OBSCURE SPHINX - Emovere
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Metalopolis již 20 let pravidelně přináší informace a články převážně související s metalovou hudbou. Často však zavítáme i do jiných než metalových anebo vůbec hudebních oblastí a nezřídka tak nabízíme i obsah mimo hlavní záběr našeho webového magazínu.
tak to bude mít Václav Klaus jr. určitě radost
Slayer se k nám vrací, aby se rozloučili se svými fanoušky v rámci "Final World Tour". Přivezou sebou prý i nějaké speciální hosty. Svůj koncert odehrají v Pražské Tipsport Aréně v Holešovicích 25. června 2019. Za pořádající agenturu Live Nation o tom informoval Petr Novák. Předprodej vstupenek v cenách od 1290 do 1990 korun bude zahájen 5. prosince.
famozne :D :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=UzFFK2dXgXg
Aprilove news moc nemusim, ale toto som dal na zkusku, aby som porovnal kolko ludi si to precita v porovnani s newskami menej znamych kapiel.:-)
Vieme, este som uvazoval o zalozeni info ohladom Ozzyho hostovani v PENTAGRAM:-)
asi to uz viete ale keby nahodou nie, tak ta novinka ohladom ucasti Lombarda je len aprilovy joke :)
Hmm ,at už skončej a mužou si sebou vziti aj Maxika Cavaleru.
To by dopadlo jak Arch Enemy, stejně by ho King nenechal.
Holt pardon
Ešte mohli skúsiť jeden album ,s tým žeby sa do skladania zapojil aj Hold
doufejme, že cirkus dorazí bez nich.
Jedni z předskokanů na tour maj bejt Lamb of God, doufám že šňůra se nám nevyhne. Akorát hádám, že cirkus dorazí bez nich.
Uz je spravny cas na odchod budu chybat ale vobec mi to nevadi ze sa takto rozhodli
Tak mna by viac ako koniec Slayer mrzel koniec Exodus. Ak to nie je iba forma marketingu, aspon bude mat Gary viac casu na svoju domovsku kapelu :)
https://www.youtube.com/watch?v=uUCdUCxTjyI
jutub ém ol
To mi připomnělo, že jsem tohle loni slyšel, ale nevím, jestli to mám hodnotit, když se mi líbil havně exodusní začátek a víc si už nepamatuju a nějak se nemužu tak nějak ke kompetentnímu poslechu (abych si při tom vzal křiváka) dostat :P
mustaine i araya nerváci a primadony. Ale nejvíc jsem se zasmál u pádů na znak Gena Simonse a Larsi Ulrichovi :)
https://www.youtube.com/watch?v=yAosE47ChGc
no
chybí mi tam dave, dusavý a juchavý bostaph je nějak umělý :D
Rudi - [9.11.2015 11:47]
stridam fm-4/orf a vas...
Tři skladby s celkovou stopáží 29 minut, tomu říkám správná plocha pro EP sludge doomového stylu. Studiový návrat po mnoha letech se polské skupině hnané charismatickým ženským vokálem jednoznačně povedl.
Jedni z mála u nás (ne-li vůbec jediní) představitelé zatuchlého hnilobného death/doomu o sobě dávají vědět novým EP, jehož trojice chorobných songů také jasně demonstruje fakt, že tato obluda už dozrála na úroveň plnohodnotného alba. Čím dříve, tím lépe!
Pokračování, která neukončují děj, to mají těžké. Druhé Silo je pomalé, vláčné a nestane se v něm vlastně nic, co by se nevešlo do jednoho dvou dílů. Nečtenářům knih navíc nemusejí být zřejmé všechny pohnutky jednajících. Tak snad to třetí řada narovná.
Ruské skupiny většinou ignoruji, ale než jsem si všiml, že je tahle z Jekatěrinburgu, upoutal mě jejich starosvětský thrash. Nic převratného se sice neděje, spíš je to jako výlet zpět časem, ale pro pamětníka celkem dobrý.
Keith Buckley (ex-EVERY TIME I DIE) jako by se svými kumpány zkoušel štěstí v hodně melodickém metalcore, nebo možná spíše post-hardcore, ale na mě je to hodně plytké a podbízivé. BETTER LOVERS, kde působí další členové ETID, jsou úplně jiná liga.
Trochu Red Dead Redemption pro čtenářky Marianne. Pod krví a špínou se schovávají scenáristická klišé a dutá schémata revizionistických westernů. Má to sice patřičně gritty look, ale nekouše to. Spousta sentimentu a neschopnosti poradit si s postavami.
Veteráni stonerrockového stylu toho mají za sebou už hodně, ale stále jim to hodně sluší a tak i album roku 2024 v sobě nese odkaz na klasické devadesátky a tedy dobu, kdy tahle skupina tvořila po boku KYUSS historii.
Vložit diskusní příspěvek