PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Takisto sa tešim. Album je vyborny.
Súhlas. Ideme na to. :)
Lykaia je fakt bomba, tiež sa už neviem dočkať košického koncíku. MM ako support, no jednoducho hudobný orgazmus :)
Tellurian ma po Cognitive sklamal, ale Lykaia je super. Strasne sa tesim na Kosicky koncert, hadam bude tak dobry ako prvy :)
Novinka Lykaia pekne lezie do usi:) Viac Katatonie, menej Toolu, pocuva sa to vyborne.
Tellurian (2014)
... novinkový album Švédov je už v étere ... kto má rád "Cognitive", myslím, že nebude iste sklamaný
aj ďalší kolega pridal drupík...
Janko,
tu osmičku do druhého pohledu jsi už napsal za mě - lehocha :-).
Jinak jsem si to CD pořídíl za parádní cenu £8.61 s donáškou až do tepla chalupy a doteď bych nepřepsal nic z toho co jsi tam za mě vložil :-).
pridal som druhý pohľad v ktorom som sa pokúsil napraviť nespravodlivo nízke hodnotenie v hlavnej recenzii...
:)
Ruská Korea zase nebaví mě, nemůžeš chtít všechno :)) Jo jinak jen pro info - venku albáč The Stranded (Disarmonia Mundi, 5 Star Grave atd.) aj na streamu.. Nemá cenu se bavit jestli je to dobrý, nebo neni, protože Ettore je záruka.. A ode mě dost OT, jdu poslouchat :))
Tak ruská THE KOREA je přeci jen trochu jinej styl :-)
No a Orion vyzerá dosť dobre. Vďaka za tip, trocha menej hobľovačiek a viac ethna a budú tak dobrí ako ich kolegovia Dusk.
Ruská Korea baví viac.
Tady to ale žije :-) Tolik zajímavých typů, jen tak dál chlapci.
k tipom "na skrátenie čakania na nový album tool" mi ešte dovoľte pridať kanadskú kapelu PORTAL a ich album Blood Red Tape.
pomaly si to čo ste napísali hromadím, JUROJIN a KOREA vyzerajú fajnovo. dík. :-)
...
Vikemu: Žádnej Bollywood. V Indii mají také relativně kvalitní kytarovou scénu. I když to v těhle zeměpisní šířce moc nevíme. Třeba kapely jako Mrityunjata, Advaita, Avial, Another Vertigo Rush, Demonic Resurrection, nebo pákistánští Orion. (Mimochodem Bollywood zbožnuji).
Vike: Ale i tak toho stíháš celkem dost. Celkem by mě zajímalo, kde na psaní těch stovek komentářů bereš pořád čas (taky no offense).
btw po no offense bych spise pokracoval ale... jinak je asi vhodnejsi pouzit no offence... (je tak, vudre?) //:=]
Jiste, prece si nemyslis, ze stiham reagovat na uplne vsechno a vsechny //:=]
VIKE
V hospodě je za chytrýho každej. BTW už se ti někdy stalo, že bys na něco třeba nereagoval, :-) No offense - fakt mě to docela zajímá...
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Trochu prog rock/metalová exhibice. Toho tydlikání a hračičkování je místy opravdu hodně. Ale tito Švédové umí i příjemné melodie a přirozeně plynoucí pasáže, takže jim to předvádění odpustím. Ostatně, když na to mají, tak proč se trochu nepředvést, že?
Žijeme ve zlatých časech českého thrash metalu! Takové období hojnosti prostě nepamatujeme. Kapely na nás chrlí v horším případě dobré, v tom lepším (i v tomto) desky výborné a my si čvachtáme jako ten pověstný manža. Více v recenzi, teď si třepu palicí.
Švédské duo se na svém dalším albu ještě více vzdálilo postrockovým kořenům a dá se tedy tvrdit, že jejich hudba odplavala do specifické formy indie rocku, který se opírá o robustní kostru shoegaze. Opět slušné album.
Další švédský power metal, kterému vlastně nelze nic vytknout. Dobří zkušení muzikanti, kvalitní produkce a chytlavé melodie. Komponování dle osvědčeného mustru, přesto to dokáže zabavit. Dám tomu ještě pár poslechů a poté zapomenu, že to kdy existovalo.
Nepřístupná a temná blackmetalová deska, která spolu s disonantní nervozitou nabízí i death/doomové nálady. Dostat se tomu pod kůži není snadné, ale odměnou je lavina emocí. Střídmá stopáž navíc ukončí ta "muka" dříve, než by to člověku urvalo hlavu.
Sofistikovaně maluje, točí vtipné filmy, v MORTAL CABINET zanechal výraznou stopu, ze Slavíka ho vyhodili, páč jeho světem je hardcore rap. A je z Rumburku, což leccos vysvětluje! Když šel pro talent, Marty si nabral hrstě. Zase ho ukázal, zpíčenec jeden.
Vložit diskusní příspěvek