OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Iron who?
Iron Maiden skveli, Ghost velmi fajn, nabuduce rad pozriem niekde v klube kvoli atmosfere ..a respekt za kostymy, mal som co robit v kratkom tricku ..mozno aj preto hrali kratsie
až těm švédským agrárníkům dojde dech, tak Maideni budou stále ve vrcholové formě obrážet největší světová pódia a hrát pravnukům svých původních fanoušků
Sabatoni uz neni...
Natocils tolik alb jako Sabatoni? Kdyz jim tu nadavas do sracky? Asi ne, co!
Mirek Daneš - Sabaton hrají metal ?! maximálně tak parodii na něj .. a jestli se ta sračka dostane na velký pódia ? nemyslím ..
tak, za pár let je vystřídají sabaton. A to bude kurva teprve metal!!
Čo si? Čo by robili Ajroni za pár let niekde na pódiu?! ;-)
No jasně, za pár let budou hrát Iron Maiden jako předkapela Ghost a většina diváků bude během jejich vystoupení odcházet na pivo. ;-)
Ale prdlajs, Ghost su buducnost, ktora sa odohrava prave tu a teraz
Jet na Maiden hlavne kvuli Ghost můžou jen ignoranti
Nejde o věhlas a srovnání tech jmen, jde o to, ze Ghost jsou prkna.
ne ne ja jezdim na Maiden docela pravidelne...a letos to bylo vpodstate stejny jako loni tak jsem vahal jeslti jet a Ghost mi v tom jen pomohli nic vic...
ty vole, to jsou tady zase vály......lidi šli na koncert Iron Maiden, aby viděli nějaký třetiligový Ghost, tak to mě teda poser, za 1400 kč jít na třetilgovou kapelu může jít jen pořádný psychopat
Budapest 8 tracku...no tak jsem kokot no :-)
no...tak dobre no :-) tu Budapest jsem nevedel...a to jako normalne origos support nebo rovnocennej koncert?
Ghost neni na stadiony a kdo je bere vazne tak tomu se presne chechtaji v textech...treba Idolatrine
Anthrax boli predkapelou IM napríklad pár dní dozadu v Budapešti. Ghost - absolútne nudná kapela bez nápadu založená len a len na podarených kostýmoch...spevák totálne nevýrazný a po čase aj tie jeho cca 3 gestá začnú nudiť...Našťastie hrali len cca 30 minút....ale možno to bola ich úloha...unudiť publikum...
doplneni - a na tom festaku budou Anthrax rovnocenni jako Maiden..
nevim co je mimo na otazce jaci byli Ghost kdyz byli soucasti koncertu...
Ghost skvele ikdyz kratce (7 veci) a byla spousta lidi kteri sli hlavne kvuli nim, protoze v CR/SR jeste nebyli...mne nevyjimaje, tento setlist Iron jsem videl uz loni...
Anthrax jako predkapelu Iron neuvidis nikdy, maximalne tak treba na festaku typu Sonisphere...
.. a jinak níže v diskuzi super fór, to muselo dát hodně práce vymyslet :-)
v pohodě, já svoje zhodnocení Ghost napsal :-)
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek