PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
velmi slusne a lahko nadpriemerne album v ramci cesky spievaneho rock/metalu navyse s podareným zvukom (a netrebalo ist ani do Svedska). A ze niekto obtiahol Helloween?! Ved to urobil uz v 91 Markýz John ...spominate? Zivot je nas, kam pospíchaš? :-)
Novinka je velmi dobrá. Na rozdíl od novinky Kreyson ji nesráží imbecilní texty, spíše jí naopak přidávají na lesku. Nevadí ani nepřiznaný cover od Helloween :-).
Skvělá práce.
Kašlete na podobnosti, kdo může být dneska tak naivní a myslet si, že přijde něco, co už někde nebylo slyšet...jde o energii, zpracování a emoce...skvělé album, dík za pozitivní recenzi, jsem rád, že se na to dneska umí někdo dívat s nadhledem...
No a na zarážející podobnost Chlapi sobě a Eagle Fly Free od Helloween už taky někdo poukazoval...
Nemůžu si pomoct, ten singl mi riffem a úvodním frázováním něco strašně připomíná, nejspíš EVERGREY
Titanik byl za bolševika jednou z mála pozitivních jistot, zkusím tedy, co s nimi uděalal zub času.....
2 Rumcajs> obavam sa ze na tebou spomenuty klenot nema a ani dlho mat nebude ziadna z terajsich a ani buducich nahravok cesko(slovenského) rocku a metalu
Zajímalo by mě, jestli se deska alespoň zlehka dotkne kvalit nejlepší české metalové desky posledních deseti let, Návrat krále?
Titanic sa nepotápa
Klobúk dole pred pánmi. Titanic sa naozaj nepotopil. Ďakujem za info ani som o albume nevedel. Určite podporím český hudobný priemysel. Priložené video znie fantasticky po Arakaine ďalšia parádna laivka.
Klipovka "Zrcadlo" je dobrej flák, to musím uznat i já, byť si na Titanicu nijak neujíždím. Dědkové, tleskám Vám!
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Trochu prog rock/metalová exhibice. Toho tydlikání a hračičkování je místy opravdu hodně. Ale tito Švédové umí i příjemné melodie a přirozeně plynoucí pasáže, takže jim to předvádění odpustím. Ostatně, když na to mají, tak proč se trochu nepředvést, že?
Žijeme ve zlatých časech českého thrash metalu! Takové období hojnosti prostě nepamatujeme. Kapely na nás chrlí v horším případě dobré, v tom lepším (i v tomto) desky výborné a my si čvachtáme jako ten pověstný manža. Více v recenzi, teď si třepu palicí.
Švédské duo se na svém dalším albu ještě více vzdálilo postrockovým kořenům a dá se tedy tvrdit, že jejich hudba odplavala do specifické formy indie rocku, který se opírá o robustní kostru shoegaze. Opět slušné album.
Další švédský power metal, kterému vlastně nelze nic vytknout. Dobří zkušení muzikanti, kvalitní produkce a chytlavé melodie. Komponování dle osvědčeného mustru, přesto to dokáže zabavit. Dám tomu ještě pár poslechů a poté zapomenu, že to kdy existovalo.
Nepřístupná a temná blackmetalová deska, která spolu s disonantní nervozitou nabízí i death/doomové nálady. Dostat se tomu pod kůži není snadné, ale odměnou je lavina emocí. Střídmá stopáž navíc ukončí ta "muka" dříve, než by to člověku urvalo hlavu.
Sofistikovaně maluje, točí vtipné filmy, v MORTAL CABINET zanechal výraznou stopu, ze Slavíka ho vyhodili, páč jeho světem je hardcore rap. A je z Rumburku, což leccos vysvětluje! Když šel pro talent, Marty si nabral hrstě. Zase ho ukázal, zpíčenec jeden.
Vložit diskusní příspěvek