PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Nové album mi příjde taková sázka na jistotu. Docela zjednodušili svůj projev, asi s cílem zaujmout více posluchačů. I ta trvanlivost alba není tak velká jako dřív. Trošku zklamání, byť stále velmi dobré.
onanie ....prog onaniento nuda
https://www.youtube.com/watch?v=Kkl7CiCghVI&feature=youtu.be stream nové desky :)
a máme tu první ochutnávku z očekávané novinky :-) od kapely jako Tesseract nelze čekat nic jiného než další majstrštyk
http://www.marastmusic.com/Novinky/Tesseract-Messenger-lyric-video
TesseracT Recording Live Album and DVD!
“This is a very special moment in the career of TesseracT, we have in essence gone full circle with the return of Daniel Tompkins as our vocalist. There is an enthusiasm and energy amongst the band that we wished to capture for CD and DVD. So, we have been recording as many shows as possible on this tour in the hopes of producing a very best of live CD. Where we take one song from one show, say Nocturne in Rome, and maybe April from this year's headline set at Euroblast. It's very challenging both artistically and technically, but if any band can pull it off at this level, TesseracT can. If you're at a show on this tour, and you're singing along, you may well end up on the album! Alongside this we have planned to film our hometown show at Scala in London. This show has been sold out for months now, so we know it'll be intense. It will feature a light show run by our good friend Conor Vennard, with whom we have been working with for 2 years now. The show will be filmed by Sitcom Soldiers, who produced our last promotional video for 'Nocturne'. We are very happy to be working with Sitcom Soldiers again as they have the same enthusiasm for high quality as we do. And finally the audio for the whole project has been handled by 4D Sounds, meaning we should end up with a studio quality recording from a live scenario.“ Amos
No jsem zvědav na koncert. Doufám že bude plno. Takto respektované kapely vidět během jednoho večera se nepoštěstí moc často.
Ale slušně to Dan dává:
http://www.youtube.com/watch?v=seJliVsMbZA
Návrat do kapely a hned takový supr koncert.
Pro mě je to naopak o důvod víc se do Prahy na koncert vydat.
Ale ne.. Tak to na ten koncík v Práglu asi seru..
Ashe je naživo mnohem lepší zpěvák.
Podle všeho zůstává i ve Skyharbor :)
Noo tak to je pro mě šok, nejedná se o nějaký vtípek? Daniel byl vždycky jejich nejlepší zpěvák a návrat potěší, ale na druhou stranu už mě ty jejich čachry štvou. A to jsem si říkal, že se Dan tak dobře zabydlel v kvalitní kapele Skyharbor. Navíc nedávno vydali pěknou skladbu Evolution.
We have amicably parted ways with Ashe as we have found ourselves in different places, creatively. Ashe is a fantastic talent and will continue to be successful in his career and we wish him the absolute best!
Moving forward for TesseracT – Daniel Tompkins will be rejoining us as a full time member of the band. Starting from our main stage performance at Sonisphere, UK on 05.07.14. We are also looking forward to starting writing and recording album three with Daniel, which will begin later this year.
Dillinger: Jo jo, Skyharbor jsou výborní. Sice skladatelsky trochu nižší liga než třeba Tesseract, ale zase to hodně táhne Dan.
asi tak nějak...
praveze by sa nam to pacilo, keby tam ta buzna neujukala
tie komenty k jeho spevu ..milujem , ste tak trosku retardi , nepocuvajte to ked sa vam nepaci :) inac daniela mam radsej... skyharbor s nim je mega:) ale toto album je vychytane a osobne som rad ze sa djent tak rozmohol aspon je z coho vyberat:)
Tak ako som bol neskutocne nadseny este z toho prveho ep dema ci to bolo kde spieval/nespieval Abi, pretoze to bolo uzasny hlas, nemozem sa preniest cez tohto spevaka, neskutocne afektovany mi pripada, a hlavne ked chcem pocut zensky spev tak si pustim nejaku spevacku.
je
to prostě takové milé pohlazení v dnes jinak tolik ZLÉ době! Láska prostě musí zvítězit, to je bez debat:)) A je jedno v jaké podobě...
Jo vysvětlil nám podstatu celé nahrávky.
No jeste ze jsi nam to vsem objasnil.
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Trochu prog rock/metalová exhibice. Toho tydlikání a hračičkování je místy opravdu hodně. Ale tito Švédové umí i příjemné melodie a přirozeně plynoucí pasáže, takže jim to předvádění odpustím. Ostatně, když na to mají, tak proč se trochu nepředvést, že?
Žijeme ve zlatých časech českého thrash metalu! Takové období hojnosti prostě nepamatujeme. Kapely na nás chrlí v horším případě dobré, v tom lepším (i v tomto) desky výborné a my si čvachtáme jako ten pověstný manža. Více v recenzi, teď si třepu palicí.
Švédské duo se na svém dalším albu ještě více vzdálilo postrockovým kořenům a dá se tedy tvrdit, že jejich hudba odplavala do specifické formy indie rocku, který se opírá o robustní kostru shoegaze. Opět slušné album.
Další švédský power metal, kterému vlastně nelze nic vytknout. Dobří zkušení muzikanti, kvalitní produkce a chytlavé melodie. Komponování dle osvědčeného mustru, přesto to dokáže zabavit. Dám tomu ještě pár poslechů a poté zapomenu, že to kdy existovalo.
Nepřístupná a temná blackmetalová deska, která spolu s disonantní nervozitou nabízí i death/doomové nálady. Dostat se tomu pod kůži není snadné, ale odměnou je lavina emocí. Střídmá stopáž navíc ukončí ta "muka" dříve, než by to člověku urvalo hlavu.
Sofistikovaně maluje, točí vtipné filmy, v MORTAL CABINET zanechal výraznou stopu, ze Slavíka ho vyhodili, páč jeho světem je hardcore rap. A je z Rumburku, což leccos vysvětluje! Když šel pro talent, Marty si nabral hrstě. Zase ho ukázal, zpíčenec jeden.
Vložit diskusní příspěvek