OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Bude recenze na The Lord of Steel?
Pekárek: To jo, ale pořád je to výrazně inteligentnější než manOWAŘI :):):)
Queensryche na Rage taky ujdou.)
Booklety jsou fajn, mrknu a rikam si 'se ti voe, tohle jsem fakt zral, no to mi ho vyndej' //;=]
Proto si rád pustím Sign of the Hammer, ale do bookletu se radši nedívám ,)
Ale tak je to znameni doby a soubizu ... mrkni na dnesni sampony a mlade kluky - nepusobi o nic vic muzsky nez glam cirkusaci... a zpet v historii vsechny ty paruky a volanky a nakrcniky a strevice a puncosky atd //:=]
Nejdulezitejsi je nakonec vzdy jen rytmus a bigbit //;=]
vike: Glam kapely už nenacházím sílu vůbec komentovat :)
Mnem napr. Iron Maiden v elastickych obleccich nebo glam kapely neprijdou o nic mene komicke a gay nez Manowar...
Můj "favorit" je Eric Adams v těch bílých kozačkách a rukavici :)
Mimochodem, abychom byli spravedliví, Bathory na promu k Blood Fire Death na tom nebyli o moc líp :( :)
Pokud se porad fotil v jednech a tech samych (nepranych/necistenych), tak bych se ani nedivil...
Zdá sa, že niekedy po roku 1986 DeMaiovi zatrhli fotenie sa v slipoch.
vypadají tam většinou jako Sparťani..... ;)
Přátelé, tak tohle jste nežrali! Budete se stydět, až si budete tyhle obrázky prohlížet. Hlavně to nedělejte na pracovišti nebo na veřejném místě, mohli byste se stát terčem předsudků :)
http://www.manowar-collection.de/Manowar_Collection__english_/Poster_And_Flags__english_/Manowar_-_Band_Poster__english/manowar_-_band_poster__english.html
riffman [26.6.2012 21:01] : a zustaly jen prohry a mrdkohry ...
Já teda musím naprosto souhlasit s Girgem. Tohle je jednoznačně nejhorší album v historii Manowar a mnohými vámi zatracované (ale podle mě vůbec ne špatné album) GoW je proti tomu mistrovské dílo. A když vydali EP Thunder in the Sky, tak jsem se na další LP celkem i těšil. Já vždycky bral tu jejich pózu s humorem, ale tady už se tomu nedá ani zasmát. Přitom tahle kapela má podle mě stále ještě potenciál, hrát umí a Adams taky ještě něco zazpívá. Jde jen o ten materiál (kde jsou časy Sign of the Hammer?). Ještě je jedna možnost - DeMaio se s Rolfem Kasparkem vsadil, kdo na stará kolena napíše příšernější a zbytečnější album. Zatím je to remíza.
?
novinku nahravali nekde v sudu? jinak poslouchatelny to je, odpadly, predehry, mezihry, zahry, podhry a nadhry, no...
Tá basa je fakt takmer nepočúvateľná. Album ako taký mi príde v pohode.
Ohladom tej chrchlavej basy - Najprv som si myslel, ze na vine su zle mp3 alebo je to cele iba nejake demo, ale ajhla - ono je to finalny zvuk. Nerozumiem tejto kapele a jej produkcii, ked uz dnes je mozne lepsi zvuk mixu spravit na priemernom laptope.
@ Girg: Měl's asi na mysli z posilovny, ne? ;-)
nový Manowar
Sám tomu nerozumím a i když uznávám připomínky typu hrozný zvuk produkce tak mohu říct že na mě nová deska působí náladou jako jejich první tři alba. Připadá mě jako osvěžení že tentokrát produkce neni přeplácaná chorály a pózamy. Po neustále stejnýi alby se mě to docela pozdává!
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek