OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Jinak u Hate Eternal,Nile,Behemoth atd. mi vždy vadil ten plochý sterilní zvuk.Proto jsem těmto kapelám,nikdy nepřišel na chut.
Všechny nahrávky Hate Eternal na CD jsou humus :(
Hate Eternal - Zealot, Crusader of War
Hate Eternal - Zealot, Crusader of War: http://youtu.be/N8IpQWV5cB4
V diskusi o posledním albu Paradise Lost se zmiňuje otázka zvuku a dynamické komprese. Ve srovnání s HE jsou na tom noví PL stále ještě hodně dobře. Toto je totální humus.
Erikovi to šlo odjakživa dobře, ale novinka v tomto směru bude ještě o krok dál ...
http://dr.loudness-war.info/album/list?artist=Hate+Eternal
http://decibelmagazine.com/blog/2015/6/2/streaming-hate-eternal-pathogenic-apathy
new HATE ETERNAL 2015
Song " Pathogenic Apathy" z připravované desky" Infernus" ke slyšení na DECIBEL MAGAZINE!
Morbid Angel položí do smútku už pomaly aj Lady Gaga, takže to nie je nič prekvapujúce
Popocuvajte novy NADER SADEK najlepsi zasek, polozi do smutku aj Hate Eternal aj Morbid Angel
to Martin L
Tak mňa novinka Origin nejak extra nebaví, a to dosť menej oproti Antithesis. Akosi ubrali z plynu+tá dlžka jednotlivých skladieb (väčšina je medzi 1,25 min-2,50 min a k tomu jedna 4-min a dve vyše 6 min). Ja by som to hodnotil kdesi na úrovni posledných Deicide 7-7,5 (viac určite nie).
H8E > Origin
Hate Eternal se s kazdou deskou trochu posouvaj. Pokazdy je tam neco, co jsem od nich neslysel.
Origin mam hodne rad, ale posledni deska me trochu zklamala.
mě
se z níže jmenovaných asi nejvíc líbí Gorgasm. To je prostě klasika. Origin jsou někdy moc přepíčený. Moc equlibristiky. To ale platí o HE taky.
Nesúhlas,Origin majú hlavne každý album v niečom odlišný od predošlého, a predovšetkým majú vlastný štýl, čo sa o 90 % kapiel povedať nedá. Gorgasm je dobrý album, ale nič extra prekvapivého, to teda skupina niektorých bývalých členov - Peshmerga - ma berie viac. Brutal Truth valcovali v 90. rokoch, hrá im to aj po novom, ale keby ku comebacku nedošlo, svet by vôbec o nič neprišiel.
A co teprve až bude venku nový album od GORGUTS !!!
to Martin L
to sa skvôr dá povedať o novom albume Origin, že je to obyčajný americký death. Origin na novinke nedosiahli kvality Antithesis. Tohto roku prekonali Origin určite nový Gorgasm, Hate Eternal a pravdepodobne aj Brutal Truth
Z môjho pohľadu táto kapela nemá a nemala na Origin ani omylom, v podstate klasický "obyč" americký death, čo nemení nič na tom, že sa jej podaril vysoko kvalitný album.
no ten obal je stále lepší ako nový morbid angel, kvalitatívne hodne nadupaný death, ktorý s ľahkosťou prevalcuje aj nový Origin. Inak tohto roku vychádza veľké množstvo zaujímavého deathu a to ako v dobrom zmysle tak aj v tom zlom
ale ten obal s tymy trolmi je fakt hroznyy :D
ano
spolu s Autopsy, Deceased, Deicide a Exhumed aspirují na deathovou desku roku.
Ten Rutan je fakt zvíře. král disharmonie. takovýhle nahrávky mám rád. Člověka to prostě smete. Žádný obezličky, kudrlinky. Prostě death metal.
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek