OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
No co, každý si asi pod pojmem "romantický večer" představuje něco jiného. :-)
mne to vtipne nepride. a pozeratelne uz vobec.
Tak to je kurva pošahaný video...
njn, hej tak nejak
Není to magor, je to posranej pozér :)
Debilko, ale fajn.
:D
To je frajer.
úplný magor
Kvarforth je idiot.
Fajn promo na novou desku.
http://www.youtube.com/watch?v=ugE9YF3Vg6c
Koledy, vana, Niklasovo péro, krev, Pink Floyd, šampóny, umělá vagína. (cheap humour alert) Ten by se pro fans i rozkrájel.
...she hacked the TV for me... :-))
http://www.avenoctum.com/2012/07/interview-shining-niklas-kvarforth/
Fajn rozhovor.
"I have always wanted to cover Michael Jackson but that would be impossible, I can’t sing those lines. Also maybe Prince, Madonna and I’m a huge fan of Rihanna now. I listen to so much music. For example now, my landlord, she hacked the TV for me and I now have 400 channels, there’s nothing to watch on any one of them of course, but there is a Baltic music channel there. They play a lot of Russian hits of the 80s, those songs are so good, I mean they are so fucking depressing it’s not even funny, but it’s quality!"
http://www.youtube.com/watch?v=maUZp3Bv9KA
První odstavec mi nedává smysl - jak může takový člověk NEtvořit dobrou hudbu?:)
Pro mě zatím o dost slabší než předchůdce. Vyloženě zajímavéá mi přijde úvodní a závěrečná věc. "Människa o'avskyvärda människa" mě vyloženě sere.
s nimi sa "Total Utfrysning" taha uz od dvojky :)
Mne tiez asi najviac imponoval V - Halmstad. A nazov prvej pesnicky nema konkurenciu, supujem sa na tom odkedy to vyslo xD
"Dalsi krok blizsie k absolutne skurvenemu odluceniu." (ak som to dobre pochopil)
zííív
Jano: ja by som začal V / Halmstadom, ten je tomuto z tých vymenovaných najpríbuznejší
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek