OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
koule?
....co je s koulema?? :-D
Poďme si ešte ohoniť albumy.
Da best: Gipsy.cz - Romano hip - hop.
Podte si este ohodnotit albumy. Moje poradie:
1. miesto Six Degrees Of Inner Turbulence
2. Falling Into Infinity
3. Scenes From A Memory
.......
Meshuggah jsem nikdy na chut nepřišel, nejlepší mi od nich přijde to EP - I
Aj tak sa to nechytá na Meshuggah.
........
Tak, navíc v takové rychlosti:), mě z toho dvd dostalo absolutně všechno, masakr, který umí snad jen DT:))
.mě to stačilo už jen slyšet poprvé z céda a byl sem na tom podobně:D,dývko už ze mě zmasaktrovalo co zbylo...syndrom poklesu čelistu sem pak zažil hned při Hollow years,Instrumedley nebo In the name....nejsou normální,3 hodiny hrát takový svinstva bez jediný chyby..podělaný virtuozové:D
......
Syki: To když jsem viděl poprvé, tak sem si čelist sbíral po zbytek koncertu:D a přišlo mi, že tohle snad ani nemůžou být "normální" lidi:))))
tak sem DT absťák to zahnal Budokanem,na 3 hodinky je klid:)..ta improvizace po Beyond this life je nářez:D:D
......
RUUUUUUUUUUUUDDDDIIIIIIIIIIIIIIII:)))
..pravidelný kaučukový injekce by to snad měly ošetřit:D:D..sakra co ej s tou reckou na SCh?..ne že bych si na něj už dávno názor neudělal ale člověk nemá co číst:D
........
Jeníkovy prsty zakrnět nemůžou, teda aspon podle mne. Už jste někdy viděli zakrnět gumu:D?
..fanatik do strun sem, tu já:D:D:D....Johny M. má pětku protože mu ještě neudělali custom 6 string:(...v noci z toho mám špatný spaní,co když mu zakrní prsty?!?!?!!!!=o
......
OFF:/ No, to asi ne, já moc na fora nechodím, párkrát sem byl na x-chatu o Pink Floyd, ale jinak ani moc ne, spíš vůbec. No a ted otravuju tady, ale ne nejak dlouho, takže asi ne:))
Já nemyslel osobně, ale z nějakého fóra. Ovšem pokud se mýlím tak </offtopic>
......
No, já myslím, že ne:). Párkrát sem Tě viděl v Tv, ten pořad se tuším jmenoval Červený trpaslík:))), ale osobně asi ne:))
No to já právě nevím, proto se ptám :)
........
Jasně, holt vlastní se kritizuje těžko, znám a vidím na sobě:)). Btw, tak to vážně netuším, meli bychom:))?
Přesně tak, ostatně jako každý :)
btw. ty/my se asi odněkud známe?
.......
O tom ví Russel své:))
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek