy clanek od Kotrby, Dolejsiho, Culika a toho pomateneho blazna co tam prezentuje konspiracni teorie o 11 zari.....nebo ten dement co se pripravuje na ropny zlom - respektive na nedostatek ropy tim ze ma nekde sobestacnou usedlost - pestuje plodiny atp.
Vykfet yntelygence
Koukám že Sýs je taková megabulvární a lobotomizovaná verze Alexeje Kusáka...
Na blistech jsou teď i jné články, než jen cancy z wikileaks?:-)
A jeste tady jedna cerstva:
http://www.blisty.cz/2010/12/22/art56266.html
Karel Sýs, Karel Sýs, pamatuji, že při svých toulkách po české klasice (čti Haló Noviny) - kde se loví západní diverzanti,kritizují kapitalistické monopoly a odkrývají imperialistické choutky USA - jsem kdesi toto jméno zaregistroval...
No nic je čas kádrovat:
http://praha.kscm.cz/search.asp?searchText=zem%ECm%EC%F8i%E8
21. Ing. Karel Sýs
věk: 59 let, vedoucí redaktor Obrys – Kmen, Praha
je členem Komunistické strany Čech a Moravy
http://kultura.idnes.cz/videno-deseti-mizerna-novinarina-a-blaboleni-komunistickych-starcu-11y-/literatura.asp?c=A091117_130442_literatura_ob
http://www.halonoviny.cz/articles/view/211460
V listopadu sdružení vydalo memorandum, ve kterém jsou vyhodnoceny negativní stránky působení NATO na mezinárodní scéně, hrubé porušení zakládací smlouvy Aliance z roku 1949, válečné zločiny vojenských jednotek NATO na okupovaných územích (...)
K memorandu se připojily Odborový svaz Čech, Moravy a Slezska, Slovanský výbor ČR, Levicové kluby žen, Klub českého pohraničí, Společnost Julia Fučíka, Společnost česko–kubánského přátelství. Text memoranda podpořily rovněž význačné osobnosti. Například kosmonaut a europoslanec Vladimír Remek, poslanci Miroslav Grebeníček, Alexander Černý a Stanislav Grospič (všichni KSČM), senátorka Marta Bayerová (KSČM), vědecký pracovník Jan Minář, básníci Daniel Strož a Karel Sýs, někdejší předseda Mezinárodního svazu studentstva Josef Skála a další.
Závěr:
Je otázkou jestli od člena KSČM můžeme očekávat korektní "populárně naučnou" literaturu - moje zkušenost praví, že ne a kniha letí do koše.
Motto dnešních dnů:
S okovanou botou vojáka NATO příchází mír, proseprita a dobro! Do každého státu alespoň několik divizí jednotek NATO.
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek