OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
omyl, toto 13-ke nesiaha ani po clenky.. fused, to je uz ina vec
Fused nemá ani cenu komentovat, ten nesesadì z trůnu už asi nic a nikdo v rámci kohokoli z BS :))
a co teprv FUsed
Tohle je pecka pánovè, tomuto počinu nešahá 13 ani po kotnìky
ale jdi, ty....
"Když tak poslouchám ústřední riff téhle skladby a vzpomenu si na všechny ty blackové a deathové koncerty, jichž jsem kdy byl svědkem, musím se pousmát. Hoši, hoši, můžete se zmalovat jak chcete, navěsit na sebe metrák železa, můžete řezat do kytar sebevíc, ale nikdy nebudete tvrdší víc než Iommi v černým hubertusu s tímhle primitivním riffem…" < Nelze jinak než souhlasit a potutelně se uchychtávat :-)
Ajó! Máš pravdi, jsem mimo. Omlouvám se! :-)
Kejta, ty si mimon ;) Praveze takto je to v poriadku :))
Tu fotku Iommiho máte stranově převrácenou, Tony je levák!
Rakva: Jak říkám, každého názor. Myslím ale, že dvojka je přece jenom považovaná za zdařilejší, i když těžko říct. Obě desky jsou hodně silné.
Mna to az tak moc nedostalo, nic prevratne, celkom nuda ... :(
BTW. Kazdy predsa vie, ze najlepsia doska Rainbow s Diom je Rising.
Není zač...
Dik Za tvé vyjadrření-Venca
no to není zrovna pochvala!
Long Live Rock´n´roll je asi nejlepší deska Rainbow s Diem, i když je to takhle těžký říct. Kill The King je skoro speedová vypalovačka...
Na foru k Blackmore Nights-Past Time With Good Company jsem před časem zrecenzoval na pokračování album Long Live Rocknroll od Rainbow-i zhodnot ho
Imothep: Eight Star je celkem rozšířený. Tohle jsem ještě neslyšel, ale byl jsem celou dobu na tom, že se jedná právě o přejmenovaný Eight Star.
Kde si chlastal Darmoore? Že se Ti nějak "motaj" písmenka na klávesnici :-)))
ehm, hup a okopíruj:-)
RD - tak hum, okopíruje z ní sestavu, a máš 3/4 své recenze hotovou a můžeš doplnit čarokrásným slohem
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek