PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
FALLEN ANGELS 2011- teda ten novy VENOM vobec neznie zle, navnadil ma uz prekrasny cover albumu.
Silovy, prebass-ovany, jedinecny zvuk typicky pre tuto legendu
Temny tradicny metal iduci az na dren,
a samozrejme stary pardal CRONOS ryciaci ako raneny bizon, ktory to stale vie poriadne rozkymacat.
Nikto sa im nepodoba, nik tak nehra a som rad ze su stale nazive...
je to uz dnes sranda poslouchat ale v 80tejch to bylo neskutečny. poprve sem Black Metal slysel nekdy v 5 tride a posral sem se strachy... (pak u nas v parte kraloval Torr) kolem 88týho sem tocil dokola album Calm before the storm..coz uz neni black ale super metalovy album... (doporucuju vsem) prime evil bez Cronose je taky dobry...
black metal od 90 roku je jen picovina pro debily F.you All
Nic proti osmdesátkovému thrashi, ale když si mám vybrat mezi typickými atributy, jenž přešly v klišé, pořád radši ty černobílé obaly a švabach než klasická war and skulls estetika hlavně německých thrashovek.
Suputnici Venom BULLDOZER su tu!!!!!!!!!!!!!!
Skvely reunion ITALY blackened thrash/speed pionierov BULLDOZER od 11 juna 2009 na svete.Nadhernymi gitarovymi solami prispel mimo ine Kiko Loureiro / ANGRA .
Kvalitny pokrm pre zverov, ktori hladaju osemdesiatkove korene metalu alebo su unaveny vsetkym tymi PostMathTechDeathKoKotCOREami, melody death reprizami a smiesnym “true”black harasenim s ciernobielymi Covermi a napismy v Schwabachu....
100% nasadenie, potemnela atmosfera, archaicke ale o to krajsie gitarove kreacie a skutocne paradne temny vokal AC Wilda oscilujuci niekde medzi VENOM a SODOM ...
Tak tuto nostalgiu beriem vsetkymi desiatimi u mna 9-kovy album. Este keby sa nasiel nejaky PRDOLA ktory spacha recenziu....nech mam na koho chrlit ohen a siru :-)
PURE METAL IN ITS CLEANEST FORM !
pridejte do ctenarskeho hodnoceni za desetinnou carku jeste jednu sestku a bude to dokonale :o)
:-D ja nemôžem za to že za prácu v metalopolise dostávaš nízku výplatu a nemáš na lepšie rifle
Tak v tom případě seš buzna
ja som socka? mam rifle z kenvela ty anton
Allegor grcaj na toho kok.ta. Venom som počul prvýkrát spolu so Saxon- Power and Glory a Judas Priest -Defender... A to bola pre mňa šupa! Album Black Metal.To bola tá tvrdosť a surovosť ,čo som si dovtedy pod pojmom metal predstavoval .To bolo v 86-om , a Venom mám stále rád , aj ten bez Cronosa. A je mi fuck či vedia hrať :) .
ten rudiho prispevek na minule strane je opravdu na ban :p
Na tomto fóre je zasraté rodinkárstvo a redaktori sú tu najväčší čuráci, čo dávajú bany hocikomu komu si zmyslia, ale na seba nepozrú a štvú proti sebe všetkých. Zamyslite sa!
Ne, fakt to není proto, že jsi Slovák. Je to proto, že jsi socka.
AGROgor: ty si myslíš že keď si čechúň si niečo viac? ty jebko. či nebodaj závidíš že už máme euro? čo? CHASTRA KERE ČUČI magore
Kurník, dúfam, že táto debata bude pokračovať, zatiaľ je to vynikajúce.
Anonymní Slováku, já mám zase prdel z vás a z tý vaší sebranky bezmozků.
Mbody: Tak nějak. Hrát moc neuměli, ale ovlivnili tolik kapel... I Death se z počátku jmenovali po jejich členovi, jestli se nepletu.
Venom
Venom - respekt a roots temnej muziky, kazdy sa im vtedy chcel podobat Celtic Frost, Bathory, Sodom ...a Bulldozer, spomina si na niekto na tychto skvelych pionierov black metalu from sunny Italy? The day of wrath 1985,The Final Separation 1986 s nadhernou DON ANDRAS - fuziou carofejnickeho romskeho etna a metalu...peknych par rokov pred Atrocity s ich beauty Yasmin, autenticka temnota, ziadna eklektika ako dnes....a to vsetko zacali antihraci VENOM!
vole čo tu meleš za sračky, z teba si každy robi piču takže sa neohanaj so slabima argumentama DŽANDRE MINDŽ!
Nelíbí se mi, že ty říkáš, že je to docela v pohodě. A nelíbí se mi, když duševní socky zasírají diskuzi výplody svých nevyvinutých, možná ovšem také alkoholem vyhlodaných mozků.
Není to pro něj dostatečně mnohovrstvé...
Venom bol vtedy strašne evil. Welcome to hell je totálny hnoj - hrozná hudba, Black Metal je už celkom v pohode a At War With Satan tiež. Neviem čo sa pánovi nepáči
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Atmosférický black metal / post-metal. Hodně odlehčená produkce plná vybrnkávaček, náladových pasáží a košatých atmosférických vsuvek. Zuby se moc necení, možná občas mléčné jedničky. Příjemný poslech, vyloženou hitovku však na "Succumb" nenajdete.
Šíleně plodný oneman projekt, Aaron Edge se utrhl ze řetězu s sází jednu desku za druhou. "Agglomeration" je třetí z letošních již pěti alb. A překvapivě to drží slušnou kvalitu. Pokud tedy máte rádi dusivý sludge doom s výbuchy disonantního šílenství.
Hulváti z Jura sú takí naši DARKTHRONE: o pol generácie mladší a s koreňmi v grinde miesto blacku, no doživotne verní metalovej klasike (s čoraz hrubším zvukom). „Kromaňon“ a „Abeceda nenávistí“ sa zapíšu do zlatého fondu. Zbytok asi nie, čo vôbec nevadí.
Oproti EP "God Made Me An Animal" ubral Greg Puciato (ex-THE DILLINGER ESCAPE PLAN), ale i skupina jako celek, na nekompromisnosti, objevují se více i zpěvné a melodické polohy, nicméně je to stále hodně nasraný a uřvaný post-hardcore té nejvyšší kvality.
Strhující rozsáhlé kompozice, které buď zcela pohltí, nebo unudí. Já se hlásím k první možnosti. Je to jako snové divadlo severského death metalu. Za mě je to zatím rozhodně jedna z nejzajímavějších desek letošního roku.
Singl „Winter Storm Vigilantes“ je povedená záležitost, která byla slibnou návnadou na nové album. Velká očekávání byla nakonec zbytečná. S trochou dobré vůle se na albu najdou dvě další slušné skladby, jinak je to stále ten samý a nenápaditý kolovrátek.
Vložit diskusní příspěvek