PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
koncík
Možná budou ve Farářově sluji.
Tak snad zavítají i k nám, minule jsem byl líný do vopice dolézti nebo abych něco nechytil
new album 2018
Deathmetaloví veterání DECAESED chystají na září novinku s názvem " Ghostly White " u HELLS HEADBANGERS.
Track list:
1. Mrs. Allardyce
2. A Palpitation's Warning
3. Germ Of Distorted Lore
4. To Serve The Insane
5. Endless Well
6. Thoughts From A Leaking Brain
7. The Shivers
8. Pale Surroundings
Raul Gonzalez cover: http://bruderdeslichts.com/wp-content/uploads/2018/07/deceased-album-cover-1024x987.jpg
O,o
Subeer: Díky (opět) za recenzi, poslední dobou se trefuješ skvěle do mého vkusu. Deceased... jsou srdcovka, hlavně 'The Blueprints For Madness' (včetně skvělého obalu).
Tak momentálně je ta cena 350,- za letošní novinku a ty starří budou asi kolem 280,-
Je to drahý, ale jinde jsem to zatím nenašel a na ebayi jsem si uložil zákaz vstupu - to by byl můj konec:). Dáš mi lepší tip? Tedy kromě ebaye?:)
2Pekárek:tak cena na HM (M.A.B.) je docela dost...já to koupil za 300,- :-)
a
k tomu King Fowley a ten jeho nezaměnitelnej hlas:))) Tedy dneska mi udělali s recenzí opravdu radost !!! Nejde někde nominovat mezi nejlepší za tento rok?:))) Jediný co mě štve, je cestou domů v autě budu pořád poslouchat zatím jen výpalek:))
A Surreal Overdose je libůstka pro fajnšmekry...
Tak tak, proste každý jeden vyznávač old school death/thrash si pri tomto albume (to platí aj o starších veciach tejto bandy) musí prísť na svoje. A tie krásne, heavy vyhrávky do toho... hmmm.
ano
skvost z 97-ho roku "Fearless Undead Machines".
taky doporučuji. Mám doma a ve svý době mě to hrozně bavilo. Některý songy mi zní v hlavě pořád:))) Zajímavý je, že ta deska má svý kouzlo i dneska. A Surreal Overdose je libůstka pro fajnšmekry... já to poptal ještě v Music Records, sežene mi ledacos a i levně.
Ešte som zabudol pochváliť miestneho - Subeera za ozaj podarenú recenziu na tento album.
Parádna vecička tento nový DECEASED! Dosť originálne, svojské, špecifické, to sa v dnešnej dobe zas tak často nevidí, resp. nepočuje. Mne osobne sa od týchto Amíkov ale najviac páči skvost z 97-ho roku "Fearless Undead Machines".
:)
stronghold - :D :D kusuj ! :))
inak da sa to kupit aj na ebay, ja to mam odtial ... 7usd + posta, dodanie celkom rychle ... ten clovek co to predava ma tych cd zjavne dost, takze nedavajte viac ako 7-8 usd za kus :)
díky
díky ti, dobrý muži. Jdu na to.
http://www.hardmusic.cz/zbozi/cd/produkt/cd-decease-surreal-overdose.html
Nejsou nejrychlejší, ale většinou mi to dokázali vyhovět.
tedy
kde jste sehnali originál cd? Díky.
jsem
v šoku. Tuhle desku nemůžu nikde ani pořádně v ČR koupit. Je to album, který mě totálně rozsekalo. Skvělá recenze, díky. Tohle je old school jak prase. Spolu s letošními Autopsy a Exhumed daší pecka.
lukáč, to si určite písal ty... :D
waw
vidim dobre?! ercenzia na deceased?! no tak to klobuk dole ... konecne ste si zacali vsimat aj kvalitne veci? :) este keby som sa dockal recenzie na project hate :) kazdopadne deceased nesklamali, prijemny album :)
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Atmosférický black metal / post-metal. Hodně odlehčená produkce plná vybrnkávaček, náladových pasáží a košatých atmosférických vsuvek. Zuby se moc necení, možná občas mléčné jedničky. Příjemný poslech, vyloženou hitovku však na "Succumb" nenajdete.
Šíleně plodný oneman projekt, Aaron Edge se utrhl ze řetězu s sází jednu desku za druhou. "Agglomeration" je třetí z letošních již pěti alb. A překvapivě to drží slušnou kvalitu. Pokud tedy máte rádi dusivý sludge doom s výbuchy disonantního šílenství.
Hulváti z Jura sú takí naši DARKTHRONE: o pol generácie mladší a s koreňmi v grinde miesto blacku, no doživotne verní metalovej klasike (s čoraz hrubším zvukom). „Kromaňon“ a „Abeceda nenávistí“ sa zapíšu do zlatého fondu. Zbytok asi nie, čo vôbec nevadí.
Oproti EP "God Made Me An Animal" ubral Greg Puciato (ex-THE DILLINGER ESCAPE PLAN), ale i skupina jako celek, na nekompromisnosti, objevují se více i zpěvné a melodické polohy, nicméně je to stále hodně nasraný a uřvaný post-hardcore té nejvyšší kvality.
Strhující rozsáhlé kompozice, které buď zcela pohltí, nebo unudí. Já se hlásím k první možnosti. Je to jako snové divadlo severského death metalu. Za mě je to zatím rozhodně jedna z nejzajímavějších desek letošního roku.
Singl „Winter Storm Vigilantes“ je povedená záležitost, která byla slibnou návnadou na nové album. Velká očekávání byla nakonec zbytečná. S trochou dobré vůle se na albu najdou dvě další slušné skladby, jinak je to stále ten samý a nenápaditý kolovrátek.
Vložit diskusní příspěvek