OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Jako Metallica je genialni skupina, ale to jejich pretahovani s Napsterem, tim to prehnali. Miliadari kteri maj malo a chtej jeste vic???
lars Ulrich je nejlepší vyplazovač jazyka mezi bubeníky
:-D Jo, miloval v 15cti. To jsem ještě muzice moc nerozuměl.
No koho už ty možes myslieť, to bude fakt záhada.
Tebe sa o Ulrichovy aj snívať musí. Že ty ho tajne miluješ? ;-)
Vůbec neberu Lulu jako řadovku, ale tristní výkony hudebníků nezachrání ani Reedova recitace. Jen to potvrzude dobře známou věc, že Metallica jsou jen průměrní hudebníci a jeden dokonce podprůměrný. Za ta léta hraní prostě nepochopitelné. Nemyslím tím samozřejmě Trujilla. Toho upřímně lituji.
Lulu nie je urceny pre metalovu obec.Asi ho skor occenia Reedovi fanusikovia. Nebudem toto album ani hodnotit v arene, pretoze Reedovu tvorbu nepoznam.
Lulu
Takmer všetci tento album berú ako nahrávku, Metalliky, pritom je potrebné zdôrazniť, že nápady na skladby vzišli z Reedovej hlavy a Metallica robí len doprovod Reedovi. Ciže z môjho pohľadu sa jedná o nahrávku Lou Reeda, na ktorej hosťujú chlapi z Metalliky.
Preto som nevstúpil do počúvania tohoto cd s pocitom, že mám čo dočinenia s nasledovníkom Death Magnetic.
Osobne sa mi nahrávka páči, ale dosť mi lezú na nervy Reedove vokály, ten chlap recituje/hovorí, vôbec nespieva (nemám skúsenosti s jeho predošlou tvorbou - pred touto kolaboráciou som nemal ani tušenia, že nejaký Lou Reed existuje..), inak ostatok je v pohode.
To bude v pondělí zase šílenej flame a trolling. Mohly by jsem uzavřít sázky po kolika dnech tu diskuzi radši zamknou :).
Na 3/10 to vyrostlo, ale víc ne.
To Stray: Zaujíma ma, či to z Tvojho pohľadu z toho 1 bodíka stúplo asoň na nejaké sympatické 3 :D
Sepulcore: Trademark "svojské" v recenzi LULU zachován.:-))
ne
to znamená že jsem jen poloviční blázen:)))
IT? To znamená, že nejsi uplně blbej.:-)
no
jsou dvě možnosti:
1.vždycky zapomenu heslo. Mám jako IT každej den asi 50 hesel
2. jsem tak "trošku" blázen
Ne, já se ti někdy tak naštvu, že si změním heslo, zařeknu se, že sem nevlezu:)))
No, a pak zjistím, že v Čechách stejně lepší server tak trošku o metáálu není a s pokorou se vrátím. A pak mi do toho fakt leze ten bod 1.
James: A proč to vlastně děláš? Nejsi ty nemocný? Víš, ono je celkem nepříjmný vědět, že se několik ulic ode mne a od mého psacího stolu pohybuje regulérní blázen.:-)))
já
se kvůli tomu hodnocení klidně po 28 zaregistruju !!!:)))
Ja to asi nedokazem ani objektivne hodnotit bo vazne nemam chut vypocut si to cele ,nevydrzim :)
Nechci vidět ty hodnocení až na to vyjde recenze, podle těch komentů tady to vidim na velkýho aspiranta na nejhorší album metalopolis podle čtenářů.
DIE ! DIE ! DIE! (by my hand, I creep across the land ...)
Metalika,metalika,metalika!!!!A pome všeci: Metalika,metalika,metalika. Co chcete lepšího pro život? Metalika,metalika..............
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek