OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
nemohu
se nějak zbavit písně Deathhammer - to je normální hitovka. Syrový, hnilobný - člověk si přijde, jak na podzim při úklidu kostí v kapli na hřbitově:)) Mám doma už CD a po dvou letech zase pořádnej nářez. Prostě se nemůžu nabažit. Jo, ten Martin to musí tahat někde z paty nebo odkud. Prostě absolutně uvěřitelný death metal.
Po bombastickom navrate Death... The Brutal Way je Deathhammer 2012 absolutne rovnocenny zasek.
Prevelike potesenie pre moje sluchovody, nedufal som ze pride tak masivna a brutalna odveta.
Ako pozeram, tak pozeram, ale pointa cover albumu mi nejak unika... vidim vsak ze Asphyx ctia tradicie a vratili sa opat k svojim "prekrasnym" mrzutostiam na obaloch :-)
díky !!!
no
všude - bunalti.com, mediaboom.org apod.
A kde???
Deathammer (2012)
mi právě přišel na prodejnu. JInak je to i ke stažení. Nová deska mě rozsekává jako Brutal way. To je prostě masakr!!
Deathhammer LTD 2CD
CD1:
1.Into The Timewastes (03:40),
2. Deathhammer (02:26),
3. Minefield (07:27),
4. Of Days When Blades Turned Blunt (03:22),
5. Der Landser (06:54),
6. Reign Of The Brute (02:59),
7. The Flood (03:03),
8. We Doom You To Death (06:56),
9. Vespa Crabro (02:50),
10. As The Magma Mammo-th Rises (07:51)
CD2:
1. Der Landser [German version],
2. Death The Brutal Way [7” version, 2008],
3. Os Abysmi Vel Daath [Celtic Frost cover, 7” version, 2008],
4. Bestial Vomit [Majesty cover, 7” version, 2010],
5. We Doom You To Death [7” version, 2010]
Audio záznam extrahovaný z DVD by v autě nezněl ani zdaleka tak dobře jako to co je na CD. Má jiný mastering, takže koncertní záznam více "dýchá", tedy nepostrádá dynamiku, což je u CD téměř tabu. Na druhou stranu právě díky tomu jsou potom takové záznamy poslouchatelné třeba v autě.
DVD
http://www.musicrecords.cz/catalogue/hudba/live+death+doom+(58079)/
DVD ma síce nezaujíma, ale v roku 2011 aby dobe širokouhlých televízorov a monitorov vydali video s pomerom strán 4:3 je odvaha :D
no
já zase bez muziky nevyjedu. Rádio nesnáším, není tady nic poslouchatelnýho. A neskutečně mě točej ti děsně vtipný moderátoři:))
Tak já půjdu do toho dvd, mp3 jsem stáhnul a je to paráda, ale dvd jsem nikde nesehnal. Proto ten dotaz. Každopádně díky za info.
Hmm,tak to bych si to asi ripnu nejspíš z DVD,ne?Já osobně v autě teda neposlouchám nic :-)Ono se těžko v autě (při jízdě) soustředíš na poslech.
V aute asi dvd prehravač nemaš,ze? Hla...a mame tu využitelnost cd.
CD nebo DVD ?
Tak samozřejmě je lepší mít zvuku i obraz,ne? :-)
Ty to DVD ještě nemáš? :-)
Sice moc tenhle tah firem nechápu - vydávat zárověň samostatné DVD a CD s live záznamem.Stejně každý bude preferovat DVD-dokud tedy bude k mání.Ještě bych bral CD jako bonus k DVD, i když je to zbytečný.
máte
někdo to dvd Live death doom (2010) ? Docela bych zakoupil. Má to cenu?
Sice od Asphyx kupuji úplně vše, ale tady lze koupiit buď cd+dvd nebo jen cd. Mám investovat?
Je tam jen jedna cca sedmiminutová - slušná hniloba:), fakt super.
ASPHYX
2Pekárek:Jaký jsou ty nový věci od ASPHYX?
http://www.doomentia.com/releases.html
Dnes mi to splitko přišlo, vizuelní i hudební zážitek.
každopádně tato deska kope řiť neustále!
Hail Of Bullets
Nový album Hail Of Bullets sa mi začína páčiť čoraz viac. Tá muzika je veľmi podobná Asphyx (Baayens, Drunen), ale aj tak si myslím, že je to dostatočne zmysluplný projekt. Aj debutový album bol pomerne kvalitný, troška to však prepásli so stopážou.
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek