OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Tež tolik LSD?
V poho... to je jen Sydo Barretovský divadlo... připravuju půdu...předběžná rozcvička k spuštění vlastních Crazy Diamond stránek.:-)
Strayi, daj sa do kupy
Hlavne sa nerozptyľuj a ďalej sázej stromy.
Já se obávám, že to myslí vážně a ten smílek je tam něco jako nervózní smích, něco jako "hehe.. to je ale sranda.. nebo ne?"
Agent 0,7: Ještě,že zatím nemáš povolení zabíjet!A vzhledem k tý číslovce je nasnadě,že se k tomu jen tak nepropracuješ...:-)
Je to vazne, ziadna sranda, sam som bol na neho nasadeny, mam kopy materialov, fotky, hovory, semienka, stromy, cedecka, vsetko...dokazovy material uz je na analyze v pentagone!
dúfam že keď tam je ten dlhočižný smajl tak to bereš ako srandu, inak neviem no... ja som ťa mal vcelku rád (no homo) aj keď hudobne si inde, ale toto vyzerá na slušného stihomana :-D
Chápej že voni si člověka pořád hlídaj, i když už s nima nemá nic společnýho, a to pomocí nastrčených figur, vidí ti až do kuchyně, prahnou po informacích, a zajistí, že už bude leda tak luštit v osamění vesmírný rébusy a ne psát briskní články.
:-))))))))))))))))))))))
No neni to moc extra, nemáš konkrétnější dotaz?
ty vole, ses v poradku?
Choděj mi nějaký divný maily ( a lidi kolem baráku), vypadá to, že hon na lišku začal, ... nic není důležitěšjšího než se nerozptylovat a sázet dál stromy.
Nějak to vyřešíme. Hlavně, dneska jsem se ujistil, že jsem fakt strašně naivní, to už snad ani není možný :-) tohleto... uvidíme kam nás ten život zanese, jde se sázet stromy - nic není důležitějšího než sázet stromy a na rány srát.
Návrat z odpolední desetihodinovky-omlouvám se!/Onanym: to bylo dobrý čéče,budu ti říkat Mr.Sarkastik!:-)/Stray: klidně,ale tady maila na stránce nenechám.Už jsem si vyměnil kdysi korespondenci se Subeerem,takže teoreticky by měl mít pořád na mě mail.Pokud už neví-mohl bych ho požádat aby ti můj mail předal-písnul bych mu a on by ti(pokud na sebe máte mail kontakt) můj mail přeposlal.Tady to nechci nechávat-víš co by mi chodilo spamu do schránky?Sice už .eznam horší bejt nemůže,ale čtveráci se určitě najdou pořád,kteří by počet spamu ochotně vylepšili...:-)
DarthArt
V předchozím příspěvku jsem děkoval za pobavení, nyní děkuju za informace!
Boovol: Je to, jesti se nepletu, symbolika všelijakých part a gangů v New Yorku a v takových těch velkoměstských komunitách v USA. Dokonce snad když člověk přijde se špatnou barvou šátku do špatný čtvrti, může to být o život... prostě jako když různý skinheads maj různý bombry a různý barvy tkaniček a člověk to musí umět rozeznat, aby nedostal na kebuli od tý špatný strany... čili, je to odkaz na určitou komunitu, asi tý čtvrti, ze který je ta dotyčná kapela....
Heavy- nemrhaj casom na jelita.
Rezi - skvele. Ked este zistis, ze za bodkou a ciarkou sa nechava medzera, uz sa ta nebudem bat.
sokelsson+KegroundfromBa
Ta!
◦Chlubí se tři babičky vnoučaty. Ta první povídá: "Můj vnuk bude určitě zahradník. Pěstuje mák a konopí, pořád to zalévá, hnojí, různě tomu přisvěcuje..." Ta druhá říká: "Ten náš bude určitě doktor. Má všelijaké zkumavky, kahany, prášky, vodičky a injekce a pořád si s kamarády něco píchají..." A ta třetí říká: "To ten náš bude určitě řidič. Vždycky si namočí hadr v benzínu, omotá si ho kolem hlavy a volá: Babi, nerušit, teď přijde jízda!"
Veľa chlastali.A aby im na druhý deň nepraskla hlava,tak si to takto istili.
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek