PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
skoda preskoda, posledna doska RoF bola naozaj vydarena... end of an era...
...Fabio priznal ze tam uz dlhodobejsie panuju velmi napate vztahy. Cakal som ze to zapichne hned po poslednej placke.
Ale tak stale mame ANGRu s jeho hlasom + milion a jedna hostovaciek u vsemoznych power/speed/heroic spriatelenych kapiel :-)
RoF bez Fabia ? Tak to už asi skonci aj cela kapela.....pre mňa sokujuca sprava.
Tak toto vyzera ako velmi pozitívny znak obrodenia:
RHAPSODY OF FIRE - Into the Legend
https://youtu.be/__6VtmQxsg0
Poslouchám to album už po třetí a stále nenacházim co by se mi na nom mohlo líbit. Nebejt tam Fabia, tak se to nedá ani poslouchat. Myslím, že tímhle si hodně pohoršily a jestli takhle budou pokračovat dál, tak přídou o hodně fanoušků, který radši budou sledovat Lucu Turilliho. U mě hodně velkej propadák...
Nech to bejt Zdenos ...
... a zkus něco (třeba jen o pár let) staršího.
nenakazen predchozi tvorbou mi nova deska nevadi, celkem ok
Luca Turilli u mě vyhrál po všech stránkách.
...navyse uvod: 11 - Sad Mystic Moon, si az nechutne vypozicali od Dimmu Borgir: Progenies of the great apocalypse
nuda, nuda, nuda
Oproti Turilliho verzii Rhapsody, totalny prepadak, ktory nezachranil ani bozsky Fabio
asi cerpaju z knihy Dictionary OF English + sukromne hodiny u DeMaia
OFf fuck //:=]
omlouvám se za příspěvěk off topic, ale opravdu už sem alergický na "siláckometalové" party a jejich názvy písní, kde je vždy "něco of něco", fakt invence jak prase
tady ti Taliáni to dotáhli k dokonalosti:
název: OF fire
deska: OF steel
písně: OF light, OF pain, OF tears, OF steel
vstává mi z toho pleš na hlavě hrůzou
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Atmosférický black metal / post-metal. Hodně odlehčená produkce plná vybrnkávaček, náladových pasáží a košatých atmosférických vsuvek. Zuby se moc necení, možná občas mléčné jedničky. Příjemný poslech, vyloženou hitovku však na "Succumb" nenajdete.
Šíleně plodný oneman projekt, Aaron Edge se utrhl ze řetězu s sází jednu desku za druhou. "Agglomeration" je třetí z letošních již pěti alb. A překvapivě to drží slušnou kvalitu. Pokud tedy máte rádi dusivý sludge doom s výbuchy disonantního šílenství.
Hulváti z Jura sú takí naši DARKTHRONE: o pol generácie mladší a s koreňmi v grinde miesto blacku, no doživotne verní metalovej klasike (s čoraz hrubším zvukom). „Kromaňon“ a „Abeceda nenávistí“ sa zapíšu do zlatého fondu. Zbytok asi nie, čo vôbec nevadí.
Oproti EP "God Made Me An Animal" ubral Greg Puciato (ex-THE DILLINGER ESCAPE PLAN), ale i skupina jako celek, na nekompromisnosti, objevují se více i zpěvné a melodické polohy, nicméně je to stále hodně nasraný a uřvaný post-hardcore té nejvyšší kvality.
Strhující rozsáhlé kompozice, které buď zcela pohltí, nebo unudí. Já se hlásím k první možnosti. Je to jako snové divadlo severského death metalu. Za mě je to zatím rozhodně jedna z nejzajímavějších desek letošního roku.
Singl „Winter Storm Vigilantes“ je povedená záležitost, která byla slibnou návnadou na nové album. Velká očekávání byla nakonec zbytečná. S trochou dobré vůle se na albu najdou dvě další slušné skladby, jinak je to stále ten samý a nenápaditý kolovrátek.
Vložit diskusní příspěvek