PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
tohle je radost cist :)
U ceskych bratov aktualne v top 10 figuruje Limetal aj Citron a a Rytmus uz tento rok okupoval druhe miesto. Som kludnejsi, tvrdy, kvalitny meta,l plny ostrych melodii a krutych rymov, je opat na vyslni a ja s radostou impregnujem indulonou kovove nyty na mojej starej dziske.
Horní Uhry a metal - to nejde k sobě. Tam dominují cimbálovky a přičmoudlíci. Stačí si prohlédnout jejich prodejní hitparádu.
Pred rokom 1918 by tam bolo na Sabaton urcite narvane, ratam tak 6 -7000 urcite, do Pressburgu by sa na nich vypravili urcite aj plne obsadene povozy z najodlahlejsich lazov. Po celom meste by sa promenadovali fanusikovia v maskacoch rakusko-uhorskej armady a Jachym by urcite prispel nejakou krasnou piesnou o bitke pri Vilagosi, ach to by bola krasa.
Slovensko není tak agrárné, protože tam Češi vybudovali průmysl. Před rokem 1918 to byla agrárnost sama.
SABATON in Bratislava
Tak BA/Slovensko asi nie je az take "agrarne"...necelych 2500 metalheads...a zase ACCEPT zvukovi i playlistoví vitazi
Jde samozřejmě o Demonic(k)ovu provokavci. Provokaci trapnou a nepovedenou.
Desmod? Ty mělo na etiketě nějaké slovenské pivo, ne? Jakože pivo pro rockery. Tak jsem si ty tvrďáky našel na Youtube... ...no, měli je dát maximálně na etiketu nějakého radleru nebo limči.
OV42: poradím ti náš DESMOD. Má to krásne melódie, niečo pre teba. Cmúčik :-*
Agrometalem se dá označit tvorba všech tvrdších spolků z Horních Uher.
to losers and winners
K názorům chorých mozků, že vše, na co přide víc lidí než 8 platících + 5 kamarádů a má to melodii je agro, mít ohled NIKDY nebudu.
Madary za Dunai......a Slovaci s nymi! podotazka - ci mozu ostat aspon ti, co boli na koncerte Sabaton alebo aspon maju radi Sabaton?
Tobě už dobře jebe...
https://www.etrend.sk/trend-archiv/rok-2016/cislo-20/trhak-spievankovo.html
Ale ved ich komercny uspech tu predsa nikto nepopiera.
Niekoho mi pripomina, ale ten druhy stale za cosi dakoval:-)
Hoši, trochu ohledu k názorům druhých. Já jsem fanatickou adoraci této bandy též nikdy nepochopil, ale její komerční úspěch je nepopiratelný. Nedělejte z toho politikum.
Ale to ma aj Duo Jamaha a Fiha Tralala. Je to inak dobry hevac na novsich albumoch?
Ty musíš mať evidentne veľmi rád Slovákov :)
Skoro každému u prdele rozhodně nejsou, když mají tak vysokou návštěvnost a prodejnost ty Bilako-Tisoidní bezmozku.
Urzovci jsou zpět a vyráží do klubů, radujme se! To by asi tak stačilo. Snad jen drobná poznámka. Minulá deska byla a je až příliš dokonalá. Nová je dokonalá poněkud méně, je pouze vynikající. Kdo by to byl čekal?
Atmosférický black metal / post-metal. Hodně odlehčená produkce plná vybrnkávaček, náladových pasáží a košatých atmosférických vsuvek. Zuby se moc necení, možná občas mléčné jedničky. Příjemný poslech, vyloženou hitovku však na "Succumb" nenajdete.
Šíleně plodný oneman projekt, Aaron Edge se utrhl ze řetězu s sází jednu desku za druhou. "Agglomeration" je třetí z letošních již pěti alb. A překvapivě to drží slušnou kvalitu. Pokud tedy máte rádi dusivý sludge doom s výbuchy disonantního šílenství.
Hulváti z Jura sú takí naši DARKTHRONE: o pol generácie mladší a s koreňmi v grinde miesto blacku, no doživotne verní metalovej klasike (s čoraz hrubším zvukom). „Kromaňon“ a „Abeceda nenávistí“ sa zapíšu do zlatého fondu. Zbytok asi nie, čo vôbec nevadí.
Oproti EP "God Made Me An Animal" ubral Greg Puciato (ex-THE DILLINGER ESCAPE PLAN), ale i skupina jako celek, na nekompromisnosti, objevují se více i zpěvné a melodické polohy, nicméně je to stále hodně nasraný a uřvaný post-hardcore té nejvyšší kvality.
Strhující rozsáhlé kompozice, které buď zcela pohltí, nebo unudí. Já se hlásím k první možnosti. Je to jako snové divadlo severského death metalu. Za mě je to zatím rozhodně jedna z nejzajímavějších desek letošního roku.
Singl „Winter Storm Vigilantes“ je povedená záležitost, která byla slibnou návnadou na nové album. Velká očekávání byla nakonec zbytečná. S trochou dobré vůle se na albu najdou dvě další slušné skladby, jinak je to stále ten samý a nenápaditý kolovrátek.
Vložit diskusní příspěvek