OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
???
Narozen 1962 !!!
R.I.P.
Je to sice už několik měsíců, ale i tak. Je mi strašně líto, že zemřel, jeho hlas je ale nezapomenutelný, stejně jako on a jeho výroky...
Musel to být bezvadný člověk. Mimochodem, viděla jsem fotky z Playgirl a srdce mi opomnělo zatlouct:-D
http://www.youtube.com/watch?v=1x29Gq83Zs0&NR=1
Dramalady >> pošli svoje fotky na deadmann@centrum.cz a posoudíme, zda je pravda, to co říkáš
takého nepoznám
chodí sem jeden chalan, ktorý sa naňho podobá, ešte aj hlas má taký mohutný..
volá sa tuším ralo.. nie, rolo!
:)))))
Já ho prostě miluju...Absolutně no comment,tlemím se až mi tečou slzy....Myslím že kdybych se bývala dostala alespoň na jeden z mnoha jejich koncertů v Praze určitě by si zapíchal nejvíc v Praze,Love you Forewer Peter.....
skoro až mrazivě přesný...až na ten sníh
"Two steps forward, three steps back
Without warning, heart attack
He fell asleep in the snow
Never woke up, died alone"
důvěryhodnej????:-)
Prostě byl důvěryhodnej a uvěřitelnej.
wuxia- jaja, to si také pamatuju
kombinace jeho demonického vzhledu a testosteronového hlasu z něj dělala jedinečnou postavu, byl to prasák, ale mohl si to dovolit:))
velká škoda. poslední deska nebyla už moc dobrá, ale těšil jsem se, že ho ještě někdy uvidím naživo, protože to byl jeden z nejlepších zpěváku v metalové hudbě a na živo nejsuverénnější, jakého jsem kdy slyšel. a krom toho: v hudbě ToN je spousta humoru( i když svérázného), což je také vzácnost. většina metalu je vážná až hrůza. byl to pošuk, ale je ho rozhodně škoda.
(zo začiatku)
v esu púšati metal pravidelne..
No pravdaže, pamatuju si jedny prázdniny, který jsem měl celý proložený intenzivním poslechem October Rust. A věřili byste, že My Girlfriend´s Girlfriend pouštěli i v Esu?
Ale co si budeme namlouvat, na gymplu chtěly být všechny metly jako Peter, to si dobře pamatuju, na všechno to obdivné citování jeho rozhovorů a závistivé sledování jeho fotografií :o)
;-)
To bude omyl, sem nikdo takový už roky nepíše :o)
Banda ,,pravych metalistov a rockerov´´, je unesena z chlapakovych kouli, parada :-O.
Závist, to je zase jenom závist. Ale na to ty se, Ivánku, vyser. Diskofilní buzni jsou konfrontovaný pravým chlapem, tak jsou z toho vedle:-)
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek