PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
tak tak
jojo i já se těším, zatím mám za sebou prvních pár poslechů a jsem spokojenej ... ale nic z toho nevyvozuji ... přeci jen jsem se teď dva dny zkoušel vrátiti ke Kreator gods a COF Cryptoriana a po těchto šťastných melodických nahrávkách mi komplikovanější záležitost připadá prostě jako velké umění ... uvidím a poslouchám :)
Očekávám velké věci:) Obsideo jsem vstřebal až v těchto dnech, takže načasování je skvělé:)
Tak čo hovoríte na novinkovú neurochirurgiu? Myslím, že oceán superlatívov treba prenechať prípadnému recenzentovi ;-)
Pestilence ohlásili další comeback! Patrick Mameli a Tony Choy!
Je to fakt divné, najmä terazi keď s tretím comebackovým albumom dokázali konečne uspokojiť aj takých kritikov, ako je koscj na metalopolise :)
mně víc Rytmuse
Nepřipomíná vám Mameli na té fotce trochu Petra Kramného? :-)
Divné, prostě umělec:)
..hm zaujímavé. Mamelimu akosi nerozumiem. Reunion Pestilence bol viac než podarený, nechápem to znovu uloženie k ľadu a vytvorenie novej kapely..no, veď uvidíme čo to bude zač...
Opět konec PESTILENCE
Konec PESTILENCE....přichází NECROMORPH !
to hobo
hele, ještě si tuhle větu nepsal asi na dva servery...tak šup...ať to máš všechno...
Obsideo
je technicky, textově, zvukově originální deska stejně jako všechny předchozí desky od Pestilence. A právě to jsou Pestilence!
konecne niekto napisal ako to je a som rad ze presvedcil aj ostatnich. aj ked som ocakaval po spheres ze to bude celkom inak pokracovat, aj toto mi uplne postacuje.
tady
jsem našel rozhovor s Páně Mameli, asi jste četli, ale pro jistotu:
http://www.the-aardvark.cz/pestilence-nejsme-nikdy-pozadu
Osobně u mě Pestilence zase 7/10.
Hoci mám k predchádzajúcim dvom počinom viac než kladný vzťah, vždy tam chýbal ten povestný kúsok k úplnej spokojnosti. Ale po tretíkrát sa to definitívne podarilo. Viac k môjmu pohľadu na vec tu: http://rumzine.com/pestilence-%e2%80%93-obsideo-cd-2013-candlelight-records
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Trochu prog rock/metalová exhibice. Toho tydlikání a hračičkování je místy opravdu hodně. Ale tito Švédové umí i příjemné melodie a přirozeně plynoucí pasáže, takže jim to předvádění odpustím. Ostatně, když na to mají, tak proč se trochu nepředvést, že?
Žijeme ve zlatých časech českého thrash metalu! Takové období hojnosti prostě nepamatujeme. Kapely na nás chrlí v horším případě dobré, v tom lepším (i v tomto) desky výborné a my si čvachtáme jako ten pověstný manža. Více v recenzi, teď si třepu palicí.
Švédské duo se na svém dalším albu ještě více vzdálilo postrockovým kořenům a dá se tedy tvrdit, že jejich hudba odplavala do specifické formy indie rocku, který se opírá o robustní kostru shoegaze. Opět slušné album.
Další švédský power metal, kterému vlastně nelze nic vytknout. Dobří zkušení muzikanti, kvalitní produkce a chytlavé melodie. Komponování dle osvědčeného mustru, přesto to dokáže zabavit. Dám tomu ještě pár poslechů a poté zapomenu, že to kdy existovalo.
Nepřístupná a temná blackmetalová deska, která spolu s disonantní nervozitou nabízí i death/doomové nálady. Dostat se tomu pod kůži není snadné, ale odměnou je lavina emocí. Střídmá stopáž navíc ukončí ta "muka" dříve, než by to člověku urvalo hlavu.
Sofistikovaně maluje, točí vtipné filmy, v MORTAL CABINET zanechal výraznou stopu, ze Slavíka ho vyhodili, páč jeho světem je hardcore rap. A je z Rumburku, což leccos vysvětluje! Když šel pro talent, Marty si nabral hrstě. Zase ho ukázal, zpíčenec jeden.
Vložit diskusní příspěvek