PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Hm, zpěvák mi strašně sedí, skvěle sedne k náladě. Melodky a refrény supr, ta třídílná ústřední kompozice má jeden z nejlepších nápěvků, které kdy THRESHOLD složili (furt mi jede v hlavě). Přesto se při poslechu občas netrpělivě koukám na hodinky... :-)
Po asi 3 vypocutiach stále nemam dost😉 pripajam sa ku
Carlosovi ze album od tychto Anglanov hoooodne vysoko
Hodnotim..a presto je to kapela ktora je podla.mna nedocenena...a spev? Nooo..priznam sa ze v niektorych pasazach som očakával Damianov hlas..ako keby sa tam hodil..no co uz aj takto je to velmi fajn muzika a neopocuva sa to tak ľahko!!!!
U mně už to narostlo mezi nej alba tohohle roku.
Jsem slyšel ty ofiko ukázky, zpěv mi nevadil. Přišlo mi to o něco uměřenější než Damianem.
Celkově ten nejlepší dojem, velký potenciál pro růst:)
Neslyšel a tuhle kapelu ještě neznám,ale zní to zajímavě,takže si to poslechnu,ale i tak mi prostě ten zpěv neva. :)
nepocul si subterranean masquerade - vagabond? vadi :-D :-D :-D
Nevadí.
A co spev :-(
Nevadi?
Uz som.čo to počul..vyzerá to na dosku roku v progmetale
Zajtra pride ku.mne tento 2cd skvost!!! Tesim sa veľmi!!!!
Novinka je vynikající od začátku do konce.
Randal Club 2014
https://www.youtube.com/watch?v=oS8QtZUnar4
tak tak, Threshold boli vcera v Blave totalne bombovi, este teraz to rozdychavam... nazivo ich hudba vyznie ovela inak ako z CD, jedinecny zazitok... a Damien bol v ten vecer uplne inde, neskutocny borec :))
Absolutny suhlas s MageZ. Threshold > paradny vykon vsetkych muzikantov. Skoda toho prebasovaneho zvuku s minimom klavesakovych vokalov. Damien, mozno na 2 zakopnutia predviedol presne to co na CD. Dokonala intonacia, perfetna spolupraca s obecenstvom + 1 skladba navyse oproti planovanemu tracklistu
Ten ujo s mikrofonom z DT to na koncertoch fakt nedava :/ Na solovkach ho zeriem, ale na DT koncertoch sa musim premahat aby som to nejako vydrzal. A to tento rok bol vo forme. :D Myslim, ze DT uz mam dost do konca zivota (tie 3 ci 4 koncerty, co som videl. :D
Damian je niekde uplne inde. :) Velky srandista. :DD
vcerajsi koncert ... bolo tam par kiksov, vzadu boli mozno trochu tichse klavesy a back vokaly (ale boli pocut). bolo citit muster podobnych rifov a chytlavych melodii, teda threshold trademark = bolo to luxusne. lepsie, ako som dufal :-D. damien je pozitivny hyperaktivny blazon. a vskutku skvely wall of death.
nebol som na dt a mam otazku ... kt. spevak je lepsi? :-D :-D :-D
a plusom bolo slusna ucast (na pondelok pocas statneho sviatku).
Tak vcerajsi koncet v BA perfektny. Latka nastavena veeeelmi vysoko. Ked porovnam napriklad s DT...vlastne radsej nie. ;)
Hadzem do plena 1/4 kg sucitu, chyt si ho vike, budes ho v dalsich dnoch velmi potrebovat.
To znamena ze mas mit soucit.
To znamena ano?
ad vike:
... pôvodne miestny gašpar resp. šašek, dnes už len poľutovania hodný úbožiak, ale s takýmito asi treba mať súcit ...
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Trochu prog rock/metalová exhibice. Toho tydlikání a hračičkování je místy opravdu hodně. Ale tito Švédové umí i příjemné melodie a přirozeně plynoucí pasáže, takže jim to předvádění odpustím. Ostatně, když na to mají, tak proč se trochu nepředvést, že?
Žijeme ve zlatých časech českého thrash metalu! Takové období hojnosti prostě nepamatujeme. Kapely na nás chrlí v horším případě dobré, v tom lepším (i v tomto) desky výborné a my si čvachtáme jako ten pověstný manža. Více v recenzi, teď si třepu palicí.
Švédské duo se na svém dalším albu ještě více vzdálilo postrockovým kořenům a dá se tedy tvrdit, že jejich hudba odplavala do specifické formy indie rocku, který se opírá o robustní kostru shoegaze. Opět slušné album.
Další švédský power metal, kterému vlastně nelze nic vytknout. Dobří zkušení muzikanti, kvalitní produkce a chytlavé melodie. Komponování dle osvědčeného mustru, přesto to dokáže zabavit. Dám tomu ještě pár poslechů a poté zapomenu, že to kdy existovalo.
Nepřístupná a temná blackmetalová deska, která spolu s disonantní nervozitou nabízí i death/doomové nálady. Dostat se tomu pod kůži není snadné, ale odměnou je lavina emocí. Střídmá stopáž navíc ukončí ta "muka" dříve, než by to člověku urvalo hlavu.
Sofistikovaně maluje, točí vtipné filmy, v MORTAL CABINET zanechal výraznou stopu, ze Slavíka ho vyhodili, páč jeho světem je hardcore rap. A je z Rumburku, což leccos vysvětluje! Když šel pro talent, Marty si nabral hrstě. Zase ho ukázal, zpíčenec jeden.
Vložit diskusní příspěvek