OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Vcelku solidny rok, ale pozeram ze nik tu nedal mojho tohtorocneho favorita : SubRosa - No Help for the Mighty Ones.
Odporucam.
koukám tady docela bodovali Red Fang, pár kousků Murder the Mountains mám za 150,-
dyštak mail
Ak by toto bol full time tentononc, už by som sem písal z urnového hája.
OK ,netusil som ze je to tak vazne a ide o full time job & Peee aaaR.
Mal som zato, ze sa jedna o bezneho smrtelnika.
V tomto pripade mudrlant radsej odlieta do Shanghaia ...
Čínskemu mudrlantovi
V rebríčku mám veci, ktoré ma za minulý rok bavili najviac, veľa z nich som aj recenzoval. Niektoré tak, že som ich na recenziu dostal, ďalšie som si od vydavateľstiev stiahol, alebo som ich našiel inde. Popri tom bola kopa toho, čo bolo treba napísať tiež, ale až tak vysoko nepostúpili, a kvantum vecí som po 2 - 3 vypočutiach zrušil. Aké jednoduché. Máš ešte niečo, do čoho by si sa ponavážal? Upozorňujem, že už nebudem vysvetľovať ako v pomocnej škole, ale budem prirodzený, tzn. arogant, ktorý nevynechá možnosť poslať internetového mudrlanta kam patrí. Môžem si to dovoliť, hudbu počúvam už od predošlého pondelka.
中 號的身體 2
- 161 hodin=24 dni? :-D
- Mne osobne staci na oddeleni zrna od plev jeden poslech a navic vetsinu veci si poslechnu na neci doporuceni, takze s uplnyma blbostma se moc nesetkam, tak nevim, proc by nekdo nekdo nemohl mit v zebricku pres 40 veci. To, ze ty poslouchas cely rok 10 desek dokola je tvuj problem :)
161 hodin dam pri dobre konstelaci za jeden pracovni mesic jen po ceste do/z prace a behem prace v kanclu //:=]
To Martin XXL samozrejme..
Tak ma napadlo, mas v TOP najlepsich 43 kapiel, na to aby niekto zistil ze su najlepsie musi sa to tak aspon 5 krat vypocut, pri 45 min. za album to dava 9675 min alebo 161 hodin co je 24 dni vkuse, a kedze aj velky chlapi musia obcas spat , mne to vychadza ze si prepocul asi 40 dni na svoje najlepsie albumy.
Ako si ale vedel ze su najlepsie? Mal si cas sa prehryzat aj kvantom slabymi pripadne klenotmi z minulosti ??? Alebo funguje teoria relativity a cas plynie u velkych chlapov inac ????
Pravada a Láska zvíťezí nad lží a nenávistí
Louzova Pravda
..a Pravda
Martin XXL : Pri tebe ma napada pojem poriadne giganticka kvantita, nebudes nahodou vitaz v pocte nominovanych ? Alebo preteky vyhral Doom?
Fiha & bistubohu, vy toho ale poznate :-)
Kde jsou ty casy, kdy vsechny podobne debaty vyresili panove jogurt, politrukh, prasopal nebo nadhlad //;=]
Rebríčky a body sú spoľahlivým zdrojom srandy. Ešte nech niekto príde s termínom "objektivita", nech je tu poriadne veselo.
Maxa tesať do kameňa.
OFFTOPIC
A koľko párov týchto kablikov vlastníš,že ich toľko spomínaš? :D
ONTOPIC: súhlas s maxom...
Keby ste si aspoň tie štuple zavesili na audiofilské kábliky od pana Krauta, pár napr. len za 60 000 Kč.
práve je možné, že čitatelia to počúvajú správne na dobrej aparatúre..
..keďže my to dávame na štuploch dobiehajúc električku :)
Mě přijde že ty žebříčky snad berete vážně či co.
"Noví Mastodon se mi sice nelíbí, ale tady jsou první, tak co se děje? Poslouchám to snad špatně/na příliš levné aparatuře/jsem buran a mému vkusu ujel vlak?"
Valhalla je jen odrazem chutí redakce MP, nic směrodatného či objektivního.
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek