PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
já neměl dobře načepovanej Budvar snad nikdy :o))
Hooya - [11.8.2015 08:22]
Se spravnym Budvarem nemam sebemensi problem... nad cepovanim primhourim ocko pokud je chut a teplota tip top...
kdyby jste byli správný metloši, tak pijete podmáslí a nemusíte řešit takový hovadiny
Tak ale dobre osetrenymu krouzku nebo tmavemu lezaku neni moc co vytknout (teda az na ztratu rizu prasackym cepovanim z vysky, ale to jde doladit s obsluhou, je-li solidarni).
machina - [11.8.2015 06:54]
SERU na ne. Z X podniku v Ceskym Svycarsku jsem jedinkrat nedostal dobre nacepovany a vychlazeny Budvar - v aktualnich vedrech to fakt nasralo ;-(
12° byla pitelná. 10° jsem neměl, 20° na můj vkus děsně sladká. Černý kámošovi nevadilo. 30° za 320,-? Nejsem blázen!!!
Je to sracka. Muzes na to zajit v Praze. Meli to U Medvidku.
http://www.budvar.cz/b-cryo
Co na to nasi sladkove a someslayjery?
ten speciál byl B:Cryo, myslím, že za těch 10 žetonů se z toho udělaly 4 šampusky, takže takový 4 pivní štamprle
pivo hrozný, hlavně desítka, ale co se dalo v některých momentech dělat že :o))
antitop, krom vedra, otravnej zamilovanej páreček, co se při setu Anaal Nathrakh (!!) zamilovaně díval do očí, prohrabával si vzájemně vlasy a pořád nějakým muckáním otravoval snad 5 lidí okolo, get a room!!
Ja treti pivo vylila a uz dal pila neco jineho, bylo teply (jako vsechno) a brzo prestalo chutnat.. z okoli ho skoro nikdo nepil, jen mimo areal jine pivovary.. zaslechla jsem, ze tam byl nejaky special za deset zetonu, je to pravda? to je dost prepalene
10ka stala za hovno, 12ka celkom usla, to iste aj tmave pivo. Silnejšie veci som neskušal.
Btw co pivo? V par podnicich jsem zaregistroval podtacky Budvar/BA2015 a zel ochutnal nic moc nacepovany/vychlazeny Budvar... jak obstal resp dalsi piva na festaku?
Fajn foto report, zas vidím brutal i jinýma očima, nechápu, že jsem propásla tu voňavku v podvazcích.. Lituju, že jsem propásla Dillinger i Death, všichni kolem dokola je chválí, dále velmi lituji, že jsem neviděla Esoteric, ale při Análech jsem už usínala ve stoje..
Osobní top byli Sólstafir, Skepticism, Enslaved, KYPCK a Attari (i k dyž před dvěma lety byli ještě lepší), celkově zadní stage zase fajn. Výborný kafe u zadní stage! Limonády a indii též chválím.
Co mě sralo bylo jako vždy do pomalých sólíček tleskající publikum, nechápu, tleskat můžou na konci každýho songu ne?
Jo a zarazilo mě hodně tlustejch metlošů, jak byli všichni obnažení, nebyl to občas pěkný pohled:))
http://images.sodahead.com/polls/002162103/4737458483_leave_him_alone_answer_2_xlarge.jpeg
Richard, ty si ale veľmi nešťastný človek, už si to priznaj. Nikto okrem pár ľudí v osobnom živote ťa nezaujíma, ale do všetkého by si chcel kecať, chlape. Uvoľni sa, vypusti paru, nemôžeš byť lídrom tam, kde ťa jednak očividne neberú/nechcú, lebo im lezieš na nervy, prípadne aj bez tvojich fundovane nadrvených názorov na čokoľvek si bohate vystačia s vlastnými poznatkami. :)) Ja viem, že sa snažíš, ale niekedy je prílišná horlivosť fakt na škodu, kámo. :))
Co Barney rikal? A kde udelali soudruzi chybu? Vzdyt to 3 roky zpatky rozsekali na trisky
Vím, že se přes tady ten off topic toho Jánošíka budu probíjet těžko, ale když už jsme u těch TOP vystoupení rád bych napsal i anti-TOP.
První cenu má u mě inteligent, který si sednul vedle mě na lavičku a natáčel si Phurpu na kameru s ostrým přísvitem ..
Druhý místo hloupý kecy Barneyho z ND. Už mi fakt jenom chyběl boj proti hudební komerci a k tomu zamávat albem vydaným na Nucelaru. Vůbec celí NAPALM mě naštvali..
A třetí anti-top týpkovi, co mě aktivně zatravňoval při setu SÓLSTAFIR..:-DD
RIP, práve preto, že si to ty, odchádzam z diskusie. Ty si OK:)
Rozdiel v tom, že aspoň sa tu bavím s ľuďmi, ktorých názor, aj Keď iný, ma niekedy celkom zaujíma. S tebou už viac nebudem strácať čas
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Trochu prog rock/metalová exhibice. Toho tydlikání a hračičkování je místy opravdu hodně. Ale tito Švédové umí i příjemné melodie a přirozeně plynoucí pasáže, takže jim to předvádění odpustím. Ostatně, když na to mají, tak proč se trochu nepředvést, že?
Žijeme ve zlatých časech českého thrash metalu! Takové období hojnosti prostě nepamatujeme. Kapely na nás chrlí v horším případě dobré, v tom lepším (i v tomto) desky výborné a my si čvachtáme jako ten pověstný manža. Více v recenzi, teď si třepu palicí.
Švédské duo se na svém dalším albu ještě více vzdálilo postrockovým kořenům a dá se tedy tvrdit, že jejich hudba odplavala do specifické formy indie rocku, který se opírá o robustní kostru shoegaze. Opět slušné album.
Další švédský power metal, kterému vlastně nelze nic vytknout. Dobří zkušení muzikanti, kvalitní produkce a chytlavé melodie. Komponování dle osvědčeného mustru, přesto to dokáže zabavit. Dám tomu ještě pár poslechů a poté zapomenu, že to kdy existovalo.
Nepřístupná a temná blackmetalová deska, která spolu s disonantní nervozitou nabízí i death/doomové nálady. Dostat se tomu pod kůži není snadné, ale odměnou je lavina emocí. Střídmá stopáž navíc ukončí ta "muka" dříve, než by to člověku urvalo hlavu.
Sofistikovaně maluje, točí vtipné filmy, v MORTAL CABINET zanechal výraznou stopu, ze Slavíka ho vyhodili, páč jeho světem je hardcore rap. A je z Rumburku, což leccos vysvětluje! Když šel pro talent, Marty si nabral hrstě. Zase ho ukázal, zpíčenec jeden.
Vložit diskusní příspěvek