PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
no ale má pravdu..ja som síce JP videl prvý raz ale Halford spieval ako BOH...celkovo koncert bol skvelý napriek tomu, že mne setlist veľmi nesadol (mám radšej tie tvrdšie veci) avšak aj veci zo 70-tych rokov zneli neskutočne HEAVY! Klobúk dole! :)
pomstitel
ty aj zijes este? potesilo vidiet ta takto pred sviatkami ako spravny duch vianoc si sa zjavil
to co predviedol halford v brne a samozrejme aj cela skupina..... cital som, pocuval som zaznamy a reporty z inyh miest a skutocne vela kritikov nechapavo krutilo hlavami ako moze mat lepsiu formu hlas, ako v roku 2008. kurva ale toto som necakal...........................
Ďakujeme.
do Brna idem urcite. cital som report na judas z wackenu, z formy judasu a najmä halforda su vsetci hotovi, zase pridali koncerty v oktobri a novembri, ked v roku 2012 povedali ze to bola posledná velka snura, nikto by si nepomyslel ze dedkovia urobia v roku 2014-2015 130 koncertov a na rok 2016 ak bude zdravie, bude aj nový album. klaniam sa
vikec
FFDP je bahno asi jak vikec
Stretneme sa v Brne. PRIEST VLADNE a novy album 2016. HURA.
Zvukař zabil show vlastní kapely
Těšil jsem se na svělou kapelu a vynikající show, jenže trouba zvukař to totálně zabil.
Jednak to v uzavřeném prostoru solil neskutečně nahlas a pak by měl vědět, že aby bylo slyšet zpěváka, musí kapelu trochu ztlumit. je smutné, že šlo o vlastního zvukaře Judas Priest ... Rob byl sice skvělej, ale sotva to díky tomu magorovi uřval a já šel domů, celou cestu jsem skoro neslyšel a uši mne bolely ještě druhý den. Nejhorší je na tom to, že člověk zaplatí balík za vstupenky a pak riskuje trvalé poškození sluchu :-(
k.eight.a
naprostej souhlas
Mě se líbí jak se tu Five Finger Death Punch vesměs ignorujou. (y) Na zahraničních stránkách na FFDP většinou nezůstane chlup suchý, řekl bych z dobrého důvodu. Je to trapnej macho recyklát toho, co už tu bylo v mnohem lepším provedení. Prosím metalopolis.net, už o nich neinformujte! Lepší o nich nevědět - jen kazí vkus lidem, co nově přichází k metalové hudbě.
zombaci, tak robikovi cinkni, treba na tebe da. Jiste ho bude zajimat hlas nikoho, kdyz sam je metalovym bohem bez konkurence. A to tuty je!!!
posierat sa ztoho ze spevak robi to co ma v popise prace a zaco si ludia zaplatili a co prisli vypocut - a sice ze spieva? ked uz idu na turne tak by na to mali mat kondicku a ked na to nemaju nech robia len studiovky
Ja jsem se - bez urazky - regulerne ptal, pac mi to zajima (s ohledem na vek a zahul pri zivem hrani, tim spise na snure). JP jdou hudebne mimo mne, ale nemam s nema zadny problem.
namiesto pi.....n sa zaoberajte spevom, pretoze to bolo nieco, co prekvapilo aj odporcov judas priest
opakujem 14 88
vike
...na JP jsi nebyl. Víme, sík si trávu králikom, pak dal ještě slepicum, ale vtipnej, to jo, to ty jsi furt.
Zacal konecne zpivat na playback? //:=]
dobry report, poviem to takto, velmi som bol prekvapený, ze judas dali 2 dni po sebe v tak malej krajine a dokonca v decembri pridu opät, ja som v prahe nebol, ale v ostrave a okrem slov naj, genialita, krasa atd chcem a to ma teraz uplne odrovnalo ocenit vykon halforda, neviem ako sa mohol takto predviest, lebo takyto hlas nemal 5-6 rokov, poliaci v lodz atals arene hovoria to iste, ze fenomenalne, nemam slov halford... no nemam slov, dakujem ceska republika za judas priest a vykon halforda. este jeden postreh -halford ma 64 a tipton 68, opakujem 64 68????
Judas Priest jsem letos viděl poprvé a koncert si náležitě užil. Překvapilo mě ale jak to odzpíval Rob Halford. Vážně jsem nepočítal s tím, že to bude tak moc dobrý! Co jsem koukal na nějaké záznamy z koncertů ze severní Ameriky, tak tam mě jeho výkon moc nepřesvědčil a zdálo se mi, že se docela trápí. Bál jsem se zařazení Painkillera na konec setlistu, ale to zvládl v rámci možností taky bravurně.
Nej skladby: Love Bites (zajímavé že ji považuju z Defenders za nejslabší kousek, ale koncertně je to opravdovej klenot), Turbo Lover, Halls of Valhalla, Painkiller.
Report z DREAM THEATER sa nechysta?
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Atmosférický black metal / post-metal. Hodně odlehčená produkce plná vybrnkávaček, náladových pasáží a košatých atmosférických vsuvek. Zuby se moc necení, možná občas mléčné jedničky. Příjemný poslech, vyloženou hitovku však na "Succumb" nenajdete.
Šíleně plodný oneman projekt, Aaron Edge se utrhl ze řetězu s sází jednu desku za druhou. "Agglomeration" je třetí z letošních již pěti alb. A překvapivě to drží slušnou kvalitu. Pokud tedy máte rádi dusivý sludge doom s výbuchy disonantního šílenství.
Hulváti z Jura sú takí naši DARKTHRONE: o pol generácie mladší a s koreňmi v grinde miesto blacku, no doživotne verní metalovej klasike (s čoraz hrubším zvukom). „Kromaňon“ a „Abeceda nenávistí“ sa zapíšu do zlatého fondu. Zbytok asi nie, čo vôbec nevadí.
Oproti EP "God Made Me An Animal" ubral Greg Puciato (ex-THE DILLINGER ESCAPE PLAN), ale i skupina jako celek, na nekompromisnosti, objevují se více i zpěvné a melodické polohy, nicméně je to stále hodně nasraný a uřvaný post-hardcore té nejvyšší kvality.
Strhující rozsáhlé kompozice, které buď zcela pohltí, nebo unudí. Já se hlásím k první možnosti. Je to jako snové divadlo severského death metalu. Za mě je to zatím rozhodně jedna z nejzajímavějších desek letošního roku.
Singl „Winter Storm Vigilantes“ je povedená záležitost, která byla slibnou návnadou na nové album. Velká očekávání byla nakonec zbytečná. S trochou dobré vůle se na albu najdou dvě další slušné skladby, jinak je to stále ten samý a nenápaditý kolovrátek.
Vložit diskusní příspěvek