PRVNÍ HOŘE - Achtung, Sultan!
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
Já si obdobně povzdechl při poslechu Black Wings Of Death, kterou jsem zrovna poslechl ve zdařilém podání od Panychidy.
Práve včera som počúval po dlhej dobe Ready For Boarding. Kde sú tie časy dnes....
A to zase ne, pokud nejsi příliš cholerický typ :)) Jen si pěkně udělej názor :)
Já tomu dal zatím jen jeden poslech a určitě zkusím další, ale (kulantně řečeno) příliš velký potenciál na zlepšení nevidím.
díky, takže se toho požitku slyšet nový RW raději vzdám...
Ach ouvej! Running Wild jsem byl leccos ochoten odpustit a být tolerantní (bývala to jedna z mých srdcovek) a na každém albu jsem si vždy našel minimálně 3 songy, které se mi líbily (ať si třeba byly přes kopírák), ale na aktuálním albu to jsou s přimhouřením obou očí maximálně 2 songy (spíše asi jen ten Dracula). Přičemž text refrénu songu Me And Boys mě přímo rozesmál. Bohužel se nejednalo o zdravý a přirozený smích ...
Tak to ani náhodou!! Poslední alba RW jsou bezpochyby úpadková, ale pořád se dají vydýchat, tohle nikoliv (i když třeba Čapek ze Sparku to vidí jinak, fakt, že to nepsal Kozák, je dostatečně varující:)).
poslední alba Running Wild mne pěkně serou, má cenu si to vůbec pouštět? Asi moc ne, co?
to Stray
Kolik tomu dává Louis 10 nebo 11?
Já myslim, že tě to svou řídkostí uzemní hned zkraje.:-)
Doposlouchám Mob Rules od Sabbathů, plivnu si do dlaní, uvážu šátek (s lebkama) kolem čela a jdu na to :))
Rolfe, do toho!
První skladba je vyloženě fotbalová! :-)
Tak jsem na tohle album zvědavější čím dál tím více :))
Ten chlap uz stratil súdnosť ,treba mu to asi povedat
Strycku Strayi,
ja ti rikal, ze to nahravali v sudu :)
3 skladby za mnou - je tohle vůbec možné? Zní to jako demáč nějaké venkovské zábavovky z okresu Klatovy. Ten chlap se dočista zbláznil.:-)
šok!
Tak jsem tu novinku slyšel... A i když dokážu být dost tolerantní a spousta starých psů mě dělá poslední doou radost (RAGE, Overkill, Anthrax, Testament) tak tohle je fakt žumpa. Starej Kašpárek chce dostát svému jménu!
A to já zas musím říct, že na to jak zbožňuju jejich éru 87-89´tak poslední alba mne mimořádně SRALA.:-)
Podle té ukázky, co zde byla, by to mohlo být vážně špatné. Já vím, ty prachy, lidi za ně nicméně dělají daleko horší věci, takže OK. Když udělá někomu radost, není co řešit. Podotýkám, že poslední alba RW mi nevadila.
Je to tak zle, az je to celkom dobre. :D
Ja som to pocul (skoro) jedenkrat a nedokazem byt objektivny ale dobré to neni !
MInule jsem zase kecal. Tohle je totiž další dokonalá deska tohoto úžasného tělesa. Radost tohle poslouchat. Už zas.
Trochu prog rock/metalová exhibice. Toho tydlikání a hračičkování je místy opravdu hodně. Ale tito Švédové umí i příjemné melodie a přirozeně plynoucí pasáže, takže jim to předvádění odpustím. Ostatně, když na to mají, tak proč se trochu nepředvést, že?
Žijeme ve zlatých časech českého thrash metalu! Takové období hojnosti prostě nepamatujeme. Kapely na nás chrlí v horším případě dobré, v tom lepším (i v tomto) desky výborné a my si čvachtáme jako ten pověstný manža. Více v recenzi, teď si třepu palicí.
Švédské duo se na svém dalším albu ještě více vzdálilo postrockovým kořenům a dá se tedy tvrdit, že jejich hudba odplavala do specifické formy indie rocku, který se opírá o robustní kostru shoegaze. Opět slušné album.
Další švédský power metal, kterému vlastně nelze nic vytknout. Dobří zkušení muzikanti, kvalitní produkce a chytlavé melodie. Komponování dle osvědčeného mustru, přesto to dokáže zabavit. Dám tomu ještě pár poslechů a poté zapomenu, že to kdy existovalo.
Nepřístupná a temná blackmetalová deska, která spolu s disonantní nervozitou nabízí i death/doomové nálady. Dostat se tomu pod kůži není snadné, ale odměnou je lavina emocí. Střídmá stopáž navíc ukončí ta "muka" dříve, než by to člověku urvalo hlavu.
Sofistikovaně maluje, točí vtipné filmy, v MORTAL CABINET zanechal výraznou stopu, ze Slavíka ho vyhodili, páč jeho světem je hardcore rap. A je z Rumburku, což leccos vysvětluje! Když šel pro talent, Marty si nabral hrstě. Zase ho ukázal, zpíčenec jeden.
Vložit diskusní příspěvek