OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Vždy som chcel mať postavu ako Thor...po tomto poslednom filme ju konečne mam (rovnaka pivova dieta)!
Obsolete: DC? Jak co. Nesrovnatelný je dát vedle sebe Batmany od Nolena a pak Sebevražedný oddíl nebo Batman vs Superman – tam mi to opravdu přijde místy hodně hloupý a řemeslně ne dobře udělaný. A stejně tak Marvel. Srovnávat Logana a posledního Thora fakt nejde. Odehrává se to v jednom komiksovém universu, ale filmy jsou úplně jiný podle toho jak je kdo uchopí.
J.Rose: tady se očekává, že se příběhy některých postav finálně uzavřou … a … víc asi nic. Doufám, že to moc nespojluju, páč kdo viděl minulé Avengers tohle musí čekat. A o to víc se o ně bojíš, páč některý jsou s Tebou 11 let.
Nazor
Zatím jsem neviděl. Já mám u těch komiksovek největší problém s tím, že postrádám pocit napětí. Nemám strach o ty postavy. Iron Man musí přežít, protože je to Iron Man, stejně tak Thor, páč je to přeci Thor atd... Můžou po sobě metat rakety, auta, planety a stejně s toho ve výsledku vyjdou s čistou kůží. Civilisté to odnášejí mimo záběr, nebo vůbec ne. Chápu ten koncept a neodsuzuji to, jen to asi už není nic pro mě.
Nejlepším filmem podle komiksu, tak u mě zatím zůstávají Watchmeni.
Mě nejvíc baví, že na jine filmy se kladou extremni naroky a kazdy muze mit svuj nazor, ale pokud se nekomu nedejboze nelibi komiksovky, tak je hned povazovany za debila, ktery neumi "vypnout mozek a proste se bavit", plati i pro Rychle a zbesile a podobne.
Já chápu že každý má jiný vkus ale vážně,tohle fakt někoho baví?Vždyt je to naprostá demence,je to naivní a hloupoučký,infantilní humor,rádoby cool hlášky-cílovka teenageři a podle toho to taky tak vypadá.Vždyt i ten DC je snad o fous lepší..Jasně ty filmy jsou po technicky stránce topka,CGI na nejvyšší urovni ale tím to hasne,navíc triky je to poslední co mě na filmech zajímá. Co si vzpomínam tak z marvelu byl kvalitní Iron man3 a dejme tomu Winter soldier,Avengers(včetně Civil War) opravdu ne.
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek