PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Je volný pohyb osob které se v něm štvou
Není!!
Tvůj příspěvek
Že nesúhlasim...
worship music je lepsi jak all for kings co ríkate?
Inač, bavili sme sa vtedy o účasti, takže nakoniec ta tisícka predsa len možno padla, či?
Vyborny koncert !Anthrax still rulez.Ano boli spät v case!
Krásny koncert, veľká spokojnosť.
Aj dnes vo Viedni budú určite skvelí, ale natrieskané MMC, to je iná liga. Ako povedal kamarát Stray tesne po koncerte: "Měl jsem pocit, že je rok 1988!" :)
Z Bushovej ery hrali jedine Only, ale asi uz aj to vyhodili :-(
Jonathan je v pohode...taky metalovy dríč v pozadí, aj ked na solicka si sem-tam stupol dopredu
Z Bushovej ery hrali jedine Only, ale asi uz aj to vyhodili :-(
Jonathan je v pohode...taky metalovy dríč v pozadí, aj ked na solicka si sem-tam stupol dopredu
jj, vyborny koncert :) Aj ked Jonathan Donais mi tam generacne nesedi a viem si predstavit niekoho vyraznejsieho namiesto neho... :)
tak včerajší koncert úplná paráda...aj keď ma trochu mrzí ignorácia Bushovej éry.
orre: neřekl bych, ve Vídni to byl suverénně odehraný nářez, naopak mi oproti BA přišli jako polití živou vodou (asi pomohla nová deska). Anthrax jsou ovšem živě standardně výborní, v klubu to vyzní ještě víc - Flédu před časem úplně smetli. Naživo jsem je ale v posledních letech viděl dost často, takže teď Blavu vynechávám.
Má nějaké jméno a stran financí se spokojí s málem, no a lidem, lidem těm je to v podstatě jedno, protože byli na Slayer:)
Nepřipadá vám současný Slayer na pódiu jako strašně malá kapela? Takový oresní přebor. Možná přeháním, ale na těch záznamech to tak vypadá. Bostaph to letos nějak nedává.
...zial ano, Anthrax iba v pozicii support-u, ktorý ale v mnohých ohladoch (minimalne co sa energie tyka) prekonal hlavnu hvizdu. PS: a to este na offigo setliste mali I´m the man, ale tu nezahrali :-(
No veru Benante bude chybat!Ano idu niektore koncerty so Slayer
Asi robili iba support, predpokladam Slayer? Inac ten Charlie ma serie. Dette je super, ale po rokoch by som konecne chcel vidiet aj jeho.
Nějaké krátké ne?
Včerajsi koncert k novemu albumu v Sofii čista parada.
Namiesto Charlieho Benante za bicimi Jon Dette, ale super výkon. Setlist:
Intro
Caught in a Mosh
Got the Time (Joe Jackson cover)
Antisocial (Trust cover)
Fight 'Em 'Til You Can't
Evil Twin
Medusa
Breathing Lightning
Indians
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Atmosférický black metal / post-metal. Hodně odlehčená produkce plná vybrnkávaček, náladových pasáží a košatých atmosférických vsuvek. Zuby se moc necení, možná občas mléčné jedničky. Příjemný poslech, vyloženou hitovku však na "Succumb" nenajdete.
Šíleně plodný oneman projekt, Aaron Edge se utrhl ze řetězu s sází jednu desku za druhou. "Agglomeration" je třetí z letošních již pěti alb. A překvapivě to drží slušnou kvalitu. Pokud tedy máte rádi dusivý sludge doom s výbuchy disonantního šílenství.
Hulváti z Jura sú takí naši DARKTHRONE: o pol generácie mladší a s koreňmi v grinde miesto blacku, no doživotne verní metalovej klasike (s čoraz hrubším zvukom). „Kromaňon“ a „Abeceda nenávistí“ sa zapíšu do zlatého fondu. Zbytok asi nie, čo vôbec nevadí.
Oproti EP "God Made Me An Animal" ubral Greg Puciato (ex-THE DILLINGER ESCAPE PLAN), ale i skupina jako celek, na nekompromisnosti, objevují se více i zpěvné a melodické polohy, nicméně je to stále hodně nasraný a uřvaný post-hardcore té nejvyšší kvality.
Strhující rozsáhlé kompozice, které buď zcela pohltí, nebo unudí. Já se hlásím k první možnosti. Je to jako snové divadlo severského death metalu. Za mě je to zatím rozhodně jedna z nejzajímavějších desek letošního roku.
Singl „Winter Storm Vigilantes“ je povedená záležitost, která byla slibnou návnadou na nové album. Velká očekávání byla nakonec zbytečná. S trochou dobré vůle se na albu najdou dvě další slušné skladby, jinak je to stále ten samý a nenápaditý kolovrátek.
Vložit diskusní příspěvek