OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Už album "13" tak nějak předznamenával (pro někoho) smutný konec této skvělé a legendární kapely ... :-(
Ja to počúvam momentálne. Čo k tomu dodať? Skladby to veru niesu ničím výnimočné, sem tam zaujímavá pasáž, či dobrý refrén. Skutočne taký "odpad" z 13. A čo sa týka live verzií, tak tam je to takisto také všelijaké, či už zvukovo alebo výkonmi...
Až si ho na koncíku koupím, tak ho uslyším.
slyšel někdo nové ep The end? :)
Oj,dobře mi tak.
V agentúre zdochol pes ekvalizér zásadne nepoužívame, zato v hojnej miere využívame inotaje, alegórie a metafory ;-)
Jen podotknutí - pokud je nahrávka taková,proč jí kurvíš equalizerem?
Agentúra zdochol pes dává do ctenej pozornosti prerábky temnotemných Black Sabbath v prevedení texaského big-bang -funky bandu Brownout. Z nahrávky srší energia pričom platí , že so stúpajúcim podielom zúčastnených muzykantov a hudobných prístrojov rastie aj drive na albume. Rytmika je božská , zvuk nahrávky je viac než širokospektrálny , tuším v rozpaetí 18hz až 27 000 Khz, skrátka váš ekvalizér na veži si bude chrochniť blahom. A Alex Marrero by kľudne mohol odspievať 13 od praotcov všetkého temna, vskutku vhodne vybraný vokalista. Zábavný a kvalitný albáč!
http://www.discogs.com/Brownout-Brownout-Presents-Brown-Sabbath/master/720316
Třináctka je skvělá! Jako za starých dobrých časů, nic jí nechybí, jen roky pánům muzikantům, ale i nám přibyly. Nic naplat, čas letí jako splašená kobyla a já jsem rád, že jsem se ještě vůbec dočkal. DVDéčko je taky bombový! Díky Ježíšku:-D
13
Deska je jen metalová macha. Nuda. Ikdyž dobrý pasáže tam mají, ale pak to zas všechno usne. Ale Ozzy tam dobře zpívá jak za stara,dobře. Tony je utahanej. Bill tam nehraje, protože už je mimo, ty drogy mu daly zahulit. Už ho nedávaj ani na obaly knih. Což je svinstvo. Geezer by měl vydat zase svojí desku, když si teď vydělal.
Black Sabbath už nikdy nevydají Sabotage, Vol. 4 nebo jedničku. Ale vydali to!!!
tommy cluftelos, ten bol špičkový, meno som možno skomolil ale vieme o koho ide aj nove dvd je super len su obmenene piesne trošku
Bicmena mali koho?
jj úžasný...kdo by to byl čekal :-) překvapil hlavně Ozzy, nijak extremně to nekazil a navíc měli sabati dobrej zvuk
včerajší koncert v Prahe bol neskutočný náter
Demonick
Presne tak, to je aj môj názor.... vnímam to tak, že v prípade bonusových skladieb neboli BS pod nepochopiteľným diktátom tej suky Sharon.
No ja vam neviem, počul som vsetky tri bonusove skladby a absolútne nechapem, prečo im ostal čierny peter. Vymenit ich za iné tri z klasickej verzie, tak idem s bodmi rozhodne nahor :)
a ten posloucha jen mrtvoly.. gratulujem!
Machrovat? Nač? Proč? Jinak shoda... 30/15! Je to vůl!
když už chceš zamachrovat, tak sis mohl aspoň ověřit to, že "všeználek merhaut" nemá s Progboard už nějaký ten pátek nic společného..., což ovšem nemění nic na tom, že na jejich pětihvězdičková (povětšinou nevalná) díla narazíš na každém kroku
Progboard nech spát, tam má prsty neurvalý všeználek Merhaut a ten poslouchá jen ´mrtvoly´. Jedno tištěné periodikum ty jeho ejakuláty dokonce otiskuje, kvalita je relevantní jeho záíběru a intelektu.
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek