50M ZNAK - Nadechnout se
Trochu emařiny, trochu punkrocku a špetka indie melancholie. KOVADLINA řiznutá CARCIO RADIO. Ve výsledku celkem pozitivní vibe. Nová kapela se staronovými tvářemi a Banánem u mikrofonu. Hardcorovější MŇÁGA? Možná.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
*z toho* kde som mal oci!!!
tak Lombardo hadam chyti kapelu jemu hodnu. Suicidal Tendencies bude sprevadzat po ich turne s Megadeth v Amerike. Mozno s toho bude nieco viac
Ten videklip SLAYER - Repentless je fakt zvukově bída je tam jasně slyšet clipping.
Čo si malý?? Čisté delo. :)))))
??? hm
Kde sa podel tvoj prislovecny humor, stefanos?
Deskám Slayer by slušel takovýto jednoduchý, úderný obal:
http://payload.cargocollective.com/1/2/88505/1522127/04-Josef-Lada--Detem_900.jpg
nový album je takovej průměr/lehkej nadprůměr, poslouchat se dá, ale s klasikama z osmdesátejch let je bohužel kvalitativně zcela nesrovnatelný...
Vtedy mi ta skladba pripadala priemerna, na novinke ju vsak radim k tomu naj :) paradoxne...
to Louis
Atrocity Vendor vyšiel len na limitovanom 7 palcovom singly rok po vydaní albumu WPB.
Přestože naprosto souhlasím s příspěvkem Ricardinha z 20.9.2015 / 10:18, tak sympatiemi k Babišovi a Trumpovi se ukázal v nejlepším světle ...
Jinak novej Slayer je rutinní hobling bída s obstojnou produkcí a zvukem, který paradoxně neplatí pro překompresovaný videoklip.
WPB si s odstupom casu pustam rad, skoda, ze to nie je aspon na tej urovni.
"Atrocity Vendor" je bonus na limitované edici "World Painted Blood"
Slabá deska za mě, bez srdce a tahu na branku, předchozí album mě bralo mnohem víc
výborná skladba Atrocity Vendor, mám pocit že už jsem jí ale slyšel jako nějakej bonus nebo skladbu vydanou mimo CD, takže ne úplně aktualni material
To Harvepinho: ale ved ja Sem chodim prave kvoli tomu fekalu, zabavit sa, chodit sem za tipmi na muziku zu davno nema zmysel (i ked Martin L. robi podla mojho dobru pracu). Mam tu svojich favoritov, ktorych sledujem, a ano, si medzi nimi aj ty:-) Take male Safari. Momentalne nemam doma ziadne zvieratko, preto chodim za vami. Judassky prznitel a jemu podobni, to su take moje morciatka, ci tamagotchi ak chces.
Novinka Slayer je vážne dobrá. Sa priznám, že doterajšiu tvorbu kapely som ignoroval, nikdy ma nebrala (na základe pár klipov a počutých skladieb), ale toto je bomba. Asi si spätne predsa len prejdem staršie veci kapely.
Recenzie
Ja myslim ze novinky si treba nechat poriadne prejst hlavou a nie ich recenzovat hned na druhy den ale novy Slayer je pecka nemozem si pomoct
mickej: jestli tou podrážděností myslíš mě, tak já samozřejmě podrážděný nejsem, jen vysvětluju, jak to v současnosti na MP je, je tu pořád spousta lidí, které baví muzika i psaní, ale jednoduše mají celou řadu dalších závazků a povinností, takže musí k modré zrůdě přistupovat jako ke koníčku, na který je omezeně času. Děláme to samozřejmě pořád rádi a s chutí, jsme rádi, když sem lidi chodí a diskutují (občas) a plně nám vyhovuje ten přátelský model. Mohli bychom brát další lidi, ale MP je prostě už delší dobu uzavřená komunita letitých kámošů, jen tak nám to dává smysl.
Ricardinho: a hlavne oddaný, vytrvalý, nezlomný aj po tých X banoch :-)) Ja už by som sa na to dávno vy....l.
Inak máš pravdu s tým, že tu ľudia lezú, aj napriek tomu, že sa im to tu nepáči.
Vidíš, a napriek tomu sem chodíš a dokonca do tých fekalii dosť podstatné prispievas Mikimausko. Ja proti tomu, že tu nie su recky nič nemám. Keď je tu niečo zaujímavé, prečítam, napíšem do avenue a idem ďalej. Máš 100 ďalších stránok, čítaj si tam. Tiež nechápem nac sem ľudia chodia keď sa im to tu nepáči. Ja to tu mam rad a to ma metalove servery vôbec nezaujímajú, inde ani nepachnem. Som pravý fanúšik MP v dobrom aj zlom:)
Trochu emařiny, trochu punkrocku a špetka indie melancholie. KOVADLINA řiznutá CARCIO RADIO. Ve výsledku celkem pozitivní vibe. Nová kapela se staronovými tvářemi a Banánem u mikrofonu. Hardcorovější MŇÁGA? Možná.
Tahle britská parta si prostě musí vybrat co chce. Koncept, ve kterém střídáte mělký emotivní rock a temnou post metalovou vlnu šilhající po blackaze v konečném důsledku působí jako zmatlaný dort od Pejska a Kočičky.
Nesúhlasím úplne s kolegom Shnoffom, že „PowerNerd“ je „ezo“. Devinovej potrhlosti je v textoch síce dosť, no v prvom rade ide o priamočiary prog’n'roll, ktorý strhne a baví od začiatku až do konca. Ad koniec: na „Ruby Quaker“ sa už so Shnoffom zhodneme.
Devinovu sólovou tvorbu buď milujete nebo je vám lhostejná. Nenávidět Devina nějak nelze. PowerNerd je asi očekávatelný, vrstevnatý ezo prog opus, který potěšil, ale nijak mě na lopatky nepoložil. Kromě songu "Ruby Quaker" ovšem. To je šleha jako kráva.
Hvězda za rok třicetiletých Jezdců jakoby po druhém dechu na albu "Der Rote Reiter" (2017) znovu začínala blednout. Po ukrutné nudě z divného alba "The Divine Horsemen" (2021) je toto EP už druhou studiovou nahrávkou, ale stále se neděje nic vzrušujícího.
Finský prog-power metal, který vykresluje kouzelné melodie a nápadité kytarové a hlavně klávesové instrumentální variace. Jde o one-man projekt, to je i kámen úrazu, nevýrazný zpěv spíš ruší a syntetické bicí také nic moc. Škoda, jinak super poslech.
Letité vzývání nové Kingovy autorské tvorby je s aktuálním singlem snad již definitině na začátku svého konce, i když musím říct, že 5 let starý ojedinělý kus "Masquerade Of Madness" zněl poměrně výživněji. Tak snad to tak ale kompletní album nenechá.
Vložit diskusní příspěvek