OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
HELLISH GOD
http://hellishgod.bandcamp.com/
Pustil som si tento opus zase aj s novym albumom a poriadna pecka to je dodnes
já
limitovanou edici mám a pro mě to za to stojí !! Jenže mě se to album líbícelý hodně moc, tak jsem šel i do tý limitovaný edice.
Já tu limitku nemám, tak bohužel netuším :)
Reaper: Dík! A stojí to za řeč?
Je to na limitovane digi verzi
Black Force Domain znovu nahraná? V seznamu tracků to není. Nebo se to jmenuje jinak? Je to na téhle desce? Mám se toho bát? Přece jen, prkno Black Force Domain je velechrám bezuzdné řezničiny, sakra, to mi nedělejte ....
znovunahrana black force domain me nebavi, vlastne posledni tri desky vubec.. ale na apocalptic relevations prisaham, i kdyz je to cely jeden riff :))
K8:
Ač jsou KRISIUN kapelou ohromně sehranou a technicky slušně vybavenou
X
Přísně konzervativní filosofie ve spojení s limitovanou úrovní instrumentace
-> druha veta myslena v myslenkovem kontextu, i.e. KRISIUN nejsou schopni vyextrahovat ze svych nastroju takovy material, aby to stacilo na 62 minut stopaze. Zahrano je to vsak v poradku -> to ten koment v prvni vete.
Tsss... :-/
Limitovaní asi nebudou svou úrovní instrumentace, ale konzervativní filosofií.
ne
@ Reaper: "Ač jsou KRISIUN kapelou ohromně sehranou (ostatně ještě aby ne, když jejich základní kostra nedoznala za posledních více než dvacet let jediné změny) a technicky slušně vybavenou / Přísně konzervativní filosofie ve spojení s limitovanou úrovní instrumentace" <= Tak jak to je s tou instrumentací? Buď jsou technicky slušně vybavení a nebo jsou limitovaní, ne?
Rudi je nas clovek, vie co je dobre
Souhlas
Moc dlouhy, malo siry. Nejlepsi skladba je znova nahrana Black Force Domain.
pri prvnim poslechu jsem si chvilemi myslel, ze posloucham Soulfly.... :)
100% souhlas s Rudim!
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek