OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Do dvou týdnů.
Bude recenzůra na nový LPíčko? ;-)
nobody is perfect :D wwwwwwwwwwwwwwwww
Štátny smútok bude až v deň Kaczynského pohrebu, dovtedy môžeš používať slovenskú klávesnicu.
za to ich nowinke sa pomaly dostáwam pod kožu :-)))
No ked Deftones experimentuju tak to vyzera ako ich tradicna tvar. A toto album nie je v ziadnom ponati slabe. Mozno ten Pink Cellphone si mohli odpustit ale to uz patri k ich hudbe.
nie je to vyložene slabé album,ale mám taký pocit,že stoja na mieste od White Pony...čo nie je zlé,nemusia experimentowat za každú cenu ako napr.KoRN na posledných ddvoch albumoch.vec pohladu-
zajímavé, pro mě deftones nemaj slabou desku
Diamond Eyes
vyborne....
pre mna osobne najslabší album od Deftones a to ich predošlé albumy zbožnujem!ni nie je až také zlé,ale príliš welaa pomalých skladieb...škoda:Mein je fajn.
Novy album Deftones už prenikol .. a je to vcelku pohodové počúvanie. Ako vždy nadpriemerný štandart a opať natreli rite ostatným súperom amerického nu-metalu/alternatívy už skorej.
Stephen chytil 8strunku a Deftones=Melodic Meshuggah =D
Nejlepší zpráva za poslední dobu...
Tak Chi Cheng (basák Deftones) se po 6 měsících v kómatu po autonehodě probral z kómatu a prý by měl být v pořádku. Díky bohu!
drecus: přesně tak, toto je naprostá bomba, nové album je skvělé. Kosmický zvuk, změny tempa, snová atmosféra...Tohle ať si sežene každý, kdo tvrdí, že v tomto žánru nemůžou vzniknout umělecky cenné a strhující nahrávky.
http://youtube.com/watch?v=xC5S0_pEjSI
na to, že má tak vyspělý (a až erotický) hlas, vůbec nevypadá, naopak působí docela směšně. Ale jeho kompozice a manipulace s hlasem, to je něco úžasného...
ted to zase posloucham a uvedomuju si, ze deftones jsou uz x let jednou z mala tech modernich, velkych a slavnych "tvrde rockovych" kapel, ktere nabizeji neco vic nez jen prazdnou smiru.
je fakt, ze uz v dobe, kdy me jeste srali z mtv klipem "bored", jsem podle jakehosi rozhovoru s chino morsem usoudil, ze to asi nebude takova blbost - rikal tam, ze by chtel zpivat jako pj harvey a ze je pro nej nejvetsim peveckym vzorem :)
me to taky moc nechyta. jeste si to poslechnu
ze jste to vy, tak si to jeste nekdy poslechnu...
suhlas s radikalom.. album najprv "iba" dobry, teraz ma bavi ovela viac..
mozem len potvrdit, ked si teraz obcas pustim SNW, tak ma bavi cely. Dokonca by som shnoffovi oponoval, ze tak posledne 3 skladby su na albume najlepsie :-)
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek