OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
slušná recka na něj na fobii. je tam hezky popsán celej proces sporu o logo a roztržka mezi Titem a Stalinem, teda mezi Abbathem a Demonazem
Jděte se skupinou saw do příslušných míst, třeba je to tam bude zajímat!!!
Skupina S.A.W zdraví z podsvětí.
Teprve loni jsme se dali dohromady z rozpadlých tartarO:s a z původně studiového projektu se vyklubala regulérní kapelka plná zkušených muzikantů. Teď si Vás nestydatě troufáme oslovit s naší tvorbou, kterou pozvolna vypouštíme ven na našich stránkách. Za každou přízeň děkujeme, za každou podporu, přeposlání informací, reklamu jsme vděční.
Díky za pozornost a více o nás na:
http://bandzone.cz/saw
https://www.facebook.com/saw.krnov
https://www.youtube.com/watch?v=MkNNM5jZwg8&feature=youtu.be
V kategorii Nezáměrný humor dávám albu 8/10
I zde jsem (už po několikáté) narazil na ten spam s tím agro songem "Hej brácho", kéž by se to tu dalo pročistit.
....mno, Abbath neprekvapil, nesklamal.. Album je pre mna ...proste nicim vynimocne. Immortal a At the heart ...asi zostane (pre mna) neprekonane..
Loužo, Immortal nemohli skončit v roce 2005, když v tý době zrovna neexistovali ;) Ale svým způsobem tě chápu, současná Abbathova sólovka se nevyrovná ani Sons of Northern Darkness, ani Bathörhead tributu I. Je to zase trochu jiné, posun v tvorbě tam je, ale poslechově mě to baví jen trochu. Jinak návratovka nesmrtelných (All Shall Fall) byla podle mě dobrá deska, přinejmenším první dvě skladby. To za ten reunion ještě stálo.
♫♪♫♪♫
Také mě pobavilo, jak Abbath na digipacku na jednom panelu ukázal záda, na kterých má přes celou šíři Immortal. Že by malý rýpanec? Ostatně na "odpověď" Immortal jsem zvědavej. Tvrdí, že když jsou právní kroky s Abbathem vyřešeny a jméno mají oni, že již nebrání nic v natáčení alba. Hodně se těším...
Každym dalšich počutím debut Abbatha iba rastie a rastie. Kvalitná doska!
jidáš: Já na to říkám jen jedno - offtopic...
co na to říkate?
to bleak: Tak zatím udělala jen jedno album, takže si o moc nepřišel. Vydává ji Relapse (!?!)
to judas
A to je jako co?
https://www.youtube.com/watch?v=-5Uoh8iD3fQ
Dík za diskuzi, o Myrkur jsem nikdy předtím neslyšel, ale teď si pouštím na youtube Nattens Barn a je to dost dobrý^^
Tak urcite, prazdnota, nekonecny chlad beznadeje, mizantropicke blikanie hviezd a podobne. My sa ale drzime blizzardu s ludskou tvarou, maximalne tak s tvarou pandy.
To môj teplomer zas vykazuje najnižšie hodnoty tunáka, u tejto pomstychtivej kanálnej explózie. Mrazivá metelica, mrazivý blizard, temnota? E éé. Otváranie dekla na septiku niekde na okraji galaxie - skazonosný chlad, píčo.
https://www.youtube.com/watch?v=5kX1OHFGzzI
...
Panteraj to zajebal, vidím to stejně.
V tomhle souhlasím s panetrajem a janosem. Můj teploměr také vykazuje ty nejnižší hodnoty právě u těchto skandinávských vichřic. Ideální pro aktuální počasí. Tedy aspoň tady u nás v horách :)
prisiel cas vytiahnut teplomery :)
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek