OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Deadmann, toto je diskusia k Hobitovi, do fóra Nevtipy musíš ešte asi trikrát kliknúť.
rolo - [6.1.2013 21:03]
je to jeho milenec
Iba upozornuje na kvalitnu zurnalistiku...
ty si jeho hovorca?
Martin Lukáč pridal drupík
Ad Pavli: Já to nebyl - měl jsem domácí meruňkovici ...
Tak ja vám neviem. Celkom som sa bavil, ale bolo to uťahané až hanba. Predloha dostala pekne na frak. A dostal som od priateľov pitchung, že kritizujem - ženské osadenstvo totiž kvôli Thorinovi a Gaňadriel žralo samozrejme úplne všetko.
Ja by som to zostrihal na polovicu, zmenil mená a názvy a bolo by to ok :) Takto hodnotím na 3 z 5 sadrových trpajzlíkov.
ten by nepotreboval stylovy prevlek
to byl mordůrek
Přiznejte se, není tady mezi váma jeden z těch šuldů ve stylových převlecích, co na premiéře v Olomouci chlastali tu slivku s redbullem nebo čím? To byl smrad jak v dikobrazí kleci.
P.S. Ten film je zívačka
crust, tak freeman tam fakt nemel co hrat...
ozzy : chod... dalej na vychod //:=]
Ruské idú ešte ďalej.
Samý barvičky a pandrláci a přiblblý draci a čáry máry. Není nad švédský potemnělý depresivní psychologický dramata beze slov a nedejbože akce...
mě teda přišel Freeman v roli Bilba dost slabej, jinak musím souhlasit naprosto s recenzí, málo vykreslený charaktery, plastový trpaslíci, ale stejně na to člověk musí zajít :-)
Hobit je lepší, Pán prstenů je pro hipíky
ale tak muzes ze, detskou knizku s literaturou pro dospele...
proc bych to nemohl srovnavat?
hobit je knizka pro deti, lotr pro starsi a pokrocile, nesrovnavat... hobit je misty i dost zabavny a vesely a proste uplne jinde nez lotr...
Knížka pro mě patří v ranku pohádek / knížek pro děti do TOP 5... film je v zásadě fajn, ale v žádném případě ne tak okouzlující a mocný jako LOTR.
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek