OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Je to dokonalost, líbí se mi to ještě víc, než Hrimthursum!
m4xp4yn3 - Me se to dost libi je to hodne dobry.. i kdyz klasika, ale poctiva...
páči sa mi to slušné
Přiznávám, že mě zpráva o chystaném novém albu úplně minula. Je to dobré?
Úplne sa stotožňujem so Subeerom - black metal zďaleka nie je death ;-)
Death to all
je vyhlazeni a jeden z mala dukazu, ze black metal is not deeeeeaaaaath.
I kdyz na me porad visi jisty nechut venovat se poslechu death a black metalu, tak tohle jsem proste musel prorazit a vyplatilo se.
tohle je super jizda...uplne behem poslechu vidim, jak nad lesem leti Phantom of the night... :-D
Z tohohle alba se da pucovat 6 pisni na myspace,
2. Blinded By Light, Enlightened By Darkness
3. I Strike With Wrath
6. The Crossing
7. Eternal Winter
8. Death Immaculate
12. Hrimthursum
Mozna proto jsem si CD jeste neobstaral, fuj, hamba ...
ale uz to proste musim udelat, protoze mam zas nejaky blackovy odbobi a tohle asi nebude mit chybu, dle tech 6-ti kousku.
Je to uz skoro rok co to vyslo!!
Hele,Pelé....na Norsko mi nešahej. :-D
to Rolo
No a ještě řekni že v Norsku některým kapelám nepřeskočilo. To co hrají dneska třeba Satyricon, tak ti by mohli dělat předskokany Jarmilce Šulákové. To je hnus takovej šoubyznys.
Do boha, zdementelé kapely z Nórska! :-)))))))))))))
Necrophobic - super banda
Přátelé, mám všechny alba Necrophobic v originále, nikdy se v žádném nejde zklamat, protože oni to hrnou furt perfektně po svým, a hlavně nevymýšlí žádný rock n-rollový pitchoviny jako zdementělé bandy z Norska ála Satyricon, Manes, Ulver apod.
Lord Owl
s těmi black/deathovými kapelami souhlasim.klidně bych tam přidal kanadské blasphemy kteří jsou pro mě black/deathový vyslanci přímo z pekla sice oproti myrskog a zyklon jsou chaotičtější a nejsou tak technický ale pro mě jsou kultovnější neb jsou služebně tak o 15 let starší.hlavně jejich gods of war je to pravé black/deathové inferno.napíšete na ně recenzii?předem díky čus.
Nič sa nestalo
aha. Jo máš pravdu sorry za menší desinformaci.
Díky
No to neni ,-)
Zpěvák MYRKSKOG (Destructhor + ještě kytara) je u ZYKLON kytarista.
Naopak zpěvák ZYKLON (Secthdamon) je sypač u MYRKSKOG (+ backing vocals na "Superior...")
Sehnat to půjde snad bez problémů, ostatně věci od Candlelight mají celkem v poho distribuci. Určitě to budou nabízet třeba The End Records, u nás pak MAB Records...
Jo ten ze Zyklon je přesně tne z MYRKSKOG :-)
Reaper prosím ťa dá sa Myrkskog niekde zohnať? A spevák s Myrkskogu náhodou nespieva aj v Zyklone?
Nj, MYRKSKOG jsou taktéž výborní, klidně bych vedle nich a ZYKLON zařadil i poslední alba BEHEMOTH.
"Disintegrate" se připravuje...
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek