PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
z novějších mám rád Devolution, Metal discharge a nebo Antikrista :) Poslední dvě desky (S.G., U.A.) mi trochu splývaj
Ja som dnes po mesiacoch opät vytiahol Under Attack je to stále jednoducho slabé...zlatý The Antichrist či Inventor Of Evil.
Jj, taky nechapu, dnes hodnoti kdekdo:), navic lidi nemají odstup.
U mna Spiritual genocide mozno aj najlepsi zasek od reunionu. Velmi nechapem relativne nizke hodnotenia krizom krazom po weboch. Co sa tyka under attack,dobre odvedena pracicka ale zatial az tak nerezonuje ako predchodca.
Poslouchám teď hodně Spiritual Genocide, výborné album, povedl se zvuk bicích, no a Mike - to je prostě hodinářsko-chirurgický masakr. Neuvěřitelně našláplé trio.
na mejdlo se těším:) taky by mohl vydat Sodom, to by mě potěšilo
super název
\m/ Under Attack \m/
pátek 13.
to bude mýdlo
Spiritual genocide
Prvy dojem je ze album je viac destruction nez predosle,je to nater ale riffiky premyslene,znacka takeho Release from agony ci Infernal overkill celkom citatelna.Chlapi skratka vyhrabali zaprasene partitury z 87 ,poriadne zatriasli okovanou truhlicou a vysypane riffy v nahodnom poradi
pouzili na novinke cim mi urobili radost.Vazne som rad ze to nie je len bruntalna hoblovacka.Zeby hodena rukavica uspesnejsim suputnikom Kreator?
Nj. Základka nepustí.
Obal novinky - tradičně dětskej, ale dobrej.:-)
http://www.metal.it/note.aspx/28742/destruction-trailer-per-la-copertina-di-spiritual-genocide/
Jedna důležitá věc novým albům Destruction chybí - hra Harryho Wilkense.
http://www.youtube.com/watch?v=3eMQh37X2bU
Geniální.:-)
Overkill odvedli standardně skvělý, bohužel dost konzervativní set. Heathen pohoda, škoda, že nehráli ani jednu věc s Victim Of Deception. Výborný večer!! Vypíchl bych zvuk. Stál jsem v rohu, úplně vzadu a Destruction zněli o lépe než z CD.
HEATHEN sterilní čajíček, DESTRUCTION velmi dobří, OVERKILL geniální, naprosto nejlepší kapela žánru :-) = tzn. lepší než Velká čtyřka, Blitz je monstrum!:-)
Včera Destruction v Brně vyučovali z thrashe. Mike je monstrum.
Vynikající věc!
Devolution-super,novinka-pruměr
to recenze Destruction 2011- day of reckoning:
Pokud bych měl hodnotit první dvě písně, tak dám za deset.Ovšem následující písničky maj příśernej zvuk a nápady.Opravdu velké zklamání.6 bodu z 10 možných
neurazí, nenadchne....průměr, řekl bych....v klubu bych si to užil mnohem víc z desky.
Souhlas se Strayem a řekl bych, že je v recenzi ještě šetří. Nechápu důvod ( nebo raději nechci chápat ) k natočení takového zbytečného a poměrně nudného alba. Žel i Destruction už jen těží ze svého jména a už dávno měli pískat konec, jako spousta jiných. A nejhorší na tom je, že už i ten poslední Sodom je lepší než tahle novinka. Neuvěřitelné:-)
to je kokotina čo si napísal
Celkově vzato, SODOM beru na dnešní poměry jako vcelku špatnou německou kapelu.
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Trochu prog rock/metalová exhibice. Toho tydlikání a hračičkování je místy opravdu hodně. Ale tito Švédové umí i příjemné melodie a přirozeně plynoucí pasáže, takže jim to předvádění odpustím. Ostatně, když na to mají, tak proč se trochu nepředvést, že?
Žijeme ve zlatých časech českého thrash metalu! Takové období hojnosti prostě nepamatujeme. Kapely na nás chrlí v horším případě dobré, v tom lepším (i v tomto) desky výborné a my si čvachtáme jako ten pověstný manža. Více v recenzi, teď si třepu palicí.
Švédské duo se na svém dalším albu ještě více vzdálilo postrockovým kořenům a dá se tedy tvrdit, že jejich hudba odplavala do specifické formy indie rocku, který se opírá o robustní kostru shoegaze. Opět slušné album.
Další švédský power metal, kterému vlastně nelze nic vytknout. Dobří zkušení muzikanti, kvalitní produkce a chytlavé melodie. Komponování dle osvědčeného mustru, přesto to dokáže zabavit. Dám tomu ještě pár poslechů a poté zapomenu, že to kdy existovalo.
Nepřístupná a temná blackmetalová deska, která spolu s disonantní nervozitou nabízí i death/doomové nálady. Dostat se tomu pod kůži není snadné, ale odměnou je lavina emocí. Střídmá stopáž navíc ukončí ta "muka" dříve, než by to člověku urvalo hlavu.
Sofistikovaně maluje, točí vtipné filmy, v MORTAL CABINET zanechal výraznou stopu, ze Slavíka ho vyhodili, páč jeho světem je hardcore rap. A je z Rumburku, což leccos vysvětluje! Když šel pro talent, Marty si nabral hrstě. Zase ho ukázal, zpíčenec jeden.
Vložit diskusní příspěvek