Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Imelda Diamante
2.3.2023 09:37Jsem spokojená s tím
Jsem spokojená s tím, jak jsem důvěřovala doktoru Ilekhojie, že přivede mého bývalého manžela zpět po téměř roce odloučení. Než jsem potkala doktora Ilekhojie, prohledala jsem mnoho webových stránek a hledala způsoby, jak získat svého bývalého manžela zpět poté, co mě požádal o rozvod bez jakéhokoli důvodu. Byl jsem zdrcen, ale doktor Ilekhojie mi dal naději a ujištění, že mi bude přiveden zpět. Poté, co udělal usmiřovací kouzlo, můj manžel po dvou dnech zavolal a požádal, aby se vrátil domů ke mně a našim čtyřem dětem. Druhý den dorazil domů a byl jsem velmi rád, že jsem ho znovu potkal. Používám tyto prostředky, abych ocenil doktora Ilekhojieho za to, co pro mě udělal, a také za to, že pomohl mnoha dalším lidem. Nechám na něj kontakt, abyste se na něj mohli obrátit, pokud máte podobné problémy. Whatsapp +2348147400259 nebo e-mail: gethelp05@gmail.com
nira shalom
2.7.2022 20:11love
Ahoj, já jsem Nira Po letech ve vztahu s Andersonem se se mnou rozešel, dělala jsem všechno možné, abych ho přivedla zpět, ale všechno bylo marné, moc jsem ho chtěla zpátky kvůli lásce, kterou k němu chovám , o všechno jsem ho prosila, slibovala, ale odmítl. Vysvětlil jsem svůj problém své kamarádce a ona mi navrhla, že bych se měl raději obrátit na kouzelníka, který by mi mohl pomoci seslat kouzlo, aby ho přivedl zpět, ale já jsem typ, který na kouzla nikdy nevěřil, neměl jsem jinou možnost, než to zkusit. poslal kouzelníka poštou a ten mi řekl, že není problém, že do tří dnů bude vše v pořádku, že se můj bývalý ke mně vrátí do tří dnů, kouzlo seslal a druhý den překvapivě bylo kolem 16:00. Můj bývalý mi volal, byla jsem tak překvapená, odpověděla jsem na hovor a řekl jen, že je mu tak líto všeho, co se stalo, že chce, abych se k němu vrátila, že mě tak miluje. Byla jsem tak šťastná a šla k němu, a tak jsme spolu začali zase šťastně žít. Od té doby jsem slíbil, že každému, koho znám a má problém ve vztahu, takovému člověku pomůžu tím, že ho odkážu na jediného skutečného a mocného kouzelníka, který mi pomohl s mým problémem. e-mail: babawalewiseman01@gmail.com můžete mu poslat e-mail, pokud potřebujete jeho pomoc ve vašem vztahu nebo v jakémkoli jiném případě.
1) Kouzla lásky
2) Kouzla ztracené lásky
3) Rozvodová kouzla
4) Manželská kouzla
5) Vázací kouzlo.
6) Rozchodová kouzla
7) Vyžeň bývalého milence
8.) Chcete být povýšeni ve své kanceláři
9) chcete uspokojit svého milence
10) Lék na jakoukoli nemoc, kterou trpíte
Kontaktujte tohoto skvělého muže, pokud máte nějaký problém s trvalým řešením
přes babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp +2348136951551 Viber +2348136951551
J.Rose
12.6.2022 17:57Promiň. U filmů tohoto druhu je to buď hop a nebo trop :-)
Nejlepší je na to koukat s hromadou přátel a velkou zásobou alkoholu.
Máš můj obdiv za odvahu.
-k-
12.6.2022 01:21Proč já pitomec to tomu Roseovi vždycky sežeru a na recenzovaný film se podívám :-):-):-)
Tohle je - zodpovědně řečeno - fakt špatný a blbý film. Dokonce to snad není ani takový ten "guilty pleasure" film. Tohle je vlastně dokonalá ztráta času. Na druhou stranu, pokud ten film neshlédnete, nikdy neoceníte opravdu dobré filmy, střih a kameru. A neuvědomíte se cenu času :)
PS: jeden z oficírů byl fakt mix Erica Adamse z MANOWAR, Stevea Hacketta a Franty Kocourka....
A pobavila mě scéna se znásilněním, scéna po znásilnění a akční vsuvka táty Dantonovy ženy. To jsou oscarové záležitosti :):):)
J.Rose
8.6.2022 01:32Smrtelná kořist
Jen si užívejte hoši. Po Nelítostném souboji jsem potřeboval nějaký relax. Článek o Smrtelné kořisti vznikl čistě pro zábavu a Mike Danton nezklamal ani po dlouhých letech.
