OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Nová skladba In Retribution z ípíčka , ktorá sa objaví aj na novom albume je hodne podarená, majster Tom Angelripper znie jedovate tak, ako naposledy hádam na oranžovom agentovi… Tuším, že sa zmráka na nukleárnu zimu, čo 26.8. može prísť len a len vhod!
Na novy SODOM sa neskutočne tešim a zatial to vyzerá tak, že to bude podobná nalož ako výborna placka Epitome Of Torture.
stejně tak z toho EP je výborná Waterboarding, a Kamikaze terorizer - to byla bonusová skladba z alba Sodom, a má ten správnej nahnilej zvuk, kterým se album z roku 06 honosí :)
z minulého ep Sacred Warpath taky hezky kousala
za mě skvělá temná pecka :) Sodom jsem měl vždy rád
Nový track!!!
https://www.youtube.com/watch?v=qq6oWFy-icw
proč na tom obalu není sovětská vlajka?
Přesně to jsem měl na mysli.
Prej agronomie... A co má pořád bejt, nějaký agro? Jestli se někomu nelíbí thrash, tak ať si jde poslouchat nějaký dvouhodinový nástrojový masturbace, ale hned z toho dělat "agro" je prostě dementní.
Nahodou, docela vtipnej odkaz na Motorhead :)
obal
http://www.metal-archives.com/images/5/8/6/5/586508.jpg?4346
To je pořádná agronomie.
A recenze na Persecution Mania by taky bodla...
Sodom - kapela roku!
Za chvíli vyletím ven s touhle nahrávkou na uších, ale nemám triko Sodom, snad to nevadí...
kreator a sodom dávají svým souputiníkům na prdel :)
Thrash byl sice na vrcholu někdy koncem 80. let, ale i dnes si určitě najde posluchačů dost. Sodom už sice natočili i lepší alba, ale novinka je každopádně v rámci žánru opět kvalitní a určitě si ji poslechnu raději než většinu těch nových retro kapel.
noví Sodom mnohem ostřejší než predchozí IWAP a asi proto mě baví o něco míň, mám radši ty melodičtější věci typu God bless you z minulé desky... ke srovnání s Agent Orange jsem docela skeptickej (subjektivní názor) - neříkám, že tomu tak v kontextu SODOM nemůže být, určtě ale ne v kontextu doby...konec 80. let byl pro thrash metal vynikající období, dnes tahle deska takové nadšení nevzbudí ani náhodou...ale to asi už žádná vážně míněná thrashová deska.. (vážně - ve srovnání s novými Gama Bomb nebo Municipal Waste apod..)
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek