PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
proběhla rozsáhlá diskuse korektorského panelu, na které bylo shledáno, že v obecné plzeňštině se asi vyskytuje slovo dramat podle vzoru Krabat, tak se to tam nechalo.
RIP
Dramat podle vzoru Krabat?
Božínku...
"Po famózní sedmičce jsem se opravdu těšil."
Tu som prestal citat.
Už jsem zapomněl, že v tom filmu taky hrála..
R.I.P. Carrie, je to smutná zpráva. Jen ses nám vrátila v epizodě VII, už jsme Tě zase ztratili :(
ja uz davam maximalne Lego SW... zbytek nezajem
Mě na Rogue One nejvíc bavila absence Jediů. Ne že by se tím Storm Trooperům zlepšila muška, ale bylo to takové férovější. Lord Helma se tam sice mihnul, ale jinak se to muselo vybojovat pěkně po staru bambitkama. Sedmička byla dobrá, ale byla dopředu točená jako "příslib budoucnosti", Rogue One je taková svižná epizodka z Impéria a sama o sobě i zábavnější.
Jenže Disney je kategorie -18, já zapomněl. Tak holt to bude muset natočit třeba Vivid..
Já se teda těšil hlavně na Maru Jade, některé její verze na webu byly hodně rajcovní !
(myslím, že společně s celým gaming univerzem - což mě mrzí, protože vidět na plátně Kyla Katarna byl dycinky můj sen :o)))
Hele, nebyl náhodou Thrawn vyškrtnut z nové verze kánonu?
Tak je to teda mensia, alebo vacsia sracka ako ta posledna picovina (VII)? Ci to vobec má zmysel pozerat.
DarthArt: velkoadmirál Thrawn by byl skvělej... s novým kánonem jsem zamáčkl slzu
A když už příběh mistra Yody, tak aspoň pěkně od narození. Chci vidět zavinovačku a v něm zelený miminko s obříma ušima :)
Dalas: Jo jo, v podstatě jsi to vystihl skoro dokonale...
Já byl taky v rogue one spíše chladnej do momentu, kdy se lodě rebelů znenazdajky objevily na orbitu imperiálního zemského archivu. Pak už začaly orgie nesoudného nadšení:-)
Já se netěším ani na Han Sola - už teď se děsím cgi plastické chirurgie a hlavně se děsím spin offu rozromiloučkého ťuťuťu ňuňuňu mistra Yody.
Teda pardon, "mne", to jsme teda češtináři :)
Mně zas těžký a tady to překvapivě zafungovalo. Taky možná proto, že jsem ještě dva dny předtím nevěděl, že nějakej takovej film je (mlhavě jsem tušil, že se má točit cosi o Hanu Solovi)...
Jasně, taky se rád nechám oblbnout scénou, kde se Darth vynoří z temnoty, ale abych uvěřil tomu "realističtějšímu" duchu, potřeboval bych fakt víc než jenom další klasický schémata. Mně je přitom strašně snadný nadchnout :o)))
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Trochu prog rock/metalová exhibice. Toho tydlikání a hračičkování je místy opravdu hodně. Ale tito Švédové umí i příjemné melodie a přirozeně plynoucí pasáže, takže jim to předvádění odpustím. Ostatně, když na to mají, tak proč se trochu nepředvést, že?
Žijeme ve zlatých časech českého thrash metalu! Takové období hojnosti prostě nepamatujeme. Kapely na nás chrlí v horším případě dobré, v tom lepším (i v tomto) desky výborné a my si čvachtáme jako ten pověstný manža. Více v recenzi, teď si třepu palicí.
Švédské duo se na svém dalším albu ještě více vzdálilo postrockovým kořenům a dá se tedy tvrdit, že jejich hudba odplavala do specifické formy indie rocku, který se opírá o robustní kostru shoegaze. Opět slušné album.
Další švédský power metal, kterému vlastně nelze nic vytknout. Dobří zkušení muzikanti, kvalitní produkce a chytlavé melodie. Komponování dle osvědčeného mustru, přesto to dokáže zabavit. Dám tomu ještě pár poslechů a poté zapomenu, že to kdy existovalo.
Nepřístupná a temná blackmetalová deska, která spolu s disonantní nervozitou nabízí i death/doomové nálady. Dostat se tomu pod kůži není snadné, ale odměnou je lavina emocí. Střídmá stopáž navíc ukončí ta "muka" dříve, než by to člověku urvalo hlavu.
Sofistikovaně maluje, točí vtipné filmy, v MORTAL CABINET zanechal výraznou stopu, ze Slavíka ho vyhodili, páč jeho světem je hardcore rap. A je z Rumburku, což leccos vysvětluje! Když šel pro talent, Marty si nabral hrstě. Zase ho ukázal, zpíčenec jeden.
Vložit diskusní příspěvek