Kozel Azazel Bobky Sazel: Možná, že ty kuličkovky tvůrci použili i během natáčení Smrtelné kořisti:-)
Kozel Azazel Bobky Sazel
7.6.2022 18:25OK, musel jsem to zkusit. Dost jsem v tom přeskakoval (moc silná nálož), ale celkově to nezklamalo. Připomnělo mi to časy, kdy nám bylo s kamarády 14 a pobíhali jsme venku s videokamerou a točili haluz scénky. Akorát jsme u toho teda neměli ty kulturistický postavy a naše kuličkový pistole z vietnamského obchůdku byly o něco menší, než to, z čeho stříleli tady. Ale odkaz na Vietnam tam byl taky, právě v podobě těch pistolí!
Kozel Azazel Bobky Sazel
6.6.2022 23:41Navnadilo mě to natolik, že se na tenhle kult musím podívat. Vedle osmdesátkových video nasties by to mohl být dobrý přídavek do guilty pleasure sbírky.
Cooper
6.6.2022 21:04Kult
Jsem tu kvůli srandě!
Dalas
5.6.2022 09:30Článek mě natolik navnadil, že jsem včera večer pohrdnul nabídkou předplacených 4k vod a dal si tohle z youtube. Scéna, jak nepozorován stojí na oschlém stromě pár metrů od skupiny žoldáků mě pokaždé rozpláče smíchy. Ten jejich šéf byl Eric Adams z Manowar, ne?:-)
Jinak film doporučuji všem angličtinářským začátečníkům. Dialogy jsou ve své stupiditě skvělým vyukovým materiálem:-)
SHOUTBOX
PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
SEVENTH DIMENSION - Of Hope & Ordeals
Trochu prog rock/metalová exhibice. Toho tydlikání a hračičkování je místy opravdu hodně. Ale tito Švédové umí i příjemné melodie a přirozeně plynoucí pasáže, takže jim to předvádění odpustím. Ostatně, když na to mají, tak proč se trochu nepředvést, že?
FAÜST - Death Galore
Žijeme ve zlatých časech českého thrash metalu! Takové období hojnosti prostě nepamatujeme. Kapely na nás chrlí v horším případě dobré, v tom lepším (i v tomto) desky výborné a my si čvachtáme jako ten pověstný manža. Více v recenzi, teď si třepu palicí.
OH HIROSHIMA - All Things Shining
Švédské duo se na svém dalším albu ještě více vzdálilo postrockovým kořenům a dá se tedy tvrdit, že jejich hudba odplavala do specifické formy indie rocku, který se opírá o robustní kostru shoegaze. Opět slušné album.
STARCHASER - Into The Great Unknown
Další švédský power metal, kterému vlastně nelze nic vytknout. Dobří zkušení muzikanti, kvalitní produkce a chytlavé melodie. Komponování dle osvědčeného mustru, přesto to dokáže zabavit. Dám tomu ještě pár poslechů a poté zapomenu, že to kdy existovalo.
OCCULTA VERITAS - Irreducible Fear Of The Sublime
Nepřístupná a temná blackmetalová deska, která spolu s disonantní nervozitou nabízí i death/doomové nálady. Dostat se tomu pod kůži není snadné, ale odměnou je lavina emocí. Střídmá stopáž navíc ukončí ta "muka" dříve, než by to člověku urvalo hlavu.
ŘEZNÍK - Hrozny hněvu
Sofistikovaně maluje, točí vtipné filmy, v MORTAL CABINET zanechal výraznou stopu, ze Slavíka ho vyhodili, páč jeho světem je hardcore rap. A je z Rumburku, což leccos vysvětluje! Když šel pro talent, Marty si nabral hrstě. Zase ho ukázal, zpíčenec jeden.
DISKUSE A HODNOCENÍ
TUČŇÁK - Tanec s ďáblem
LVME - Of Sinful Nature
IOTUNN - Kinship
PESTILENGTH - Solar Clorex
SUN OF NOTHING - Maze
GRIFFON - De Republica
FAR BEYOND - The End Of My Road
NEJČTENĚJŠÍ
1.
TUČŇÁK - Tanec s ďáblem
2.
DOVOLENÁ S PADLÝM ANDĚLEM - Drážďany a Pickelhaubny
3.
VENOM: POSLEDNÍ TANEC - Velkolepé finále s drtivým záporákem? Až na to, že vůbec.
4.
THERAPHOSA - Inferno
5.
METALLICA - ...And Justice For All
6.
TUNGSTEN - The Grand Inferno
7.
ULCERATE, SELBST - Praha, Klánovice, Black Pes - 10. listopadu 2024