OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Lllllllllooooooooooooooommmmmbbaaaardo.
Je to bombardák.
Pěknej letní klípek.
R.I.P.
zomrel basák Tim “Rawbiz” Williams
Smrt fanouška
Zpráva ze zdejší MP herald o smrti fanouška při koncertě ST je zavádějící, ten maník se zranil při vystoupení kapely hardcorové kapely TERROR z Los Angeles. Kapela TERROR vystupovala jako jedna z dalších na "Persistence Tour", kde jsou hlavními hvězdami SUICIDAL TENDENCIES.
http://metalopolis.net/news.asp?id=28259
13
Od cias Suicide for life bezpochyby najsilnejsi album, hoci toho punku tam mohlo byt o nieco menej a metalu o nieco viac. Ja vidim 13 tak na 8,75 :-)
13
nový album je famózny.
Taky byste mohli opravit ten odkaz v článku na "War Inside My Head" z U-tube.
A já je taky viděl prvně v 95 v Praze,ještě s nima tehdy hráli němečtí Such A Surge,který se vezli na tehdy dost profláklý Rage Against vlně,a to nemělo chybu.Myslím vystoupení ST.George,Trujillo samozřejmě paráda,ale pak to začalo odcházet a ST se navraceli pomalu do těch náklepových vod.Viz Freedumb co natočili hned po svém návratu.Ale holt-co naděláme?Lights Camera II. se už stejně nedočkáme,takže je beru takový jaký jsou.Nemůžeme po nich chtít aby hráli jak Body Count...:-)
Aj ja som fanusik najma Camery a rokov 80tych ,ale na koncert sa tesim ,to ,ze Cico vsadil viac na Punka Core trosku stve aj mna ale co narobis ,ja si ale chut nenecham pokazit.
Smutný příběh tahle kapela. Zvlášť když člověk ví, že maj desetkrát na víc než na nějakej skate-punk. Právě proto je vůbec nepočítám na BA mezi zajímavé věci, protože to bude (z pohledu fanouška Lights, camera... ) stát za hovno.
Fakt je, že ST z alb Art of... a ...for Life živě už nic nehrajou. Jakoby tu dobu popřeli a hrajou už delší dobu jen ty starý nátěry, , vlastně od odchodu Trujilla. Viděl jsem je i 2x ještě s ním (91 a 95) a to byl úplně jinej playlist, víc pro tebe :)
Pro...
Při milovníka jímavých melodií :-)) a kytarových sól, to bylo příšerné. Zvuková koule, nebylo slyšet co Muir zpívá nebo jestli ještě zpívá. Horší koncert jsem stěží zažil. bylo to možná tak příšerný jako Sickofky, spíš bych řekl, že i víc, Sicky.:-))
Stray:na tom Trutnově jsem byl a bylo to super, jízda jaksviň, koncert končil, že na pódiu pařilo asi 50 lidí:)
Holt chyběl Trujillo a hlavně Rocky George!!!
Hochu nestras ,ja som ich videl myslim roku 1995 v Prahe a bolo po prdelke.
No nezostava nic ine len dufat ,ze to nebude Trutnov
Já je viděl živě jednou, hodně za zenitem v roce 2003 na Trutnově. Zklamání jako svině - jenom samej náklep, žádný sólo, žádný vyhrávky, žádný songy z období 87-94´, prostě obrovské zklamání a to jsem se na ně fakt těšil. Na zblití bylo, že lepší vystoupení odehráli i Clawfinger, který mě na druhou stranu vůbec nezajímali.
Chlapi treba ist na letosni brutal a tam sa na ich koncerte v kotli o tom povypravame :)
To souhlasím.Pro mě éra nadprůměru skončila s albem Freedumb...Pak to šlo krapet víc do funky a od toho tu zase máme Infectious Grooves,no ne?:-)Takže bych uvítal něco říznýho ve stylu Lights Camera a trochu mixnutýho hudebním duchem The Art Of...Každopádně Suicidal je jen jeden a věřím,že se s tím popasujou.Jen by se mohl vrátit Rocky George-jeho sóla byly prostě nedostižný!A ta suprová čepice!:-)
:)) Tak tak, máš recht. Dúfam, že na novom albume pôjdu smerom viac ku thrashu, "Come Alive" v tomto smere vyšla! :) Najviac ma teda oslovuje obdobie 87-94, aj keď aj "Free Your Soul..." je tiež skvelý album. Tam sa Josh Paul na base vyhral ;)
V pohodě:-)Já na nich taky vyrůstal,jedna z mých stěžejních kapel.Myslím,že okořenit staré věci pro nové fanoušky má smysl.Dnes si mladí rádi poslechnou něco co zní moderně-a tak mi ta deska přijde.Současná a muzikantsky nadřená!Líbí se to i mě i když mám starý desky naposlouchaný už řady let.A hlavně vydanej jakejkoliv Suicidal,znamená pořád živej Suicidal,což beru pozitivně,ne,jako když poprvé končili v polovině "devadesátek" a kdy jsem to skoro oplakal:-)Navíc pořád hrajou skvěle.Jednou víc funky,jednou metal,pak zase hc nebo punk.Nenuděj.A hlavně by si z jejich feelingu mohli brát mladý hudebníci příklad.Prostě učebnice crossoveru na stříbrným kotouči!To pak není žádná deska zbytečná!Ani tahle!:-)Zdar chlape!:-)
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek