OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
vinyl
To mickey:prubni případně i DOOMENTIA REC.
...pokud ještě neznáš!http://www.doomentia.com/news.html
LP bude
Miloš a jeho Monster vydává na vinylu co nevidět Cool... a Lies by mělo vyjít na podzim.
diky moc, vinyly zhanam cez nuclear blast, metal blade, mystic a pod., ale tu su fakt veci, ktore som zatial nikde nenasiel, teraz samozrejme nemyslim cesku scenu.
vinyl verze alb KRABATHORu
Již asi před rokem se o tom vydání zmínil i sám Bruno.Nejde však o reedice! Tyhle alba KRABATHORu na vinylu ještě nevyšla !!!
http://www.facebook.com/pages/Monster-Nation-Records/130028613720642
Len jedna otazocka, kto ma pod palcom vinylove reedicie? Bol by nejaky link?
Discogs je z 98% plný pravdivých informací a podrobných náhledů !!!
O,o
Pro Lord VILE: Jen pro zajímavost, co si myslíš o stránce Discogs? Dá se brát jako směrodatná? Příklad - Krabathor: http://www.discogs.com/artist/Krabathor
Lies
Reediční "plechovkuů alba LIES mám taky + klasickou verzi od MORBIDu a licenci od POPRONU...a i toto album se ještě letos dočká své vinylové podoby!
O,o
Pro Lord VILE: Nevím jak si stojí metal box alba 'Lies', ale jsem rád, že jsem ho sehnal a hřeje se na polici. Dal jsem za něj cirka 600 zlaťáků. Bůh žehnej aukru...
ASSESSOR
Komu se líbil debut ASSESSORu,tak tomu se bude líbit i comeback album a naopak ...já se kloním k druhé možnosti :-)
A ke KRABATHORu LTD CD za 600,- je celkem zadara :-) ...viděl jsem nabídku kolem 1500,-Kč!!!Osobně mám ve sbírce obě české verze CD+ MC a brzy již bude k mání i vinylová verze Cool Mortification !
Vinyl
...ještě dnes si vzpomínám na mé nadšení, když jsem si nesl vinyl Assesoru z nově otevřených levných knih asi za 10,- Kč + CD Krabathor - Cool Mortifiaction za 49,- Kč (které dnes někteří filištínové na aukru prodávají za 599,- Kč jako absolutní raritu) a to včetně bonusu... Jinak Assesor pohodová kapela. Jen ten oficiální web by to chtělo aktuálnější, když se kluci vrátili s novou fošnou.
Souhlasím s Pekárkem, velice příjemnej poslech!
Výborně Pařát, podle prvních poslechů velmi příjemný comeback, nic jsem nečekal a dostal solidní thrashové album made in Assessor.
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek