PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
vynikajuci koncert len trosku ma sklamali dlzkou koncertu oproti festivalovemu playlistu nenacviciliani notu pre koncertne hranie a mozno som cakal trosku viac divadla
no hej no...uz aj minuly rok Hellfest a Sweden rock tusim boli tiez take, v nemeckom RockHarde bol setlist a myslim ze to bolo to iste...aspon ze tak, aj tak keby mi to pred dvoma rokmi niekto povedal, ze v maji 2013 bude v Ba tak si poklepkam na celo...
2 Mocky
Ano, ale toto sme viaceri brali ako samostatny (nie festivalovy) koncert, takze sa ocakavalo ze ten set bude o nieco bohatsi. Zial nebol. Cele turne ma rovnaky setlist bez zmien bez rodielu ci je to fest alebo solo vystupenie+kvoli tomu nebol v SR(na rozdiel od Polska) ziadny support, pretoze boli avizovane 2 hodky hrania
jeremy...hmm, keď som si prezrel tracklisty z predchádzajúcich koncertov, tak bolo jasné, že to bude krátke...kecy promotéra o dvoch hodinách, to by znamenalo že dajú viac než napr. na RockHard feste...a tomu sa mi nechcelo veriť :-))) má to celé niečo cez 80 minút vrátane potleskov, medzier medzi prídavkami atď.
...sice o hoooodne neskor, ale predsa, pridavam svoj pohlad na Bratislavksu show
http://www.incipitum.sk/REPORTS/130531.htm
To vypada, jako by mu ho tam ten typek za nim soupnul...
ten fanoušek není sám autor reportu?
ta poslední fotka v tom odkaze, co je v reportu, je skvělá. Ten fanoušek, co je namaskovanej jako King, to jsem se málem pos... smíchy
okolo 1100 fanúšikov
Asi tolko?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=260386017437965&set=a.194042890738945.51981.171573742985860&type=1&theater
cca 1000 - 1200
koľko mohlo byť na Kinga v Bratislave ľudí v NTC-čku?
Je jasné, že většina lidí by ocenila delší koncert, ale vzhledem ke Kingovu věku a zdravotnímu stavu můžeme být rádi, že se ke koncertování vůbec vrátil.
Koncert v Bratislave bol fantasticky. Ak by islo o King Diamond pred 10rokmi mal by som na temu dlzka koncertu nejake poznamky, ale pred par rokmi King mal ine starosti a operacia srdca predsa len nie drobne prechladnutie. Takze toto beriem. Ale to pivo, tak to bol pruser ako svina. Niezeby som potreboval chlastat, ale pivo prelievane z plechovky to plastoveho pohara a potom z druheho plastaku sa este dolialo do druheo plastaku a takto sa to mixovalo a to cele za 2€ to uz je trosku na grc. Jedno som dal a stacilo. No a posledna vec, na inak fantastickom koncerte, co ma trolinku sklamalo, bol slabsi vyber suvenirov. Trosku som cakal vacsi vyber triciek a nejake CDcka (planoval som si par veci kupit). Ale to len s porovnanim s inymi koncertmi, kde vyber bol lepsi. Ale to su len moje postrehy, ktore nemali ziaden vplyv na prezitie absolutne fantastickeho koncertu.
75 min?? ľudia, po troch bypassoch!!! myslím, že King vie koľko si môže dovoliť hrať, aby to zvládol.
len som este chcel trosku poopravit autora. Mam taky pocit ze to nebola americka spevacka ale Kingova zena Livia.
75 minút čistého času a vy potrebujete chlemtať pivo?
Fathertime: Manažment kapely cca hodinu pred koncertom povedal, že začnú už o ôsmej a hotovo.
skvely koncert to bol ...este doteraz mi to hra cele v hlave. Skvela scena a hlavne skvely King. Bol som prekvapeny ze je v takej skvelej forme.
Tie organizatorske veci...ano to pivo je pravda humus predrazeny (dal som si az jedno). Tiez to ze koncert bol celkom kratky je skoda. A dalsia vec ...bola tam nejaka satna?...cely koncert som drzal bundu v ruke ..to nemam rad
ja som teda odchadzal sklamany, hoci mam Kinga velice rad... 75 minut cisteho casu, wtf?!... show to bola samozrejme ohromna, ale dost mi vadi, ked zaplatim 30 evri za koncert, z ktoreho odchadzam este takmer za denneho svitu... nehovoriac o organizatorskych preslapoch (nechutne teple pivo z plechovky prelievane do plastovych poharov za 2 ecka; zaciatok o 15 minut skor, ako bolo povylepovane pred vstupom do saly; ziadne pasky pri vstupe)...
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Atmosférický black metal / post-metal. Hodně odlehčená produkce plná vybrnkávaček, náladových pasáží a košatých atmosférických vsuvek. Zuby se moc necení, možná občas mléčné jedničky. Příjemný poslech, vyloženou hitovku však na "Succumb" nenajdete.
Šíleně plodný oneman projekt, Aaron Edge se utrhl ze řetězu s sází jednu desku za druhou. "Agglomeration" je třetí z letošních již pěti alb. A překvapivě to drží slušnou kvalitu. Pokud tedy máte rádi dusivý sludge doom s výbuchy disonantního šílenství.
Hulváti z Jura sú takí naši DARKTHRONE: o pol generácie mladší a s koreňmi v grinde miesto blacku, no doživotne verní metalovej klasike (s čoraz hrubším zvukom). „Kromaňon“ a „Abeceda nenávistí“ sa zapíšu do zlatého fondu. Zbytok asi nie, čo vôbec nevadí.
Oproti EP "God Made Me An Animal" ubral Greg Puciato (ex-THE DILLINGER ESCAPE PLAN), ale i skupina jako celek, na nekompromisnosti, objevují se více i zpěvné a melodické polohy, nicméně je to stále hodně nasraný a uřvaný post-hardcore té nejvyšší kvality.
Strhující rozsáhlé kompozice, které buď zcela pohltí, nebo unudí. Já se hlásím k první možnosti. Je to jako snové divadlo severského death metalu. Za mě je to zatím rozhodně jedna z nejzajímavějších desek letošního roku.
Singl „Winter Storm Vigilantes“ je povedená záležitost, která byla slibnou návnadou na nové album. Velká očekávání byla nakonec zbytečná. S trochou dobré vůle se na albu najdou dvě další slušné skladby, jinak je to stále ten samý a nenápaditý kolovrátek.
Vložit diskusní příspěvek