OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
koukám, že se tu za mě někdo vydává, a ještě píše jak retard :D
zatím, mi lidi píšou, že mám dobré videa, ale v klidu už toho moc točit nebudu :)
proč by tam neměli pořadatelé festivalu zaměřeného převážně na melodický metal zvát populární kapely hrající melodický metal, na něž lidi chodí? Sabaton vyprodali sportovní halu v Praze, Powerwolf a Amaranthe mají narvané kluby. Lidi to chtějí, takže to dostanou i na fesťáku. Logická úvaha.
Když jsme u těch opakovaček a oblíbenců pořadatelské agentury, myslím, že jsme si mohli užít pro příštích 20 let poslední ročník, kde nebyli ani Sabaton ani Powerwolf ani Amaranthe (a myslím, že se sem zařadí i Avatar) :-)
Byl jsem všechny 3 dny. Můj soukromý žebříček koncertů, které jsem viděl: 1. Rage, 2. Crematory, 3. Accept, 4. Nightwish, 5. Apocalyptica
Jinak lidí opravdu už na hraně. Fronty na pivo hlavně v pátek opravdu dlouhé. Odpadkových košů mohlo být určitě více. Ale nemohu upřít pořadatelům snahu reagovat na vzniklé problémy: otevření horního východu, kropení prostoru pod pódiem. Mám tento festival hodně rád, ale pro příště už asi vynechám a raději pojedu na sólo koncert. Necelých 70 minut na Rage nebo Crematory je pro mě málo. Nightwish mohli také hrát déle.
Toč co chceš,ale kašli na YT.Díky takovým srágorám je nekoukatelnej.Anebo to natoč pořádně.Ale to bych chtěl moc.
kamera
ja si muzu tocit co chcy a kde chcy. a zedneska mam i fotku z mikkym deem. jen zavidite. pro ty co chteji rozume pokecad, napiste my na facebook
http://www.facebook.com/martin.dybala
Festival sracek a prujmu.
Podívejte se na YT,takový blby bych zabíjel.
prosím upřesnit ještě víc:-)
Jen upřesním : Martin Dybala.
Hlavně zaražte nahrávače Dybalu,to je kreten největší.Ani report,ani záznam.
Díky Luboši za článek. Byl jsem všechny tři dny a nemám na co bych si stěžoval.
Trochu mě zaráží reakce lidí po síti, naříkajíc, že byly fronty, drahé ceny, přeplněné hajzly.. Zažil jsem i osobu na fóru zaniklého festu Made Of Metal, která si stěžovala, že ráno nebyly k sehnání v areálu koblížky.
To jsou většinou ti, co si jednou za rok oblečou triko Sabaton, pak s kabelkou bloudí areálem, čekají Dymytry, Nightwish a Traktor, nezapomenou se vyfotit na FB a nejlépe půl koncertu hodit v mizerné kvalitě na YouTube.
Když jsme chodili v 88 na Arakain, Titanic a spol., nejdříve vzala za své tradičně skleněná výplň dveří u kulturáku, z židlí zbyly třísky, chcalo se do žlabu, hrálo se přes kdo ví co a člověk byl rád, že nedostal přes hubu a vděčný i za to málo.
Ale to už je pryč. Jsem rád za všechny festy a za všechny lidi, kteří jedou metal od rána do večera, protože bez něj by se nám žilo těžce.
Ked aj novy Citron bol desiatkovy...
"ACCEPT, jak jsem už říkal, vydali vloni nejlepší album své novodobé historie" ...vtip mesiaca?
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek